reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wiecie co tak sobie pomyslalam ze jak ktos obcy wejdzie na nasze forum i zobacze ten zwierzyniec w avatarach pomysli zwariowaly szajbuski:-D:-D:-D:-D:oo::oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2::oo2:

hihihiihih

bo lubie ciebie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no racja, zoo forum:-D:-D:-D:-D

o rany ale sie narobilo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no::no::-D:-D:-D:-D

Tygrysie a czy to ważne co sobie o nas ktoś pomysli? Ważne jest to co same o sobie myślimy:tak::tak::tak:

A mnie dzisiaj moje dziecię zadziwiło. Posadziłam ją sobie na podłodze w przedpokoju a sama poszłam do łazienki. Ona jak zwykle cyk na cztery i do przodu. Wkońcu jej się znudziło, myslę sobie acha zaraz będzie krzyk a ta spryciula cyk i usiadła:tak:A jaka szczęśliwa była że jej się udało:szok: Tak więc moje dziecię potrafi juz samo siadac:tak::tak::tak:

gratulujemy w takim badz razie:tak::tak:

A moja ma temp....37,6 :nerd:
Cholipka to dlatego taki wrzask:baffled:

mowie Ci zeby....a stukalas lyzeczka?

Dzwonilam do lekarza naszego,kolegi do tego i polaka:blink:Bo policzylam kupale i za duzo mi jakos wyszlo...I mowi ze to jakis wirus,duzo ma pic,ale ona nie chce nic pic:szok:Jak jej wciskam butle to pluje..W ciagu pol godziny teraz zrobila dwie kupki...:szok:I Amo zaraz przyjedzie z tymi czopkami..

Dzwonilam do lekarza naszego,kolegi do tego i polaka:blink:Bo policzylam kupale i za duzo mi jakos wyszlo...I mowi ze to jakis wirus,duzo ma pic,ale ona nie chce nic pic:szok:Jak jej wciskam butle to pluje..W ciagu pol godziny teraz zrobila dwie kupki...:szok:I Amo zaraz przyjedzie z tymi czopkami..

musi pic chocby na sile....jak Alex mial biegunke to dawalam na sile bo prawie w ogole juz mi nie sikal....wiec strzykawka dawalam a potem naciskalam smoczek i lecialo mu do buziaka...tylko mial taka biegunke ze mleka nie mogl pic....tylko lekka herbatke badz wode...

No wlasnie jej wcisnelam herbatke i o dziwo lezy tu za mna na lozku i sie zajela zabawka:szok:Pierwszy raz dzis...
A apropos lyzeczek,ja nie wiem jak Wy wsadzacie te lyzeczki i jeszcze postukac umiecie...Marianek jak scisnie buzie to ja nia nawet ruszyc nie moge a co dopiero stukac:baffled::-D:-D:-D

reklama
Do góry