reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Sylwia100 tak to jest z tymi facetami, wiem że łatwo się piszę olej go i nie martw się, bo właśnie teraz najbardziej potrzebujemy oparcia z ich strony, a nie kłótni i pretensji. Mój też ostatnio zrobił mi awanturę dlaczego jestem taka chumorzasta, ciekawe dlaczego, bystrzak z Niego:wściekła/y: A kiedyś mnie zapytał czy i tym razem mi brzuchol tak wy***oli, dokładnie takiego wyrazu użył, a mnie wmurowało:nerd: Do tego siedzi na tyłku w domu ze złamaną nogą i to on jest zmierzły.Pocieszam się faktem, że za 3tyg lecę do Pl i będę bez Niego 2tyg:-)

reklama
SYLWIA pogadaj z M aby cie tak niestresował bo to nie jest dobrze takie napinanie brzuszka to są takie skurcze powinnaś sie wyciszyć i leżeć dużo spokojnie:tak:

ajenka dobrze że ty i dzidzia cali jesteście:tak:

A ja jestem happy bo ja nigdy nie paliłam i nie bede paliła co ja nie mam problemu z tym okrutnym nałogiem:-)nigdy mnie nie ciągneło wogóle do fajek wiedziałam że to nic dobrego ;-)

no to Ci zazdroszczę bo ja paliłam 12 lat:wściekła/y: i jestem w szoku że teraz wogulemnie nie ciągnie a wręczjak pomyśle albopoczuję fajki to mnie odrzuca,oby tens tan utrzymał się jak najdłużej.

ps. to forum uzależnia...nic dziś nie pracuję tylko siedzę na necie i co chwila zagladam na forum:tak:-dobrze że zwolnić mnie nie mogą :tak:

Witajcie:-) Ja to mam takie wrażenie jakby mi skóry na brzuszku brakowało:-) Jakbym za ciasna była:-D

gdy ostatnio rzucalam palenie gdy mialam jakies ciezke chwile to uzywałam gum do zucia i bardzo mi pomagalo ,dzis radze se bez gum a w dodatku jak ktos pali przede mna na ulicy to mnie skreca az tak mnie zapach papierosow brzydzi:-):-):-)nawet kawe rzucilam heh i umie bez niej zyc...

witam!!! wogole wczoraj caly dzien przesiedzialam na forum , ale co najlepsze nie napisalam wczoraj nic bo czytalam co predzej pisalyscie :) dzis ide do lekarza ale i tak go zmieniam na innego poniewaz chce chodzic do lekarza ktory pracuje w szpitalu i ktory bedzie mogl sie mna zajac podczas porodu :) wczoraj ogladalam w necie wozki i lozeczka :) ciezko bedzie sie na cos zdecydowac. ja cala wyprawke bede musiala kompletowac od zera. to ja juz zmykam szykowac sie do lekarza papapa:-)

reklama
Do góry