reklama
Dziewczynki wogole nie reaguja na to ze Go nie ma
Jak sie pytam gdzie jest to mowia ze w pracy ale poleciał samolotem
A Dominik jzu lepiej

W sumie to sa przyzwyczajeni bo jak jeszcze mial warsztat to czasami jak wychodzil z domu przed 8 to wracal po 22

A Dominik jzu lepiej

W sumie to sa przyzwyczajeni bo jak jeszcze mial warsztat to czasami jak wychodzil z domu przed 8 to wracal po 22
a już wiesz co jaki czas on będzie zjeżdżał do domu?Zastanawiam sie czy w sierpniu nie pojechac do Niego ale boje sie tyle czasu samochodem a pozniej promem no i nie wiem jak by dzieciaki zareagowaly![]()
Pierwszy raz przyjedzie najszybciej jak sie da a pozniej to pewnie tak raz w miesiacu chociaz na jakis weekenda już wiesz co jaki czas on będzie zjeżdżał do domu?

a tak w ogóle to na ile on tam pojechał czy jeszcze nie wie?Pierwszy raz przyjedzie najszybciej jak sie da a pozniej to pewnie tak raz w miesiacu chociaz na jakis weekend![]()
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
ja tylko na chwilkę
Anika nie ma ospy i chyba na razie spokój z ta paskudą
Niestety ropieje je oczko, lecimy dzisiaj na wizytę na 16... Pod warunkiem, Ze Helenka nie uśnie
No ale nie było innego terminu. A no i Niki waży 3640, czyli kolejne 2300 do przodu 

Zostajemy same w domu, do czwartku, zobaczymy czy uda mi się wyłuskac chwilkeczasu na bb
JAk dam radę to jeszcze poźniej do was zajzę
Buziaki
Anabuba, wpadaj domnie kiedy bedziesz chciała
ja tylko na chwilkę

Anika nie ma ospy i chyba na razie spokój z ta paskudą

Zostajemy same w domu, do czwartku, zobaczymy czy uda mi się wyłuskac chwilkeczasu na bb

JAk dam radę to jeszcze poźniej do was zajzę

Buziaki

Anabuba, wpadaj domnie kiedy bedziesz chciała

Podziel się: