tygrysek82
Fanka BB :)
lo matko to jeszcze mozna glosowac??????????? ja juz otym zapomnialamzagłosowałam na zdjęcie Filipka w konkursie ale słodkie;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lo matko to jeszcze mozna glosowac??????????? ja juz otym zapomnialamzagłosowałam na zdjęcie Filipka w konkursie ale słodkie;-)
gdyz sie przeprowadzam na drugi koniec miasta i w poniedzialek musze zapisac Filipa do nowej przychodni , a historia po to zeby lekarz nowy wiedzial jak Fifi sie rozwijal od poczatkujeden plus to to ze przychodnie bede miala prawie pod blokiem wiec jakby do lekarza to nawet wozka brac nie bede musiala
ale i tak strasznie mi smutno ze musze sie rozstac z obecna pediatra:-
-(
Mozna mozna bo ja tez głosujelo matko to jeszcze mozna glosowac??????????? ja juz otym zapomnialamdziekowac zaniu
![]()
no ale nie ma sie co na zapas martwic...nie dosc ze pod nosem to i pediatra tez pewnie bedzie okize![]()
Mozna mozna bo ja tez głosuje![]()
Jeju dziewczyny ja dziś znow mam koncerty od rana o nocy nie wspomne:--
-( na noc az musialam dac nurofen w czopku ale nie wiem cos z tym czopkiem nie tak bo co ja go wlozylam to on zaraz sie wyslizgiwal i musialam go w pupci trzymac dopuki sie nie rozpuscil
kurcze z viburcolem takiego problemu nie mialam
wiec teraz rano Maly dostal panadol w syropku bo mi juz brakuje sily teraz spi ciekawe jak dlugo:-
-
-(dzioselka takie rozpalone bidulek moj kochany i cala noc z nami przespal w lozku co go odlozylam do lozeczka to ryk:-
-( paskudne zabki:-
-(
Tygrysku, wspolczuje nocnych przejsc, biedny Fifi
Super, ze u Was wsyzstko ok, mezu niech sie kuruje i urlopuje i odpoczywajcie sobie na dzialeczce, a jak juz poodpoczywacie to wpadaj czesciejCześć mamuski, widzę, że produkcja idzie nadal pełną parą ;-)
Ja mam zaległości na bb chyba już tygodniowe, i obawiam się, że jeszcze z tydzień (oby mniej) to może potrwać, z racji, tego, że teraz mój G jest na l4 a potem odrazu urlop ma, więc niewiem kiedy uda mi się znależć więcej czasu dla Was, bo teraz praktycznie jesteśmy całymi dniami na działeczce u mojej mamy, i wracamy zawsze ok 21-22
(A swoją drogą to teraz mam mniejsze wyrzuty sumienia, że tyle nie przesiaduję przed kompem, i mogę całą uwagę poświęcić Alanowi- wcześniej to ledwo oczy otwarłam, włanczałam kompa, Alanowi kupe zabawek i do kojca a ja na bb, i tak dzień w dzień
, wstyd się przyznać, ale bb bardzo mnie uzależniło, za bardzo
) ale cały czas jestem z Wami myślami co u Was, co słychać i jak się Wasze pociechy mają
Buuuuuuzzzzzzkiiiiiii :-):-)
H&M Shop Online
wlasnie przyszla sukienka ktora zamowilam ze dwa miesiace temu,taka zwyklachna zeby miec do latania na lato,ostatnia,ta dzinsowa...
i wyobrazcie sobie,postradalam zmysly i zamowilam ja na dzieciecym,na 164 rozmiar....
no i przyszla;-)
i jest na mnie za wielka![]()
, Ty nasz dzieciaczku kochany
Pamitam jakiđ wywiad Kasi Kowalskiej i ona mwia ze jeansy kupuje w smyku
I dobrze Ci tak, narobias mi wczoraj checi i sie nie podzielilasnawet kielbasy juz nie mam:--
-
-
baffled:
No to imprezujemy razem, bo ja z moja banda na urodzinki do ich kolezanki:-)a ja dziś z córcia idę na urodzinki na dwa latka jej kolegi oczywiście synio pójdzie z nami na party;-)
no niezly zdolniacha:-)a Benio pełza, turla się i raczkuje do tyłu po całym pokoju, właśnie krzyczy na mnie bo mu kabel zabrałam żeby nie gryzł od kolumny tyle sie napracował żeby sie wcisnąć miedy stół a krzesło do tego kabla![]()
i tez poprosze kawke z mleczkiem
wczoraj wieczorem przez Koke, musialam salatke jarzynowa robic, bo mi smaka narobila
Ale sie usmialam z mojej Magdzi, zalozylam jej wczoraj po kapieli takie skarpeteczki biedroneczki, a ona w ryk, sciagnelam ubralam zwykle i spokoj, ale mowie niemozliwe, ze to od skarpetek, bo kiedys je lubila i bawila sie nimi, wiec jeszcze jedno podejscie, ubieram, a ona znow najpierw krzyk, a potem taki placz. glupia matka narazila dziecko na stresa![]()
proszę bardzo kawka podanai tez poprosze kawke z mleczkiem
wczoraj wieczorem przez Koke, musialam salatke jarzynowa robic, bo mi smaka narobila
Ale sie usmialam z mojej Magdzi, zalozylam jej wczoraj po kapieli takie skarpeteczki biedroneczki, a ona w ryk, sciagnelam ubralam zwykle i spokoj, ale mowie niemozliwe, ze to od skarpetek, bo kiedys je lubila i bawila sie nimi, wiec jeszcze jedno podejscie, ubieram, a ona znow najpierw krzyk, a potem taki placz. glupia matka narazila dziecko na stresa![]()