xpatrysiax
mamusia Olusia :)
anoli, napisz mi kochana proporcje składników na szyszki. Bo mam pół kilo krówek i dwa worki ryżu po 190 g, czyli takie duże. Chyba ryżu mam za dużo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy ten, tylko niebieski
A dlugo potem z Berlina musisz jechac??no własnie
Mam troche blizej do Poznania, ale bilety sa drozsze albo w tej samej cenie tylko ze z berlina autem jestem szybciej niz dziurami z Poznania![]()
Wybieramy te same rozwiazania;-)no własnie
Mam troche blizej do Poznania, ale bilety sa drozsze albo w tej samej cenie tylko ze z berlina autem jestem szybciej niz dziurami z Poznania![]()
I to jest myslPrzez największe zaspy przejeżdżałam pcając wózek jednym paluszkiem, nie zartuję...
A co do wózeczka, który sobie wymarzyłaś-namów dziadków, może się zrzucą :-)
anoli, napisz mi kochana proporcje składników na szyszki. Bo mam pół kilo krówek i dwa worki ryżu po 190 g, czyli takie duże. Chyba ryżu mam za dużo...
Juz edytowałam przepis. Mialam to dawno zrobic jak mi Myszqa uswiadomila ze sa rozne opakowanie ryzu. Na pół kilo krówek daje trzy opakowania po 40g, wiec napewno wystarczy jak dasz 2/3 jednej twojej paczki![]()
po co ci spacerek, masz bbA u nas w dalszym ciagu leje jak z cebranawet na spacerek nie pojde
![]()
A dlugo potem z Berlina musisz jechac??
Jetsem w szokuMoje dziecko je obiadek, ktory SAMA mu ugotowalam
![]()