reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
aGACIU KOCHANA GRATULCJE DLA mATIEGOI wiadomość z ostatniej chwili to mamy ząbka. Juz teraz wiem skąd ten stan podgorączkowy przez tydzień. A jak pediatra powiedziała, ze gardeło ok i oskrzela i, że to może na ząbki to tak jakoś nie wierzyłam .Nareszcie bo juz myślałam ze ta chwila nigdy nie nastąpi
.

No i tak ma byc......nasz szeryf daje czadu i trzyma porządku BRAWO:*Oj oj niedobra Kaja !! Prosze nie wyzywać sie dziewczynki bo po kątach rozstawie![]()
No to maja cosik z Mari wspólnego.....moja niunia tez dzisiaj marudna od momentu jak tatu wybył do pracki...Agacia GRATULUJEMY ząbka my dalej czekamy, a Julcia dzisiaj znowu jakaś niespokojna, czyzby wyczuwałą że jestesmy same i da mamuśce popalić![]()

Nio ja to moze kilogramów jakos tak strasznie nie musze gubic,ale ładki brzuszkowe chciałabym zniszczyc,wiec od dzisiaj tylko rybki i gotowane miesko jak juz....zero słodkiego i [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]SCHWEPPESa...Dagulla super. Gratuluję tych kilogramów i bardzo zazdroszczę;-)
A my po spacereczku, malutka odmówiła wieczornej drzemki okolo 18,bo bylismy na kawce u mojej kolezanki i Mari była zafascynoana zabawkami straszej ponad rocznej kolzanki.....za to tylko weszłysmy do odmku, kąpi , butla i mała lulku poszłaaaaa

My juz kolacyjka dla tatusia zrobiona, i teraz czasik na bb
[/SIZE][/FONT]
Nio ja to moze kilogramów jakos tak strasznie nie musze gubic,ale ładki brzuszkowe chciałabym zniszczyc,wiec od dzisiaj tylko rybki i gotowane miesko jak juz....zero słodkiego i [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]SCHWEPPESa...
ale tak trza
no ja wlasciwie tez wagowo nie musze zrzucac tylko brzuch taki jakis ble i uda
a najsmieszniejsze jest to ze ja jem strasznie duzo i niezdrowo
no i wkoncu moge wcinac wszystko co czekoladowe
i bylam pewna ze przytyje a tu co sie wcisne w jakies spodnie to po jakims czasie za luzne zostala mi jedna para taka w sam raz a reszta za luzne no i jeszcze nie poinformowalam meza ze potzrebuje troche kaski na ciuszki
no ja wlasciwie tez wagowo nie musze zrzucac tylko brzuch taki jakis ble i uda

pytia
Fanka BB :)
Cześć dziewuszki. Nawet dzielnie Was dziś nadrobiłam, choć padam na pyszczek. Moje dzieci uwzięły się, żeby mnie wykończyć
kajusia, kigna - łączę się z Wami w bólu, mam to samo z Hanką. I też przestaje mnie już to bawić, zwłaszcza, że głosik ma taki, że bębenki w uszach nie wytrzymują, a Jasiek dostaje wścieklizny 
asiulkaa - cieszę się, że wszystko się tak pięknie udało. GRATULUJEMY WAM I ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO DOBREGO!
Agacia - gratulujemy ząbka!

asiulkaa - cieszę się, że wszystko się tak pięknie udało. GRATULUJEMY WAM I ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO DOBREGO!
Ja nie wierze w zadne skoki rozwojowe tudziez inne wynalazki,ale to co teraz nam,a wlasciwie mi wyprawia nasza potomka,bo Amo wraca jak mala juz komar...to jest jakas katatrofaCześć dziewuszki. Nawet dzielnie Was dziś nadrobiłam, choć padam na pyszczek. Moje dzieci uwzięły się, żeby mnie wykończyćkajusia, kigna - łączę się z Wami w bólu, mam to samo z Hanką. I też przestaje mnie już to bawić, zwłaszcza, że głosik ma taki, że bębenki w uszach nie wytrzymują, a Jasiek dostaje wścieklizny

I ile razy sobie obiecuje,czekaj fruzia,mamusia cie nauczy....i jajko,jak juz wrzeszczy 10 minut BEZ POWODU,to biore ja na rece,z lozeczka,z wozka czy z lezaczka,bo nie mam sily jej sluchac,tego wrzasku ......I taka jestem niekonsekwentna

Ostatnia edycja:
Ja nie wierze w zadne skoki rozwojowe tudziez inne wynalazki,ale to co teraz nam,a wlasciwie mi wyprawia nasza potomka,bo Amo wraca jak mala juz komar...to jest jakas katatrofa
I ile razy sobie obiecuje,czekaj fruzia,mamusia cie nauczy....i jajko,jak juz wrzeszczy 10 minut BEZ POWODU,to biore ja na rece,z lozeczka,z wozka czy z lezaczka,bo nie mam sily jej sluchac,tego wrzasku ......I taka jestem niekonsekwentna![]()
dzielna jesteś kaja, ja to nawet 10minut nie wytrzymuje, ale myślę sobie, że naprawdę mam grzeczne dziecko, bo nieraz to potrafi tak pół godziny leżeć na kocyku oglądać bajki, gadać do nich, zabawki poobgryzać, i ja naprawdę zrobię wtedy wszystko, tylko czasem jak mu cos odbije

mamusia2008
mamusia Karolinki
i jaDagulla super. Gratuluję tych kilogramów i bardzo zazdroszczę;-)

wiesz co moja miała takie koncerty jak miała 2-3 mies, nie potrafiła sama być w łóżku nawet 3 min wiec wrzeszczała non stop, a ja nie reagowałam chociaż serce bolało, ale teraz mam spokój bo sama potrafi i pól dnia leżeć i bawić sięJa nie wierze w zadne skoki rozwojowe tudziez inne wynalazki,ale to co teraz nam,a wlasciwie mi wyprawia nasza potomka,bo Amo wraca jak mala juz komar...to jest jakas katatrofa
I ile razy sobie obiecuje,czekaj fruzia,mamusia cie nauczy....i jajko,jak juz wrzeszczy 10 minut BEZ POWODU,to biore ja na rece,z lozeczka,z wozka czy z lezaczka,bo nie mam sily jej sluchac,tego wrzasku ......I taka jestem niekonsekwentna![]()
moja mama mówiła ze to same było ze mną ze musiała mnie 2 tyg oduczać od tego ryku, a teściowa chodziła i tylko na nią krzyczała bo nie mogla słuchać jak drze się jej wnusia czyli ja

Agaciu, gratuluj zabka
Ostatnia edycja:
blizniaki2000
Dagulla, zazdroszczę figurki.
Kaja, buty swietne.
Agaciu, gratulujemy wyczekanego ząbka
Moja Madzia nie jest zła, gdyby tylko jadła jak normalny człowiek, to już byłaby idealna
Kaja, buty swietne.
Agaciu, gratulujemy wyczekanego ząbka
Moja Madzia nie jest zła, gdyby tylko jadła jak normalny człowiek, to już byłaby idealna
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Cos leniwe dzis, niewiele napisane
Gratulujemy zabkow, utraconych kilogramow i skokow rozwojowych
Moj dziec spi, a ja przezywam moj powrot do pracy jak zwykle wszystko przezywam dwa miesiace przed i mam humor do bani

reklama
blizniaki2000
Natalka, nie matrw sie na zapas bedzie dobrze
Ide sie kąpać, zrobię sobie mocnego drina i spać, może trchę humor mi wróci.
Dobranoc
Ide sie kąpać, zrobię sobie mocnego drina i spać, może trchę humor mi wróci.
Dobranoc