kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Mamusia ma dzisiaj o dzwudziestej ten zabieg na kolanie i juz portkami trzęsieczy ja wlasnie trzy strony o awatarach przeczytalam???
a sprobujcie sie ze mnie i mamusi nabijac...
apropos,gdzie jestes mamusiu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamusia ma dzisiaj o dzwudziestej ten zabieg na kolanie i juz portkami trzęsieczy ja wlasnie trzy strony o awatarach przeczytalam???
a sprobujcie sie ze mnie i mamusi nabijac...
apropos,gdzie jestes mamusiu![]()
a ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj no bo ja kce Ciebie wygryżc ;p![]()
ciiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mogę pomyslec ........hmmmmm a co ja bede z tego miała????????????? hahaha zartuje....no jasnea ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ej konkurencja sluchaj a moze zamiast sie wygryzac to sie polaczmy!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
No pamietam,ale nie moze z nami potrzascMamusia ma dzisiaj o dzwudziestej ten zabieg na kolanie i juz portkami trzęsie
osz Ty niedziewico niewierna.....a kyszzzzzzzzNo pamietam,ale nie moze z nami potrzasc
Ale ja sie w sumie nie dziwie,bo tu od kilku stron jakies niepowazne rzeczy czytam,ja juz nie wiem,chyba zepsulo sie to forum...![]()
osz ty niedziewico niewierna.....a kyszzzzzzzz![]()
Oj kajaczku czyżbym jakąś nutkę złośliwości wyczuwałaNo pamietam,ale nie moze z nami potrzasc
Ale ja sie w sumie nie dziwie,bo tu od kilku stron jakies niepowazne rzeczy czytam,ja juz nie wiem,chyba zepsulo sie to forum...![]()
Cos TyOj kajaczku czyżbym jakąś nutkę złośliwości wyczuwała![]()
GRATULACJE!!!!!!!!!!Zazdrościmy bezbolesnego ząbkowania
!