reklama
Agacia82
Mami :)
juz z odjęciem ?A moja ma temp....37,6
Cholipka to dlatego taki wrzask![]()
to moze jakis ząbek jej się wyżyna ?
pyciolek87
Mama Alexa:*
wiecie co tak sobie pomyslalam ze jak ktos obcy wejdzie na nasze forum i zobacze ten zwierzyniec w avatarach pomysli zwariowaly szajbuski![]()
hihihiihih
bo lubie ciebie
no racja, zoo forum![]()
o rany ale sie narobilo

Tygrysie a czy to ważne co sobie o nas ktoś pomysli? Ważne jest to co same o sobie myślimy
A mnie dzisiaj moje dziecię zadziwiło. Posadziłam ją sobie na podłodze w przedpokoju a sama poszłam do łazienki. Ona jak zwykle cyk na cztery i do przodu. Wkońcu jej się znudziło, myslę sobie acha zaraz będzie krzyk a ta spryciula cyk i usiadłaA jaka szczęśliwa była że jej się udało
Tak więc moje dziecię potrafi juz samo siadac
![]()
gratulujemy w takim badz razie

A moja ma temp....37,6
mowie Ci zeby....a stukalas lyzeczka?
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Pewnie na zebolkiA moja ma temp....37,6

Dzwonilam do lekarza naszego,kolegi do tego i polaka
Bo policzylam kupale i za duzo mi jakos wyszlo...I mowi ze to jakis wirus,duzo ma pic,ale ona nie chce nic pic
Jak jej wciskam butle to pluje..W ciagu pol godziny teraz zrobila dwie kupki...
I Amo zaraz przyjedzie z tymi czopkami..

pyciolek87
Dzwonilam do lekarza naszego,kolegi do tego i polakaBo policzylam kupale i za duzo mi jakos wyszlo...I mowi ze to jakis wirus,duzo ma pic,ale ona nie chce nic pic
Jak jej wciskam butle to pluje..W ciagu pol godziny teraz zrobila dwie kupki...
I Amo zaraz przyjedzie z tymi czopkami..
musi pic chocby na sile....jak Alex mial biegunke to dawalam na sile bo prawie w ogole juz mi nie sikal....wiec strzykawka dawalam a potem naciskalam smoczek i lecialo mu do buziaka...tylko mial taka biegunke ze mleka nie mogl pic....tylko lekka herbatke badz wode...
pyciolek87
Tylko jak ja mam jej czopki dawac jak ona je zaraz wykupa...![]()
a nie masz nurofenu badz calpolu w syropku?
No wlasnie jej wcisnelam herbatke i o dziwo lezy tu za mna na lozku i sie zajela zabawka
Pierwszy raz dzis...
A apropos lyzeczek,ja nie wiem jak Wy wsadzacie te lyzeczki i jeszcze postukac umiecie...Marianek jak scisnie buzie to ja nia nawet ruszyc nie moge a co dopiero stukac

A apropos lyzeczek,ja nie wiem jak Wy wsadzacie te lyzeczki i jeszcze postukac umiecie...Marianek jak scisnie buzie to ja nia nawet ruszyc nie moge a co dopiero stukac

reklama
No niestety nie:-(a nie masz nurofenu badz calpolu w syropku?