reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No tak hehehe ja to się zawsze śmieję ze swojego, że umiaru przy piciu brak;-)

bywalo juz gorzej :) np po barborce :) wyedy biedak mial kaca chyba ze 3 dni !!
a wczoraj jak to okreslil "zajechalam w najodpowiedniejszym momencie bo juz mieli w niego wlewac kolejne kieliszki :) ... wiesz bo on sam to nieeeee on to tylkotroszke a reszte kumple w niego wlewaja :D

bywalo juz gorzej :) np po barborce :) wyedy biedak mial kaca chyba ze 3 dni !!
a wczoraj jak to okreslil "zajechalam w najodpowiedniejszym momencie bo juz mieli w niego wlewac kolejne kieliszki :) ... wiesz bo on sam to nieeeee on to tylkotroszke a reszte kumple w niego wlewaja :D

hahahaha skąd to znam:-D:-D:-D zmuszają biedaków do picia:tak::-D:-D

Mea domyślam się że twój mąż to też górnik jak piszesz o barbórce!!! A gdzie pracuje dokładnie? Bo mój na Chwałowicach.

Mój mężulek też bardzo o mnie dba np wczoraj po pracy pędził do Rybnika po kebaba którego mogłabym jeść na okrągło!!!
A nie wiem za co jest dla mnie taki dobry:zawstydzona/y:
Wy tu piszecie że przy sexie dzidziuś bardziej sie porusza albo takie tam a ja już nie pamiętam co to sex!!!:-(
Ledwo odchowaliśmy dziecko i postanowiliśmy się postarać o drugie to za pierwszym razem nam się udało!!! I możecie nie wierzyć ale od tamtej pory czylikoło13 marca kochaliśmy się raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: Bo tak jak przy pierwszej ciąży jadę cały czas na tabletkach dowcipnych:tak: Już mnie h.. bierze!:no:
A o piciu to już nie wspomnę! Córkę karmiłam do stycznia tego roku więc miałam całe dwa miesiące do picia i zero okazji!!!!!!
Za to teraz czuję się jak alkocholiczka na odwyku:-D Mam taką ochotę na piwo że szok

Mea domyślam się że twój mąż to też górnik jak piszesz o barbórce!!! A gdzie pracuje dokładnie? Bo mój na Chwałowicach.

Mój mężulek też bardzo o mnie dba np wczoraj po pracy pędził do Rybnika po kebaba którego mogłabym jeść na okrągło!!!
A nie wiem za co jest dla mnie taki dobry:zawstydzona/y:
Wy tu piszecie że przy sexie dzidziuś bardziej sie porusza albo takie tam a ja już nie pamiętam co to sex!!!:-(
Ledwo odchowaliśmy dziecko i postanowiliśmy się postarać o drugie to za pierwszym razem nam się udało!!! I możecie nie wierzyć ale od tamtej pory czylikoło13 marca kochaliśmy się raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: Bo tak jak przy pierwszej ciąży jadę cały czas na tabletkach dowcipnych:tak: Już mnie h.. bierze!:no:

moj maz pracuje na pniowku a ja na krupinskim :) i jak przychodzi barborka to ciagniemy losy kto kiedy jest kierowca :D a najczesciej to zalatwiamy sobie tatusia ktory nas wozi :D dobrze ze te wszystkie imprezy jakos sie w czasie rozciagaja bo czlowiek wpada w ciag alkoholowy od polowy listopada do mniej wiecej nowego roku ... no w tym roku to juz odgornie wiadomo kto bedzie kierowca :D ale jakos to przezyje ...
a tak btw to ja sie staram zeby sie na chwalowice dostac bo z domu do pracy mialabym 10 min piechotka :D

co do seksu - MOJE NAJSERDECZNIEJSZE WYRAZY WSPOLCZUCIA !!! moze pogadaj z lekarzem niech ci dowcipne zmieni na doustne !!! no babo toz ja jak sie tydzien z mezem nie kocham to juz zla chodze (o nim nie wspomne) !!! oboje sie zastanawiamy jak przezyjemy ten czas przed samym porodem i po ... a po przeszlo roku staran to wpadlismy w ciag :D

Laski !!!!Jestem tama szczesliwa !!! a wiec moje kochanie postanowiło mi zrobic dzisiaj niezla niespodzianke .....:-D:-D:-D
Wczoraj jak gadalismy na skype ,mowi "slonce ja nie bede mial do jutra internetu ,bo cos bede tutaj przerabiac " hymmm mysle no dobra
Przyszedl wieczor polozylam sie spac bez gadania z mezem zasnelam ,a tu mi o 5 :30 rano ktos sie laduje do wyra ahahahahah ....no w pierwszym momencie myslalam ze moze Patryk ale patrze a tu MAZ hahahaha ,ot sie stesknil i mi siespodzianke zrobil przyjechal na weekend :) Ufff juz inaczej ,lepiej :) BUziaki!!!!ide sie tulic do niego ( pewnie na cos fajnego go naciagne ahahhaah )

reklama
Oj, ale dużo piszecie! Już się zgubiłam totalnie co u której słychać ;-(
U mnie Teściowie na głowie, jeszcze do jutra... Potem przerwa do poniedziałku i moi Rodzice przylatują. Nie ma to jak się stęsknić za dziećmi ;-) Boję się co będzie po porodzie, skoro już trwa wyścig, którzy "dziadkowie" kiedy przyjeżdżają ;-) Czy to jest tak tylko przy pierwszym dziecku, czy dalej też mają takiego hopla? A może to kwestia tego, że daleko mieszkamy i taka wyprawa do nas to miesiąc przygotowywań i marudzeń? ;-)
Pozdrowionka w słoneczny, acz wietrzny skandynawski dzionek!

Do góry