Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie jest to kolka, ponieważ ma mięciutki brzuszek, nie zaciska piąstek i nie ryczy, jak wściekły... udaje się Go nawet czymś zająć, ale trwa to pół minuty i spowrotem jest szał 
No i powstaje problem 

to dziecko mnie z dnia na dzień coraz bardziej zadziwia!!! 
teraz sobie kśiężniczka śpi, a Julinka bawi się w łóżeczku po zjedzeniu śniadanka
pogoda piękna, świeci słoneczko i jest cieplutko 
jak się to utrzyma to po południu zaliczamy spacerek 

mój mały też miał zapalenie spojówek w szpitalu i dawałam mu kropleale ostatnio zauważyłam że rano ma białą wydielinę w kąciku jednego oka i w środę pójdę z tym do lekarza bo podobno nie leczone zapalenie spojówek może zatykać kanaliki łzowe...czy jakoś takHej kochane :-)
U nas wszystko gra mala grzeczna :-) martwi mnie tylko jej ropiejace oczko, ropieje juz od szpitala mialo przejsc boto niby od wod plodowych ale nie przechodzi dostalysmy kropelki mamy je stosowac do wtorku ale ja nie widze poprawy jej oczko jest cale czerwone nie wiem czy sie podraznilo do wycierania tej ropki czy od tych kropli :-( plakac mi sie chce jak na to patrze :-(
Moje rany i siniaki jakos sie tam goja :-) nie mysle o nich tylko o niuni i chyba tylko dlatego jakos sie jeszcze trzymam.
Pozdrawiam i przesylam buziaki dla wszystkich maluszkow :-)