reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Imponujaca waga :tak:Nam tez mowiono ze ta szczepionka boli ale maly tak jak wył na wszystkich tak teraz nawet nie drgnal.
No moja identycznie:tak:

Witajcie kochane.

Buziaki dla świętujących.

Moje dziecko się uwsteczniło. Znowu nie chce sam zasnąć i albo przy cycku albo wcale.
właśnie mi wyje, a ja jestem tak wściekła, że musiałam wyjść. Jestem chyba straszną matką. Od 2h młody ewidentnie chce spać, ale zasypia tylko przy cycu. I albo cyc albo płacz. Obiecałam sobie że się nie złamię, ale już ledwo siedzę :-:)no:.

Mati w dzien nigdy sam nie zaśnie. Na noc po kąpieli zasypiał o poczatku sam w łóżeczku, ale od kilku dni jest ryk jak tylko go tam odłoze. Ja wszystko zwalam na zęby. Na poczatku jak mi zaczął tak robic to byłam załamana, bo nie wiedziałam o co chodzi, a że po dwóch dniach męczarni znaleźliśmy ząbek to juz jestem spokojniejsza i mam nadzieję, że wrócimy do tych dobrych czasów :tak:.
Aj dziewczyny dla pocieszenia powiem Wam że moja nie potrafi sama zasypiac. Zawsze albo przy cucku albo bujana. Ale jakoś się tym nie przejmuję. Martyna też długo była bujana a potem dostała nowe łóżko i żadnych kłopotów ze spaniem. Mam nadzieję że w tym przypadku będzie tak samo.

uwagaaaaaaaaaaaaaaaaa postukalam lyzeczka i jest zabek!!!!!!!! dolna lewa jedyneczka!!!!!!!!!!!!!!!
my też gratulujemy zębolka jak nie wiem co:tak::tak::-D

reklama
Dzien doberek

Imponujaca waga :tak:Nam tez mowiono ze ta szczepionka boli ale maly tak jak wył na wszystkich tak teraz nawet nie drgnal.

co do zabka to nam wczoraj lekarka mowila ze zabek lada moment nas nawiedzi- w koncu!!!

Kaja to jak tam ciezarówka czy nie? ;-)

lilac wystaw garnek za okno, do 16 zdazysz wypic jakas kawke ;-)

U nas dzis od rana tak leje ze szok.

W ogole musze sie pochwalic ze wczoraj wraz z mezem posprzatalismy garderobe!!!!!!! Jak pamietacie byla ona glownym powodem moich nerwow teraz jest tam doslownie blysk!!!!!!!!! Powywalam duzo moich ciuchow ktorych juz nie nosze. Nawet swiatlo jest naprawione, okazalo sie ze to tylko wtyczka sie poluzowala (dlatego nie mialam tam swiatla przez rok :angry:) ale przeciez trzeba bylo sie najpierw do tej wtyczki dokopać :-D

bardzo sie cieszymy ze milosc i pokoj zapanowala w domu i w garderobie:-D
a co do ciazy to na 99,9 % nie,ale sprawdze to naukowo :-D na wszelki wyp po poludniu,jak juz wyrusze na rejony
a w ogole to mi sie przypomnialo,ze na 19 idziemy do ksiedza w sprawie jakis nauk przed chrztem mojegoo malego poganinka:-D

Mati w dzien nigdy sam nie zaśnie. Na noc po kąpieli zasypiał o poczatku sam w łóżeczku, ale od kilku dni jest ryk jak tylko go tam odłoze. Ja wszystko zwalam na zęby. Na poczatku jak mi zaczął tak robic to byłam załamana, bo nie wiedziałam o co chodzi, a że po dwóch dniach męczarni znaleźliśmy ząbek to juz jestem spokojniejsza i mam nadzieję, że wrócimy do tych dobrych czasów :tak:.

Agacia u8 nas jest 5 ząbków i wychodzą 2 kolejne. Wiem, że Igorkowi dokuczają, ale jakoś nie wydaje mi się, że to to.

uwagaaaaaaaaaaaaaaaaa postukalam lyzeczka i jest zabek!!!!!!!! dolna lewa jedyneczka!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję.

Oczywiście się złamałam i dałam cycka.

I w końcu mogę się napić kawki. Już zimna, ale trudno.

reklama
dziewczyny dziekujemy !!!!!!!!!!!
kaja no ja wlasnie nie wiem jakto Tygrys bez zeba:-D:-D:-D:-D teraz to juz prawiwy Tygrys jest:-D:-D:-D:-D:-D
zapominajka wow 5 zebolow:szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D

a ja zabralam sie za lodowke tzn oczyscilam ja i musza ja umyc a teraz nalesniki smarze gdyz musze zyzyc wszystkie zapasy spozywcze:confused::confused::confused::confused:

Do góry