reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
wsisko siama!!! :-):-D
dorwalam bardzo dobry przepis z opakowania "przyprawa do bigosu I POTRAW Z KAPUSTY" KAMIS pycha

brzmi super!

Marzenixx-dawaj te kolory!...widze, ze Ty to teraz skóra, fura i komóra...i laptopek:-)

Kaprycha-witaj! no cos ty za diete wymyslila??? i po jakie licho chudzino???
I male sprostowanie - ja nie mialam klopotu z lazienka...to Loree robi remoncik:-)

jak byscie zinterpretowaly ten test (tylko owulacyjny :-()

ta 1 od zielonego to kontrolna

Załączniki

• best.JPG
    best.JPG
    51,1 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
brzmi super!

I male sprostowanie - ja nie mialam klopotu z lazienka...to Loree robi remoncik:-)

Oooops, to przepraszam Cie najmocniej :zawstydzona/y: Grunt to czytac ze zrozumieniem :-):-D:-) Dietke sobie robie wysokoproteinowa, czyli 2 makrele w puszce dziennie :-D Musze, bo mi pupa urosla, a jakby mi sie to IVF udalo to kurde w drzwi sie nie zmieszcze po ciazy :baffled:

Badaicka, nie przejmuj sie. Jak ktos sie ciagle bedzie Ciebie czepial to zalozymy osobny watek z sonda, kazdy bedzie mogl zaglosowac i powiedziec, czy uwaza ze bylas sprawiedliwie potraktowana, czy nie :angry:

Olesia - ja bym chyba jako pozytywny go zaliczyla

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz to sie popłakałam!
To Kropeczka wymyśliła! Ja nie mam remontu! Wydaje mi się,że Kroptusia ma:tak:

Hahahahaha, no masz babo placek :-):-):-D Jednak Ekstasia miala racje, my tu wszystkie jestemy niedorozwiniete, hihihihi :-)

A wlasnie, BABO - MEGA GRATULACJE (dokopalam sie dopiero do tej wiadomosci) !!!!!!!

brzmi super!

Marzenixx-dawaj te kolory!...widze, ze Ty to teraz skóra, fura i komóra...i laptopek:-)
a jak, sie nie pracuje i sie ma:cool2::cool2::cool2: hehe , kropeczko jakos na dniach wstawie zdjatka bo laptopik ma przyjsc jakos jutro albo w srode:-)
buziaczek dla ciebie. :*
a swoja droge jak przyszlam z miasta to patrze ze tyle stron naskrobane to mysle( a ze czasem mi sie zdarza :D ) : hm... albo kropeczka przylazla albo hanka nas wkoncu zaszczycila:-D a tu kropka :-D
Hahahahaha, no masz babo placek :-):-):-D Jednak Ekstasia miala racje, my tu wszystkie jestemy niedorozwiniete, hihihihi :-)
hahahahhaaha:-D

zostawilam go w WC na ok.5 min. i zrobila sie mocniejsza, OK teraz nastepne pytanie, wczoraj robilam ten test o 17 i byla malenka roznica miedzy tymi dwiema kreskami a dzis test o 13 i sa dwie takie same wiec kiedy owulka???
Teraz to i ja uslysze ze jestem niedouczona :baffled::-D

reklama
brzmi super!

HALO HALO sprostowanie łazienke i ciacho robi KROPTUSIA SYLWUSIA :-D:-D:-D

Oooops, to przepraszam Cie najmocniej :zawstydzona/y: Grunt to czytac ze zrozumieniem :-):-D:-) Dietke sobie robie wysokoproteinowa, czyli 2 makrele w puszce dziennie :-D Musze, bo mi pupa urosla, a jakby mi sie to IVF udalo to kurde w drzwi sie nie zmieszcze po ciazy :baffled:

Badaicka, nie przejmuj sie. Jak ktos sie ciagle bedzie Ciebie czepial to zalozymy osobny watek z sonda, kazdy bedzie mogl zaglosowac i powiedziec, czy uwaza ze bylas sprawiedliwie potraktowana, czy nie :angry:

Karpycha dzieki wielkie :-D
I nie odchudzaj sie za bardo bo nam znikniedsz a tego nie przeżyje
Ja sie nie przejełam a swoje zdanie na ten temat wyraziłam.A co mam byc cicho i mówić że pada deszcz w momencie jak ktos mi w twarz pluje?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz to sie popłakałam!
To Kropeczka wymyśliła! Ja nie mam remontu! Wydaje mi się,że Kroptusia ma:tak:
Tak ,tak to Sylwia robi remont :tak::-)
Spadam dalej zmywac gary

Do góry