może wyjechał na wakacje?;-)
To niech się tam bawi jak najdłużej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może wyjechał na wakacje?;-)
i ja coś tak myślę ze jestna bank jestes w ciazy![]()
no tak mowie ci ze ciaza i basta
zobacz okresu nie masz???? nie masz
wpitalasz wszystko co ci pod rece podejdzie??? wpitalasz
wiec werdykt jest tylko jeden ciaza
![]()
jaTo co?wszystkie macie okresy???
Tygrysie,ale mi rebusa zadalas![]()
super ta twoja MarysiaA moja byla tu kolo mnie przed chwila a teraz jest juz w przedpokoju a wlasciwie w drzwiach do duzego pokoju![]()
Hey
Dzisiaj spędziliśmy bardzo miły dzień u Moni i Nikolki :-)
Dziewczyny szczypały się , gryzły, śliniły i płakały razem
Normalnie ubaw mieliśmy po pachy. Nikola bardzo ładnie zasuwa na czterech i wogóle tak Nas zagadwyała "dada" "mama""tata".
No świetna jest.
Moja Pyśka zbliża się do kolejnego skoku rozwojowego 8 miesiąca i już zaczyna być markotna ale damy radę i czekamy na kolejny przełom w jej zachowaniu.
Oczywiście jest zdrowa i wspaniale się rozwija więc jestem spokojna choć szybko się denerwuje ale to ma po mamusie.
Niestey nie chce mleka i tylko słoiczki ale chociaż 2 razy dziennie jakoś wypije Bebilon bo ją namawiam.
A to z jedzeniem ma po tatusiu.
Pozdrawiamy Was od Moni i od Nas:-)
oo co ja widze Kajka w ciazy
Ja tez nie mam okresu ale ja nadal karmie piersia.
Lece pod prysznic bo płonę!!!;-)
pewnie ze bedzie dobrze, ja nie uzywam zadnego zelu, bo mi nie pomaga, moj poratunek to masaz, wiec mezulek musi co 2 dzien robic masazsame dobre nowiny, super, dziękujemy za pozdrowionka, oby tak dalej Marzycielko, pozdrowionka
A ja taką gafę palnęłam, nie wiem jakim cudem, ale ustawiłam automatyczne powiadamianie o postach na maila, no i możecie się domyślić co ja na swojej poczcie zastałamWiktor poszedł spać a ja siedziałam jak głupia i 2000 wiadomości usunęłam ze swojej skrzynki!!!
wszystko odpowiedzi z bb, jak tylko to zrobiłam, zaraz zmieniłam ustawienia na bb, już drugi raz bym tego nie przezyła, katastrofa,
a ja idę ogarnąć zabawki po moim dzieciujuż słodko sobie śpi, i już czuje jak zaczyna kręgosłup się odzywać, kurcze Mamusia masz diclofenac(nie jestem pewna pisowni)to przysyłaj
a ja sobie obiecuje, że dzwonie rano do przychodni, bo szaleje niedługo, a już za tydzień gin, i trochę chicken, ale narazie w szczegóły się nie wdaję, nie ma co za wcześnie panikować, będzie dobrze, nie?