reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mnie wczoraj wzielo zeby pokoik od zuzi robic- tapety zrywalam z całego pokoju:-D:-D:-D znaczy sie dól ylko bo ja na drabine nie wchodze- tymbardziej teraz w ciąży- ale M zrobił górę- teraz mam tam pelno sprzatania, a chce m sie jak:sorry2::sorry2:

ale najpierw ide sie wiac za csly stos garów do mycia:baffled::baffled::baffled:

reklama
mnie wczoraj wzielo zeby pokoik od zuzi robic- tapety zrywalam z całego pokoju:-D:-D:-D znaczy sie dól ylko bo ja na drabine nie wchodze- tymbardziej teraz w ciąży- ale M zrobił górę- teraz mam tam pelno sprzatania, a chce m sie jak:sorry2::sorry2:

ale najpierw ide sie wiac za csly stos garów do mycia:baffled::baffled::baffled:
Jak każda przyszła mama gniazdo przygotowujesz ;-):tak: - ja też taki syndrom miałam,nie przemęczaj się zbytnio.
Podrzucaj gary ;-):tak:bo mi do pełnej zmywarki trochę brakuje:happy2:.

Jak każda przyszła mama gniazdo przygotowujesz ;-):tak: - ja też taki syndrom miałam,nie przemęczaj się zbytnio.
ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede miała zmywarke:sorry2: ale najpierw kuchnie wogole musze miec:sorry2::-D:-D:-D:-D "troche" czasu minie:-D

umylam balon i naczynia- teraz ide sie ubrac jakos i biore sie za pokoj:tak:

Witam :tak:

U mnie dzisiaj zapowiada się gorąc, od rana słońce prazy...
a ja muszę mega zakupy zrobić:baffled:
Takiego lenia nabawiłam się w weekend, że nie wiem jak ja teraz do normalności wrócę...

Witam i ja i tez poczytam później jak bede miała czas bo pogoda super to pójde cos na pole zrobic ale najpierw ide kawe zrobic

Sto lat dla Kamilka :tak::tak::tak:

medeuska,nie trzeba kupować chińskich :no:rzeczy żeby grzybicą się zarazić:sorry2:,trzeba prysznic na porodówce w Chełmie zaliczyć:tak::-(.

Albo zaliczyć basen...

To ja też trochę podrzucę bo mi się zmywać nie chce :cool2:

Lecimy dzisaj z Niki skontrolować ospę :baffled: Trzymajcie kciuki :happy2:

wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif

wszystkiego dobrego dla Antosia z okazji 8-go miesiąca
1530.gif
WITAM Dołączam sie do życzeń :tak::-)
Mam nadzieję dziś nie zwarjowac mąż caly dzień w pracy a ja caly dzień z dzieciakami na razie nastawialam tylko pranie z czerwonymi ubraniami ,gotuję ziemniaki na kopytka a sprzatanie po obiedzie ale nie zamierzam sama sprzatac dogonie dzieci :tak:a o spacerze nie myślę bo nie mam ochoty z nimi wychodzić Dlatego ze nie umieją sie zachowac Wojtek twierdzi ze jest za duży na plac zabaw kłóxcą sie po drodze a Gabi tyrzeba pilnować bo wcale nie chce siedzieć w wózku iśc za rekę MASAKRA:szok: JUtro do psychiatry zobaczymy co mi doradzi o malo cobym zapomniala ze 16 lipca muszę sie odnotowac W Biurze Pracy
MIŁEGO DNIA :tak:

Joasiu,dzięki za przypomnienie ;-),bo ja 21-go mus listę podpisać:angry::angry:.
Małe już po śniadaniu a zażyczyli sobie :szok: przywiezionej wczoraj od teściów pieczonej w piecu chlebowym kaszanki:-p:tak::-D.
I się pochwalę:sorry2:,bo jutro mam spotkanie z koleżanką z BB anihirą:tak:,na kawkę do mnie przychodzi z synkiem Kubusiem.A mieszkamy 5 minut od siebie i się nie znamy z reala:-D.

witam serdecznie!!!

ide ponadrabiać wczoraj nie mogłam na bb wpaść bo nie miałam kiedy,
najpierw z rana pojechałyśmy z koleżanka cv porozwozić po Karpaczu, :tak::tak::tak:
a później do mamy bo goście i tak do wieczorka, dziś siedze w domku i czekam na kuriera, chyba że z pracy zadzwonią no to pojade, ale nic nie planuję :tak::tak:

No to wam powiem ze ta babcia moja sasiadka co wam rano o niej pisalam przyszla z kawa i lzami w oczach i przeprosinami ja myslalam ze babci sie juz w glowie pomieszalo ze o tej godzine w koszuli nocnej stoji przed dzwami i dzwoni a ona poprostu poszla sie z synem pozegnac ktory jechal na lotnisko i sie jej przez przypadek dzwi zamknely:szok::szok::szok: normalnie az mi sie jej szkoda zrobilo jak ona tak stala przepraszala i plakala wiec babcie przytulilam zeby mogla spokojnie spac i zeby nie miala wyzutow sumienia:tak::tak::tak:

Jutro jedziemy do Aquaparku wkoncu moj mnie namowil:-D:-D:-D kupilam sobie tankini bardzo mi sie podoba bo wszystko zakrywa czego nie powinno byc widac np brzuszka:-D:-D:-D:-D:-D moj to sie cieszy jak male dziecko bo on kocha wode a ja jestem ciekawa jak Emily sie spodoba:tak::tak::tak:

szkoda babuliny :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kurcze zazdroszcze wam aqwaparku u nas najbliższy w Polkowicach 120 km stąd:baffled::baffled::baffled::baffled:
a tankini tez sobie musze kupić w końcu nie bede na świat mojego pokreślonego brzucha wystawiać :-D:-D:-D:-D

:-D:-Dz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka:baffled:

Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow impreza:sorry2:Ja sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge:tak:
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku:tak: juz z siostra planowalysmy

No to odezwe sie z Polski:tak:
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon:tak:
miłej podróży ;-);-);-);-)
|Dzięki, ja też zdałam od razu :cool2:
w takim razie gratulacje najszczerszxe pod słońcem :tak::tak::tak::tak:

Byłam zobaczyć ile naskrobałyście ale wybaczcie jest tego tyle ze nie mam az tyle czasu aby to nadrobić.
Musicie wybaczyć :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W Sobótce było bardzo fajniutko,pogoda w kratkę ,raz słońce ,raz deszcz ale ciepło.

dzieciaki bawiły sie super,ja sobie odpoczywałam,razem w trójke zasypiali bez żadnych problemów.

Oliwka jadła wspaniale,miała mega apetyt,az jednego dnia się przejadła i sie posrała za przeproszeniem :-D:-D:-D:-D i nie zdążyła dobiec do toalety ale było sprzątania :-D:-D:-D:-D:-D od razu pod prysznic ja dałam i po kłopocie :tak::tak::tak::tak:

troche szkód narobiłabo wójkowi telefon komórkowy zepsuła :tak::tak::tak: to sie wkurzył i jak wracalismy bo nas odwoził samochodem nie wiem co się stało zczeła nam wymiotowć w aucie i to niej chlustać.szybko się zatrzymaliśmy na poboczu ale niestety wszystko było w jej wymiocinach czerwonych bo jadła koktajl z jagód :-D:-D:-D:-D:-D:-D to sobie mozecie wyobrazić jak to wszystko wygladało,Oliwka cała orzygana i jeszcze wszystkie papiery firmowe szwagra tez orzygane i to miał w poniedziałek je zawieść do klientów,masakra.

ale dobrze ze juz po wszystkim.

fotek zrobiłam masę,później jak znajde troszkę czasu to wkleje w odpowiednie miejsce:tak::tak::tak::tak:

no to wujek bidny, a le malutka jeszcze bardziej bo sie nameczyła :tak::tak::tak::tak:

ogólnie mówię,jakos to nasze forum sie rozpada.przecież dzieciaki raczej wszystkie śpią ,więc zawsze sobie plotkowałysmy a tu coraz gorzej nic,szara pustka:tak::tak:

no to sobie pozrzędziłam sama do siebie :-D:-D:-D:-D:-D
wakacje!!! urlopy!!! i nasz polski brak internetu!!!

uuuuuuu i nie ma nikogo:-:)-:)-:)-(
ja bym już była z godzinę temu ale net mi szwankował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja dzisiaj mam przymusowy dyżur bo czekam na adasia:tak:znajomy jechał to go poprosiłam żeby mi adama przywiózł wyjechali koło 22 więc koło 23.30 będą:tak::tak::tak:trochę późno ale cieszę się ze już go będe miała w domciu:tak::tak::tak::tak::tak:
no dziewczyny może telepatycznie was ściągnę:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif

wszystkiego dobrego dla Antosia z okazji 8-go miesiąca
1530.gif

dołączam sie dożyczeń
sto lat, sto lat niech żyją żyją nam!!!!

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ja tez całe mieszkanko odmalowałam, a w sypialni to juz wogóle całe przemeblowanie, i mieble sama też skręcałam:szok::szok::szok:
męża nie było więc trza było sobie radzić :tak::tak::tak::tak:

Joasiu,dzięki za przypomnienie ;-),bo ja 21-go mus listę podpisać:angry::angry:.
Małe już po śniadaniu a zażyczyli sobie :szok: przywiezionej wczoraj od teściów pieczonej w piecu chlebowym kaszanki:-p:tak::-D.
I się pochwalę:sorry2:,bo jutro mam spotkanie z koleżanką z BB anihirą:tak:,na kawkę do mnie przychodzi z synkiem Kubusiem.A mieszkamy 5 minut od siebie i się nie znamy z reala:-D.
to fajnie ze macie do siebie tak blisko:tak::tak:

mi sie nie chce tego robic:dry: najpierw M jak wróci bedzie musiał mi wszystko z tego pokoju powynosic, mi si enie chcr wszystkich pudeł przestawiać z kąta w kąt heh na szczęście nie dużo zostało do zrobienia, max pól godzini roboty wiec możemy to zrobić jak M wróci i powynosi wszystko:tak:

wlasnie wstawilam pranie i bede sie brała za ścielenie łóżka, a potem:sorry2: trzeba by podłogi umyć:sorry2::sorry2::sorry2:

jescze mam sporo rzeczy moich do wzięcia od babci ale nie wim kedy sie stamtąd pozbieram, chyba dopiero jak beda meble dla Zuzi mam wogóle nadzieje że upimy je w najbliższej przyszłości bo nie mam nigdzie na nic miejsca:baffled::baffled::baffled: bo w sumie tylko jedna szafa w przedpokoju i komoda w pokoju która bedzie u Zuzi i nic wiecej:baffled: jeszcze do Zuzi bedziemy kupowali szaf i jeszcze jedna komode- wtedy w miar sie zmescimy z rzecami- najgosze ze w tej sfie w przedpokoju musze wiekszosc naczyn trzymac dlatego tez mjesca brak:baffled::baffled: Bo Patryk zakaał cokolwiek nie swojego wkladac do jego mebli:-D:-D

ale ok- przynajmniej on ma sporo miejsca a biedny zawsze q swoich meblach mial wszystko bo nigdy na nic miejsca nie bylo w tej kawalwerce wiec niech sie nacieszy prawdiwie swoim pokojem i swoimi meblami:-D:-D

reklama
Do góry