reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
gdyz sie przeprowadzam na drugi koniec miasta i w poniedzialek musze zapisac Filipa do nowej przychodni , a historia po to zeby lekarz nowy wiedzial jak Fifi sie rozwijal od poczatku:tak: jeden plus to to ze przychodnie bede miala prawie pod blokiem wiec jakby do lekarza to nawet wozka brac nie bede musiala:tak::tak: ale i tak strasznie mi smutno ze musze sie rozstac z obecna pediatra:-:)-(

no ale nie ma sie co na zapas martwic...nie dosc ze pod nosem to i pediatra tez pewnie bedzie okize:tak::tak:

chyba mnie jakaś choroba znowu bierze, kaszel mam i juz katar :baffled:. Oczy mnie zaczynaja boleć, a to juz oznaka przeziębienia u mnie buuuuuu :no:

Benio nasz ma nerwa dziąsła go swędzą maruda taka że szok, i jeszcze te kupy ....
mam nadzieje ze kolejne ząbki szybko wyjdą bo oszaleje:baffled::szok::szok::szok:

Agacia szybkiego powrotu do zdrówka!!!

Jeju dziewczyny ja dziś znow mam koncerty od rana o nocy nie wspomne:-:)-:)-( na noc az musialam dac nurofen w czopku ale nie wiem cos z tym czopkiem nie tak bo co ja go wlozylam to on zaraz sie wyslizgiwal i musialam go w pupci trzymac dopuki sie nie rozpuscil:baffled::baffled: kurcze z viburcolem takiego problemu nie mialam:baffled::baffled::baffled: wiec teraz rano Maly dostal panadol w syropku bo mi juz brakuje sily teraz spi ciekawe jak dlugo:-:)-:)-(dzioselka takie rozpalone bidulek moj kochany i cala noc z nami przespal w lozku co go odlozylam do lozeczka to ryk:-:)-( paskudne zabki:-:)-(
Tygrysku, wspolczuje nocnych przejsc, biedny Fifi:no:

Cześć mamuski, widzę, że produkcja idzie nadal pełną parą ;-)
Ja mam zaległości na bb chyba już tygodniowe :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:, i obawiam się, że jeszcze z tydzień (oby mniej) to może potrwać, z racji, tego, że teraz mój G jest na l4 a potem odrazu urlop ma, więc niewiem kiedy uda mi się znależć więcej czasu dla Was, bo teraz praktycznie jesteśmy całymi dniami na działeczce u mojej mamy, i wracamy zawsze ok 21-22 :szok::tak:
(A swoją drogą to teraz mam mniejsze wyrzuty sumienia, że tyle nie przesiaduję przed kompem, i mogę całą uwagę poświęcić Alanowi :tak::tak:- wcześniej to ledwo oczy otwarłam, włanczałam kompa, Alanowi kupe zabawek i do kojca a ja na bb, i tak dzień w dzień :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, wstyd się przyznać, ale bb bardzo mnie uzależniło, za bardzo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) ale cały czas jestem z Wami myślami co u Was, co słychać i jak się Wasze pociechy mają :tak::tak::tak:

Buuuuuuzzzzzzkiiiiiii :-):-)
Super, ze u Was wsyzstko ok, mezu niech sie kuruje i urlopuje i odpoczywajcie sobie na dzialeczce, a jak juz poodpoczywacie to wpadaj czesciej

H&M Shop Online

wlasnie przyszla sukienka ktora zamowilam ze dwa miesiace temu,taka zwyklachna zeby miec do latania na lato,ostatnia,ta dzinsowa...
i wyobrazcie sobie,postradalam zmysly i zamowilam ja na dzieciecym,na 164 rozmiar....
no i przyszla;-)
i jest na mnie za wielka:szok::baffled:
:szok:, Ty nasz dzieciaczku kochany:-D:-D:-D
Pamitam jakiđ wywiad Kasi Kowalskiej i ona mwia ze jeansy kupuje w smyku:-D

nawet kielbasy juz nie mam:-:)-:)-:)-:)baffled:
I dobrze Ci tak, narobias mi wczoraj checi i sie nie podzielilas:-p

a ja dziś z córcia idę na urodzinki na dwa latka jej kolegi oczywiście synio pójdzie z nami na party;-)
No to imprezujemy razem, bo ja z moja banda na urodzinki do ich kolezanki:-)

a Benio pełza, turla się i raczkuje do tyłu po całym pokoju, właśnie krzyczy na mnie bo mu kabel zabrałam żeby nie gryzł od kolumny tyle sie napracował żeby sie wcisnąć miedy stół a krzesło do tego kabla:zawstydzona/y::-p
no niezly zdolniacha:-)
i tez poprosze kawke z mleczkiem

wczoraj wieczorem przez Koke, musialam salatke jarzynowa robic, bo mi smaka narobila
Ale sie usmialam z mojej Magdzi, zalozylam jej wczoraj po kapieli takie skarpeteczki biedroneczki, a ona w ryk, sciagnelam ubralam zwykle i spokoj, ale mowie niemozliwe, ze to od skarpetek, bo kiedys je lubila i bawila sie nimi, wiec jeszcze jedno podejscie, ubieram, a ona znow najpierw krzyk, a potem taki placz. glupia matka narazila dziecko na stresa:zawstydzona/y::no:

reklama
i tez poprosze kawke z mleczkiem

wczoraj wieczorem przez Koke, musialam salatke jarzynowa robic, bo mi smaka narobila
Ale sie usmialam z mojej Magdzi, zalozylam jej wczoraj po kapieli takie skarpeteczki biedroneczki, a ona w ryk, sciagnelam ubralam zwykle i spokoj, ale mowie niemozliwe, ze to od skarpetek, bo kiedys je lubila i bawila sie nimi, wiec jeszcze jedno podejscie, ubieram, a ona znow najpierw krzyk, a potem taki placz. glupia matka narazila dziecko na stresa:zawstydzona/y::no:
proszę bardzo kawka podana:-D
dobra teraz zmykam umyć głowę, wysuszyć i na spacerek z dziećmi
miłego dzionka dziewczynki

Do góry