reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka,może jaką firmę remontową założymy;-),bo ja to tak jak Ty,u mnie nic dłużej niż 3 m-ce nie stoi w tym samym miejscu:tak::-D.
U chłopaków to mamy łóżko piętrowe z 2 szufladami,komody
i jeszcze taka na 6 szuflad

W sypialni tylko kolor ciemniejszy a w salonie w przedpokoju wszystko z BRW.I wszystko się mieści.:tak:

reklama
wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif
Ja rowniez dołaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:
Wszystkiego naj,naj
Buziaczki:tak::tak::tak:

No to witam strasznie niewyspana i zła:no::no::no:
Wiktoria mi marudzila prawie cała noc:no:i nie mam pojecia dlaczego
Pogoda taka sobie-niby mialo byc goraco i sonce ale na razie ani jednego ani drugiego nie ma:szok:
Zaraz przyjedzie siora ze swoim synem bo wczoraj wrocili z nad morza i moze humor mi sie poprawi
A Dominik to mi tak dziala na nerwy ze szok:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wróciłam od lekarza i zakupów.zaszczepili mnie :tak::tak::tak::tak: bedę dostawac ta przyspieszoną dawkę szczepionki także co tydzień,co przed zabiegiem będę mieć już 3 dawki szczepionki i za rok przypominająca.także jedna dawka55zł także w tym miesiącu będę chudsza o prawie 170zł.wrecz super :no::no::no::no::no::no:

czy te szczepionki muszą być zawsze drogie i w ogóle płatne?powinne byc refundowane,

nie będzie mnie jednak przez cały dzień,zaraz coś zjemy i jedziemy do tesciowej bo od dziś ma urlop a od niej podejde sobie do dentysty bo to rzut beretem.także miłego dnia dziewczyny.pojawie się wieczorkiem dopiero :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif

wszystkiego dobrego dla Antosia z okazji 8-go miesiąca
1530.gif

Dolanaczam sie do zyczen:tak::tak:

Witam :tak:

U mnie dzisiaj zapowiada się gorąc, od rana słońce prazy...
a ja muszę mega zakupy zrobić:baffled:
Takiego lenia nabawiłam się w weekend, że nie wiem jak ja teraz do normalności wrócę...

Sto lat dla Kamilka :tak::tak::tak:

Albo zaliczyć basen...

To ja też trochę podrzucę bo mi się zmywać nie chce :cool2:

Lecimy dzisaj z Niki skontrolować ospę :baffled: Trzymajcie kciuki :happy2:
bede trzymac kciuki

My wczoraj przyjechalismy padnieci po 6 godzinach szalenstwa w aquaparku
Emily byla w 7 niebie strasznie jej sie podobalo nawet przerwy na jedzenie nie chciala robic bo jak wychodzilismy z wody to byl ryk:tak::tak: bylo naprawde super wszyscy padlismy jak muchy jak tylko dotarlismy do domu:tak::tak:

mnie wczoraj wzielo zeby pokoik od zuzi robic- tapety zrywalam z całego pokoju:-D:-D:-D znaczy sie dól ylko bo ja na drabine nie wchodze- tymbardziej teraz w ciąży- ale M zrobił górę- teraz mam tam pelno sprzatania, a chce m sie jak:sorry2::sorry2:

ale najpierw ide sie wiac za csly stos garów do mycia:baffled::baffled::baffled:
hi hi syndrom wicia gniazda:tak::tak::tak:
Witam :tak:

U mnie dzisiaj zapowiada się gorąc, od rana słońce prazy...
a ja muszę mega zakupy zrobić:baffled:
Takiego lenia nabawiłam się w weekend, że nie wiem jak ja teraz do normalności wrócę...

Sto lat dla Kamilka :tak::tak::tak:

Albo zaliczyć basen...

To ja też trochę podrzucę bo mi się zmywać nie chce :cool2:

Lecimy dzisaj z Niki skontrolować ospę :baffled: Trzymajcie kciuki :happy2:
trzymamy kciukaski mocccnnnoooo:tak:
WITAM Dołączam sie do życzeń :tak::-)
Mam nadzieję dziś nie zwarjowac mąż caly dzień w pracy a ja caly dzień z dzieciakami na razie nastawialam tylko pranie z czerwonymi ubraniami ,gotuję ziemniaki na kopytka a sprzatanie po obiedzie ale nie zamierzam sama sprzatac dogonie dzieci :tak:a o spacerze nie myślę bo nie mam ochoty z nimi wychodzić Dlatego ze nie umieją sie zachowac Wojtek twierdzi ze jest za duży na plac zabaw kłóxcą sie po drodze a Gabi tyrzeba pilnować bo wcale nie chce siedzieć w wózku iśc za rekę MASAKRA:szok: JUtro do psychiatry zobaczymy co mi doradzi o malo cobym zapomniala ze 16 lipca muszę sie odnotowac W Biurze Pracy
MIŁEGO DNIA :tak:
kochana ja też mam dziś już całą 3 w domu no i szaleństwo jest:-D:-D:-Da ja 16 do okulisty z antonim:tak:
Natalineczka,może jaką firmę remontową założymy;-),bo ja to tak jak Ty,u mnie nic dłużej niż 3 m-ce nie stoi w tym samym miejscu:tak::-D.
U chłopaków to mamy łóżko piętrowe z 2 szufladami,komody
i jeszcze taka na 6 szuflad

W sypialni tylko kolor ciemniejszy a w salonie w przedpokoju wszystko z BRW.I wszystko się mieści.:tak:
super meble:tak:ja też kocham przestawiać meble mój pietruszka sie śmieje że jak wraca do domu to nigdy nie wie co na jakim miejscu zastanie:-D:-D
wróciłam od lekarza i zakupów.zaszczepili mnie :tak::tak::tak::tak: bedę dostawac ta przyspieszoną dawkę szczepionki także co tydzień,co przed zabiegiem będę mieć już 3 dawki szczepionki i za rok przypominająca.także jedna dawka55zł także w tym miesiącu będę chudsza o prawie 170zł.wrecz super :no::no::no::no::no::no:

czy te szczepionki muszą być zawsze drogie i w ogóle płatne?powinne byc refundowane,

nie będzie mnie jednak przez cały dzień,zaraz coś zjemy i jedziemy do tesciowej bo od dziś ma urlop a od niej podejde sobie do dentysty bo to rzut beretem.także miłego dnia dziewczyny.pojawie się wieczorkiem dopiero :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
kurcze skąd brać na to kasę???????
Dolanaczam sie do zyczen:tak::tak:

bede trzymac kciuki

My wczoraj przyjechalismy padnieci po 6 godzinach szalenstwa w aquaparku
Emily byla w 7 niebie strasznie jej sie podobalo nawet przerwy na jedzenie nie chciala robic bo jak wychodzilismy z wody to byl ryk:tak::tak: bylo naprawde super wszyscy padlismy jak muchy jak tylko dotarlismy do domu:tak::tak:
ale fajny dzionek a emilly to mała pływacka:tak::tak:
a my po zakupach i spacerku zrobiło się cieplutko tylko wieje okrutny wiatr:tak:

nie no dziewczyny co jest z wami ja tu weszłam nadrabiać a tu cisza:-:)-:)-:)-:)-:)-(no sama ze sobą pisze:szok::szok::szok::szok:

Ja jestem na chwilkę :tak:

Byłam w przychodni, Niki ospa już na finiszu :tak:
No i mogę jutro iść z nią do okulisty :tak: lekarka powiedziała, że już nie zaraża :tak:

Ale za to daje do wiwatu, nie daje się odłożyć na sekundkę :baffled:

Ja jestem na chwilkę :tak:

Byłam w przychodni, Niki ospa już na finiszu :tak:
No i mogę jutro iść z nią do okulisty :tak: lekarka powiedziała, że już nie zaraża :tak:

Ale za to daje do wiwatu, nie daje się odłożyć na sekundkę :baffled:
ale super:tak::tak::tak::tak:
szybko jej ta ospa przeszła:tak::tak::tak::tak:
a co do dawania do wiwatu to Nika może sobie dzisiaj podać łapkę z moim Antonim on też dziś szaleje i tylko na łapki chce:wściekła/y:

reklama
Do góry