reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to wam powiem ze ta babcia moja sasiadka co wam rano o niej pisalam przyszla z kawa i lzami w oczach i przeprosinami ja myslalam ze babci sie juz w glowie pomieszalo ze o tej godzine w koszuli nocnej stoji przed dzwami i dzwoni a ona poprostu poszla sie z synem pozegnac ktory jechal na lotnisko i sie jej przez przypadek dzwi zamknely:szok::szok::szok: normalnie az mi sie jej szkoda zrobilo jak ona tak stala przepraszala i plakala wiec babcie przytulilam zeby mogla spokojnie spac i zeby nie miala wyzutow sumienia:tak::tak::tak:

Jutro jedziemy do Aquaparku wkoncu moj mnie namowil:-D:-D:-D kupilam sobie tankini bardzo mi sie podoba bo wszystko zakrywa czego nie powinno byc widac np brzuszka:-D:-D:-D:-D:-D moj to sie cieszy jak male dziecko bo on kocha wode a ja jestem ciekawa jak Emily sie spodoba:tak::tak::tak:

ANKA no to zes zabalowala a tak przy okazji to co wy zas za gosci macie???? u was to non stop pelna chata:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Fajną sobie fotke zrobiłam dzisiaj rano:cool2:
oj fajnusia :tak:
Haha, ja w szczególności :tak::tak::tak:

Witam,

Od wczoraj próbuję wpaść na bb...

...ciagle ktoś dzwoni...

Najpierw teść, okazało sie że nie przyjedzie na urlop do polski bo miał wypadek :baffled: Całe szczęście nikomu nic sie nie stało, trochę pogiętej blachy, ale z urlopu nici :baffled:

No ale były tez dobre wieści :tak: mój młodszy bart zdał prawko za pierwszym razem :tak::tak::tak:

A dzisaj od rana miałam teściową w domu, więc czasu nie było...

Teraz m ruszył do Łodzi więc zostałyśmy same z Niki :dry: Ale postatnowiłam konstruktywnie wykorzystać ten czas... idę zaraz spać :cool2::-D:-D:-D

buziaki laseczki
no to się nazywa konsruktywnie wykorzystać czas:-D:-D:-D:-D
No to wam powiem ze ta babcia moja sasiadka co wam rano o niej pisalam przyszla z kawa i lzami w oczach i przeprosinami ja myslalam ze babci sie juz w glowie pomieszalo ze o tej godzine w koszuli nocnej stoji przed dzwami i dzwoni a ona poprostu poszla sie z synem pozegnac ktory jechal na lotnisko i sie jej przez przypadek dzwi zamknely:szok::szok::szok: normalnie az mi sie jej szkoda zrobilo jak ona tak stala przepraszala i plakala wiec babcie przytulilam zeby mogla spokojnie spac i zeby nie miala wyzutow sumienia:tak::tak::tak:

Jutro jedziemy do Aquaparku wkoncu moj mnie namowil:-D:-D:-D kupilam sobie tankini bardzo mi sie podoba bo wszystko zakrywa czego nie powinno byc widac np brzuszka:-D:-D:-D:-D:-D moj to sie cieszy jak male dziecko bo on kocha wode a ja jestem ciekawa jak Emily sie spodoba:tak::tak::tak:

ANKA no to zes zabalowala a tak przy okazji to co wy zas za gosci macie???? u was to non stop pelna chata:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ooo biedaczka musiała się wystraszyć:blink:
ja też poluje na tankini bo inaczej to ja nad wode z moją familią nie wybiorę się no chyb że w ubraniu:-Dostatnio fajnusie widziałam w galerii ale na głowę nie upadłam żeby 300zł za kawałek materiału płacić:no:ale ładne było:tak::tak::tak:
zmylkam zaraz tulić się z moim menem bo już marudzi że i=on tu wink świeczki kadzidełko a ja na bb na plotki poszłam:-D:-D
papatki:happy2:

:-D:-Dz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka:baffled:

Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow impreza:sorry2:Ja sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge:tak:
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku:tak: juz z siostra planowalysmy

No to odezwe sie z Polski:tak:
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon:tak:

Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-)

Już jestem w domku :tak::tak::tak::tak: ,ale się za wami strasznie stęskniłam :tak::tak::tak: bardzo mi brakowało bb :-p:-p:-p:-p

zaraz będę nadrabiać ,pewnie trochę się tego nazbierało,jak nadrobię to wrócę :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Witam, widać ze weekend :-D

no prosze prawko za pierwszym razem gratulacje dla bracika :tak::tak::tak::tak:
miłych snów życzę

|Dzięki, ja też zdałam od razu :cool2:

:-D:-Dz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka:baffled:

Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow impreza:sorry2:Ja sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge:tak:
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku:tak: juz z siostra planowalysmy

No to odezwe sie z Polski:tak:
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon:tak:

Ania. szczęśliwej podróży :tak::tak::tak:

A moja niunia zaczyna terroryzować :baffled: Ona chyba wie, że Helena wyjechała :-D:-D:-p

Byłam zobaczyć ile naskrobałyście ale wybaczcie jest tego tyle ze nie mam az tyle czasu aby to nadrobić.
Musicie wybaczyć :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W Sobótce było bardzo fajniutko,pogoda w kratkę ,raz słońce ,raz deszcz ale ciepło.

dzieciaki bawiły sie super,ja sobie odpoczywałam,razem w trójke zasypiali bez żadnych problemów.

Oliwka jadła wspaniale,miała mega apetyt,az jednego dnia się przejadła i sie posrała za przeproszeniem :-D:-D:-D:-D i nie zdążyła dobiec do toalety ale było sprzątania :-D:-D:-D:-D:-D od razu pod prysznic ja dałam i po kłopocie :tak::tak::tak::tak:

troche szkód narobiłabo wójkowi telefon komórkowy zepsuła :tak::tak::tak: to sie wkurzył i jak wracalismy bo nas odwoził samochodem nie wiem co się stało zczeła nam wymiotowć w aucie i to niej chlustać.szybko się zatrzymaliśmy na poboczu ale niestety wszystko było w jej wymiocinach czerwonych bo jadła koktajl z jagód :-D:-D:-D:-D:-D:-D to sobie mozecie wyobrazić jak to wszystko wygladało,Oliwka cała orzygana i jeszcze wszystkie papiery firmowe szwagra tez orzygane i to miał w poniedziałek je zawieść do klientów,masakra.

ale dobrze ze juz po wszystkim.

fotek zrobiłam masę,później jak znajde troszkę czasu to wkleje w odpowiednie miejsce:tak::tak::tak::tak:

helo laski
wpadlam sie przywitac.
wczoraj byli znajomi na ognisku iwec zeszlo sie do nocy i juz nie wlaczalam kompa bo i tak poszlam spca ok24:-D
moje dziewczyny sie dopiero budze.kolo poludnia jade do kolezanki i wracam jutro wiec dzis mnie nie bedzie.
milego dnia
d jutra

reklama
Do góry