reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

mamjakty koło wadowic w Inwałdzie jest mini zoo, park miniatur, no i w trakcie tworzenia park dinozaurów :tak:

my wlasnie tez juz szukamy gdzie by jechac za tydzien :-D

reklama
U nas pogoda dziś ok, więc koło 11 gdzieś się wybiorę. Julka o dziwo przed chwilą zjadła, aż mi się wierzyć nie chce:happy2:

Tylko ja jakaś dziś niewyspana, w nocy co chwilę się budziłam i od rana Julka daje popalić :dry:

Klaudia byłam tam w zeszłym roku.

A co do tesciowej badz czujna. One zawsze maja w takich przypadkach cos na sumieniu...

Kurczę, daleko te atrakcje, ja jestem z zachodniopomorskiego :-(
Ale na razie kończymy dom, do którego chcemy się w tym roku przeprowadzic i nie mam mowy o żadnych wakacjach ani atrakcjach - mamy ciężki okres

reklama
W przyszłym miesiącu albo jeszcze pod koniec lipca wyprowadzamy się do Norwegii :-)W końcu udało się nam zrealizować nasze marzenie :tak: Ale się cieszę :-D
Oooo, ale Was wyniosło... Skąd akurat Norwegia?
Ciekawa jestem, jak wypadnie Ci ciąża i poród w tak zupełnie innych warunkach... No i gdzie lepiej, bo UK chyba z Polską przegrało...

Do góry