reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey

Dzisiaj spędziliśmy bardzo miły dzień u Moni i Nikolki :-)
Dziewczyny szczypały się , gryzły, śliniły i płakały razem :-D
Normalnie ubaw mieliśmy po pachy. Nikola bardzo ładnie zasuwa na czterech i wogóle tak Nas zagadwyała "dada" "mama""tata".
No świetna jest.

Moja Pyśka zbliża się do kolejnego skoku rozwojowego 8 miesiąca i już zaczyna być markotna ale damy radę i czekamy na kolejny przełom w jej zachowaniu.
Oczywiście jest zdrowa i wspaniale się rozwija więc jestem spokojna choć szybko się denerwuje ale to ma po mamusie.
Niestey nie chce mleka i tylko słoiczki ale chociaż 2 razy dziennie jakoś wypije Bebilon bo ją namawiam.
A to z jedzeniem ma po tatusiu.:tak:

Pozdrawiamy Was od Moni i od Nas:-)

na bank jestes w ciazy:nerd:
i ja coś tak myślę ze jest:tak::tak::tak:
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: no tak mowie ci ze ciaza i basta :cool2::cool2::cool2: zobacz okresu nie masz???? nie masz:-D:-D wpitalasz wszystko co ci pod rece podejdzie??? wpitalasz:-D:-D:-D wiec werdykt jest tylko jeden ciaza:evil::evil::evil::rolleyes:
:szok::-D:szok::-D:szok::-D:szok::-D
To co?wszystkie macie okresy???
ja:no::no::no::no::no::no:
Tygrysie,ale mi rebusa zadalas:-p
:-D:-D:-D:-D:-D
A moja byla tu kolo mnie przed chwila a teraz jest juz w przedpokoju a wlasciwie w drzwiach do duzego pokoju:-D:-D
super ta twoja Marysia:-D:-D:-D:-D

Hey

Dzisiaj spędziliśmy bardzo miły dzień u Moni i Nikolki :-)
Dziewczyny szczypały się , gryzły, śliniły i płakały razem :-D
Normalnie ubaw mieliśmy po pachy. Nikola bardzo ładnie zasuwa na czterech i wogóle tak Nas zagadwyała "dada" "mama""tata".
No świetna jest.

Moja Pyśka zbliża się do kolejnego skoku rozwojowego 8 miesiąca i już zaczyna być markotna ale damy radę i czekamy na kolejny przełom w jej zachowaniu.
Oczywiście jest zdrowa i wspaniale się rozwija więc jestem spokojna choć szybko się denerwuje ale to ma po mamusie.
Niestey nie chce mleka i tylko słoiczki ale chociaż 2 razy dziennie jakoś wypije Bebilon bo ją namawiam.
A to z jedzeniem ma po tatusiu.:tak:

Pozdrawiamy Was od Moni i od Nas:-)

same dobre nowiny, super, dziękujemy za pozdrowionka, oby tak dalej Marzycielko, pozdrowionka

A ja taką gafę palnęłam, nie wiem jakim cudem, ale ustawiłam automatyczne powiadamianie o postach na maila, no i możecie się domyślić co ja na swojej poczcie zastałam:tak:Wiktor poszedł spać a ja siedziałam jak głupia i 2000 wiadomości usunęłam ze swojej skrzynki!!!:szok::szok::szok:wszystko odpowiedzi z bb, jak tylko to zrobiłam, zaraz zmieniłam ustawienia na bb, już drugi raz bym tego nie przezyła, katastrofa,

a ja idę ogarnąć zabawki po moim dzieciu:-Djuż słodko sobie śpi, i już czuje jak zaczyna kręgosłup się odzywać, kurcze Mamusia masz diclofenac(nie jestem pewna pisowni)to przysyłaj:tak:a ja sobie obiecuje, że dzwonie rano do przychodni, bo szaleje niedługo, a już za tydzień gin, i trochę chicken, ale narazie w szczegóły się nie wdaję, nie ma co za wcześnie panikować, będzie dobrze, nie?

same dobre nowiny, super, dziękujemy za pozdrowionka, oby tak dalej Marzycielko, pozdrowionka

A ja taką gafę palnęłam, nie wiem jakim cudem, ale ustawiłam automatyczne powiadamianie o postach na maila, no i możecie się domyślić co ja na swojej poczcie zastałam:tak:Wiktor poszedł spać a ja siedziałam jak głupia i 2000 wiadomości usunęłam ze swojej skrzynki!!!:szok::szok::szok:wszystko odpowiedzi z bb, jak tylko to zrobiłam, zaraz zmieniłam ustawienia na bb, już drugi raz bym tego nie przezyła, katastrofa,

a ja idę ogarnąć zabawki po moim dzieciu:-Djuż słodko sobie śpi, i już czuje jak zaczyna kręgosłup się odzywać, kurcze Mamusia masz diclofenac(nie jestem pewna pisowni)to przysyłaj:tak:a ja sobie obiecuje, że dzwonie rano do przychodni, bo szaleje niedługo, a już za tydzień gin, i trochę chicken, ale narazie w szczegóły się nie wdaję, nie ma co za wcześnie panikować, będzie dobrze, nie?
pewnie ze bedzie dobrze, ja nie uzywam zadnego zelu, bo mi nie pomaga, moj poratunek to masaz, wiec mezulek musi co 2 dzien robic masaz

reklama
No, no, kaja, widzę, że Ty dziecie też produkujesz tak szybko jak posty na bb:-D:-D:-D

Podziwiam te z was, które już myślą o drugim, ja to przez co najmniej rok po Jaśku nawet nie zastanawiałam się, kiedy chcę następne. W ogóle mi to nie miesciło w wyobraźni :-D

Wczorajsza kara poskutkowała na mojego syna. Dzisiaj cały dzień do rany przyłóż :tak:

Do góry