reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:-D:-D:-D no własnie:-D

Mam troche blizej do Poznania, ale bilety sa drozsze albo w tej samej cenie tylko ze z berlina autem jestem szybciej niz dziurami z Poznania:tak:
Wybieramy te same rozwiazania;-)
Przez największe zaspy przejeżdżałam pcając wózek jednym paluszkiem, nie zartuję...

A co do wózeczka, który sobie wymarzyłaś-namów dziadków, może się zrzucą :-)
I to jest mysl:tak:
Tylko,ze ja mam taki charakterek troche i wszystko siama i siama :sorry2:
Dla innych jak najbardziej TAK,od innych-a to klopot,a to drogie,a ja sama,ale po co,alez nie trzeba...itd:-D
Moj to myslalam,ze mnie wczoraj zje:szok:Tesciowa sie pyta,co bysmy chcieli na prezent z okazji chrzcin,zeby nam sie przydalo..A ja mu mowie,nie wiem,moze kaczuszki do wanny:-D:-D:-D

anoli, napisz mi kochana proporcje składników na szyszki. Bo mam pół kilo krówek i dwa worki ryżu po 190 g, czyli takie duże. Chyba ryżu mam za dużo...

Juz edytowałam przepis. Mialam to dawno zrobic jak mi Myszqa uswiadomila ze sa rozne opakowanie ryzu. Na pół kilo krówek daje trzy opakowania po 40g, wiec napewno wystarczy jak dasz 2/3 jednej twojej paczki:tak:

reklama
Do góry