reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
wsisko siama!!! :-)
dorwalam bardzo dobry przepis z opakowania "przyprawa do bigosu I POTRAW Z KAPUSTY" KAMIS pycha
brzmi super!
Marzenixx-dawaj te kolory!...widze, ze Ty to teraz skóra, fura i komóra...i laptopek:-)
Kaprycha-witaj! no cos ty za diete wymyslila??? i po jakie licho chudzino???
I male sprostowanie - ja nie mialam klopotu z lazienka...to Loree robi remoncik:-)
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Kaprycha
brzmi super!
I male sprostowanie - ja nie mialam klopotu z lazienka...to Loree robi remoncik:-)
Oooops, to przepraszam Cie najmocniej

Badaicka, nie przejmuj sie. Jak ktos sie ciagle bedzie Ciebie czepial to zalozymy osobny watek z sonda, kazdy bedzie mogl zaglosowac i powiedziec, czy uwaza ze bylas sprawiedliwie potraktowana, czy nie

Olesia - ja bym chyba jako pozytywny go zaliczyla
Loree

Teraz to sie popłakałam!
To Kropeczka wymyśliła! Ja nie mam remontu! Wydaje mi się,że Kroptusia ma

Kaprycha
Teraz to sie popłakałam!
To Kropeczka wymyśliła! Ja nie mam remontu! Wydaje mi się,że Kroptusia ma![]()
Hahahahaha, no masz babo placek :-):-)

A wlasnie, BABO - MEGA GRATULACJE (dokopalam sie dopiero do tej wiadomosci) !!!!!!!
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
a jak, sie nie pracuje i sie mabrzmi super!
Marzenixx-dawaj te kolory!...widze, ze Ty to teraz skóra, fura i komóra...i laptopek:-)

buziaczek dla ciebie. :*
a swoja droge jak przyszlam z miasta to patrze ze tyle stron naskrobane to mysle( a ze czasem mi sie zdarza

hahahahhaahaHahahahaha, no masz babo placek :-):-)Jednak Ekstasia miala racje, my tu wszystkie jestemy niedorozwiniete, hihihihi :-)

olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
zostawilam go w WC na ok.5 min. i zrobila sie mocniejsza, OK teraz nastepne pytanie, wczoraj robilam ten test o 17 i byla malenka roznica miedzy tymi dwiema kreskami a dzis test o 13 i sa dwie takie same wiec kiedy owulka???
Teraz to i ja uslysze ze jestem niedouczona

reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
HALO HALO sprostowanie łazienke i ciacho robi KROPTUSIA SYLWUSIAbrzmi super!

Karpycha dzieki wielkie
Oooops, to przepraszam Cie najmocniejGrunt to czytac ze zrozumieniem :-)
:-) Dietke sobie robie wysokoproteinowa, czyli 2 makrele w puszce dziennie
Musze, bo mi pupa urosla, a jakby mi sie to IVF udalo to kurde w drzwi sie nie zmieszcze po ciazy
![]()
Badaicka, nie przejmuj sie. Jak ktos sie ciagle bedzie Ciebie czepial to zalozymy osobny watek z sonda, kazdy bedzie mogl zaglosowac i powiedziec, czy uwaza ze bylas sprawiedliwie potraktowana, czy nie

I nie odchudzaj sie za bardo bo nam znikniedsz a tego nie przeżyje
Ja sie nie przejełam a swoje zdanie na ten temat wyraziłam.A co mam byc cicho i mówić że pada deszcz w momencie jak ktos mi w twarz pluje?
Tak ,tak to Sylwia robi remont
Teraz to sie popłakałam!
To Kropeczka wymyśliła! Ja nie mam remontu! Wydaje mi się,że Kroptusia ma![]()

Spadam dalej zmywac gary
Podziel się: