tygrysek82
Fanka BB :)
Dzięki dziewczynki, ze chociaż Wy mi odpowiedziałyścieJuż zmieniłam :-)
alez prosze bardzo zawsze do uslug

popaw sie natychmiast!!!A mi jakos umknelo pytanie..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczynki, ze chociaż Wy mi odpowiedziałyścieJuż zmieniłam :-)
popaw sie natychmiast!!!A mi jakos umknelo pytanie..
jestem spowrotem, musiałam dać dziecku zjeść, teraz zasypia sobie w łóżeczkuojjjj jak sie milo na serduchu zrobilo![]()
Mi tez sie bardzo podoba
Ale bylo cos jeszcze do wyboru...?![]()
ide podlukac te slodzenie!!!!!!!!!!!!!!!!pyciolku, widzę ze słodzisz mi na Nk, ale i tak twoje zdjęcie jest boskie i jestes na nim gorgeous!!!!!!!!!!!!!
jeju nastala cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!! błogo mi!!!!!!!!!Fifi zasnal sam w lozeczku uffffffffffffffffff napije sie kawy w spokojnosci przynajmniej
dziewczyny ja poprostu nie jestem przyzwyczajona do takiego marudzenia i wysiadam juz:-
-
no:
![]()
ide podlukac te slodzenie!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
no rozumiem ciebie, bo jak moja miała katarek i ciągle marudziła to tez nie mogłam wytrzymaćjeju nastala cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!! błogo mi!!!!!!!!!Fifi zasnal sam w lozeczku uffffffffffffffffff napije sie kawy w spokojnosci przynajmniej
dziewczyny ja poprostu nie jestem przyzwyczajona do takiego marudzenia i wysiadam juz:-
-
no:
![]()