reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
I wiadomość z ostatniej chwili to mamy ząbka :happy2:. Juz teraz wiem skąd ten stan podgorączkowy przez tydzień. A jak pediatra powiedziała, ze gardeło ok i oskrzela i, że to może na ząbki to tak jakoś nie wierzyłam .Nareszcie bo juz myślałam ze ta chwila nigdy nie nastąpi :-D.
aGACIU KOCHANA GRATULCJE DLA mATIEGO:) my tez nadal czekamy na zabalka....:sorry2:
Oj oj niedobra Kaja !! Prosze nie wyzywać sie dziewczynki bo po kątach rozstawie :-D
No i tak ma byc......nasz szeryf daje czadu i trzyma porządku BRAWO:*
Agacia GRATULUJEMY ząbka my dalej czekamy, a Julcia dzisiaj znowu jakaś niespokojna, czyzby wyczuwałą że jestesmy same i da mamuśce popalić:baffled::baffled::baffled::baffled:
No to maja cosik z Mari wspólnego.....moja niunia tez dzisiaj marudna od momentu jak tatu wybył do pracki...:dry: albo teskni za zabawą z tatusiem w dawanie i zabieranie smoczka...albo po porstu musi się na mnie wyładowac.....
Dagulla super. Gratuluję tych kilogramów i bardzo zazdroszczę;-)
Nio ja to moze kilogramów jakos tak strasznie nie musze gubic,ale ładki brzuszkowe chciałabym zniszczyc,wiec od dzisiaj tylko rybki i gotowane miesko jak juz....zero słodkiego i [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]SCHWEPPESa...:( ale tak trza;)

A my po spacereczku, malutka odmówiła wieczornej drzemki okolo 18,bo bylismy na kawce u mojej kolezanki i Mari była zafascynoana zabawkami straszej ponad rocznej kolzanki.....za to tylko weszłysmy do odmku, kąpi , butla i mała lulku poszłaaaaa :tak:

My juz kolacyjka dla tatusia zrobiona, i teraz czasik na bb:)
[/SIZE][/FONT]

Nio ja to moze kilogramów jakos tak strasznie nie musze gubic,ale ładki brzuszkowe chciałabym zniszczyc,wiec od dzisiaj tylko rybki i gotowane miesko jak juz....zero słodkiego i [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]SCHWEPPESa...:( ale tak trza;)

no ja wlasciwie tez wagowo nie musze zrzucac tylko brzuch taki jakis ble i uda:wściekła/y: a najsmieszniejsze jest to ze ja jem strasznie duzo i niezdrowo:zawstydzona/y: no i wkoncu moge wcinac wszystko co czekoladowe :tak: i bylam pewna ze przytyje a tu co sie wcisne w jakies spodnie to po jakims czasie za luzne zostala mi jedna para taka w sam raz a reszta za luzne no i jeszcze nie poinformowalam meza ze potzrebuje troche kaski na ciuszki:-D

Cześć dziewuszki. Nawet dzielnie Was dziś nadrobiłam, choć padam na pyszczek. Moje dzieci uwzięły się, żeby mnie wykończyć:no: kajusia, kigna - łączę się z Wami w bólu, mam to samo z Hanką. I też przestaje mnie już to bawić, zwłaszcza, że głosik ma taki, że bębenki w uszach nie wytrzymują, a Jasiek dostaje wścieklizny :wściekła/y:

asiulkaa - cieszę się, że wszystko się tak pięknie udało. GRATULUJEMY WAM I ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO DOBREGO!

Agacia - gratulujemy ząbka!

Cześć dziewuszki. Nawet dzielnie Was dziś nadrobiłam, choć padam na pyszczek. Moje dzieci uwzięły się, żeby mnie wykończyć:no: kajusia, kigna - łączę się z Wami w bólu, mam to samo z Hanką. I też przestaje mnie już to bawić, zwłaszcza, że głosik ma taki, że bębenki w uszach nie wytrzymują, a Jasiek dostaje wścieklizny :wściekła/y:

asiulkaa - cieszę się, że wszystko się tak pięknie udało. GRATULUJEMY WAM I ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO DOBREGO!

Agacia - gratulujemy ząbka!
Ja nie wierze w zadne skoki rozwojowe tudziez inne wynalazki,ale to co teraz nam,a wlasciwie mi wyprawia nasza potomka,bo Amo wraca jak mala juz komar...to jest jakas katatrofa:szok:
I ile razy sobie obiecuje,czekaj fruzia,mamusia cie nauczy....i jajko,jak juz wrzeszczy 10 minut BEZ POWODU,to biore ja na rece,z lozeczka,z wozka czy z lezaczka,bo nie mam sily jej sluchac,tego wrzasku ......I taka jestem niekonsekwentna:baffled:

Ostatnia edycja:
Ja nie wierze w zadne skoki rozwojowe tudziez inne wynalazki,ale to co teraz nam,a wlasciwie mi wyprawia nasza potomka,bo Amo wraca jak mala juz komar...to jest jakas katatrofa:szok:
I ile razy sobie obiecuje,czekaj fruzia,mamusia cie nauczy....i jajko,jak juz wrzeszczy 10 minut BEZ POWODU,to biore ja na rece,z lozeczka,z wozka czy z lezaczka,bo nie mam sily jej sluchac,tego wrzasku ......I taka jestem niekonsekwentna:baffled:

dzielna jesteś kaja, ja to nawet 10minut nie wytrzymuje, ale myślę sobie, że naprawdę mam grzeczne dziecko, bo nieraz to potrafi tak pół godziny leżeć na kocyku oglądać bajki, gadać do nich, zabawki poobgryzać, i ja naprawdę zrobię wtedy wszystko, tylko czasem jak mu cos odbije:-Dto wrzask taki, że minuty nie wytrzymuje, i taki ma humor, że wtedy to ja sama nie wiem co lepiej robić, bo wtedy to go nie dotykaj, bo na wszystko płacz, ani go zabawić, na rękach płacz, o położeniu go to juz wtedy mowy nie ma w ogóle bo alarm taki, że koszmar, wygłupy to go jeszcze bardziej denerwują, o i rób matka co chcesz ja i tak będę wył:tak:na szczęście zawsze w koń:tak:cu znajdzie się coś co podziała, i nie trwa to aż tak strasznie długo

Dagulla super. Gratuluję tych kilogramów i bardzo zazdroszczę;-)
i ja:tak::tak::tak::tak:
wiesz co moja miała takie koncerty jak miała 2-3 mies, nie potrafiła sama być w łóżku nawet 3 min wiec wrzeszczała non stop, a ja nie reagowałam chociaż serce bolało, ale teraz mam spokój bo sama potrafi i pól dnia leżeć i bawić się
moja mama mówiła ze to same było ze mną ze musiała mnie 2 tyg oduczać od tego ryku, a teściowa chodziła i tylko na nią krzyczała bo nie mogla słuchać jak drze się jej wnusia czyli ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agaciu, gratuluj zabka

Ostatnia edycja:
Cos leniwe dzis, niewiele napisane:tak: Gratulujemy zabkow, utraconych kilogramow i skokow rozwojowych:-D Moj dziec spi, a ja przezywam moj powrot do pracy jak zwykle wszystko przezywam dwa miesiace przed i mam humor do bani:no:

reklama
Do góry