aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Musze sie pożalić:-
-
-
-( nakładałam tony fissanu, masowałam pod prysznicem a tu co? patrze a ja mam cały tyłek w rozstępach
:-
wściekła/y:

ehhh a tak sie starałam :-(

ehhh a tak sie starałam :-(Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ehhh a tak sie starałam :-(
hehe na szczescie jeszcze nie sa duze ale i mnie to szczescie rozstepowe nie ominelo
:-(
.A jak zjem obiad to brzuch jakby zaraz pęknąć mi miał a gdzie peknąc to eksplozja się szykuje

.Ja mam na lydkach i to sporoKurcze to Wam współczuje dziewczyny ja po pierwszej ciazy mam rozstepy na biuście i cały czas to jest mój konik ja wiem ,że one tam są i koniec.Przy tej na razie mi się nie zrobiły ,ale kto wie od pewego czasu czuję jakbym od pasa w dół miała wszystko ponapinane do kresu wytrzymałości.A jak zjem obiad to brzuch jakby zaraz pęknąć mi miał a gdzie peknąc to eksplozja się szykuje
.
P.S.Będą jaja jak mi na łydkach wyjdą rozstępu czy wokół kostek
:-(Co ty powiesz pierwszy raz słyszę ,a ja se tylko tak palnęłam bo byłam swięcie przekonana ,ze tam na pewno nie wychodzą:-Ja mam na lydkach i to sporo:-(
A jednakCo ty powiesz pierwszy raz słyszę ,a ja se tylko tak palnęłam bo byłam swięcie przekonana ,ze tam na pewno nie wychodzą:--(
Juz sie do nich przyzwyczailam