reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No i naczytałam się, że Martynce się nie udało (bardzo mi przykro z tego powodu!!!).
I aż smutno mi się zrobiło choć powinnam bardzo się cieszyć (i bardzo się cieszę w sercu), bo choć dziś nie doszłam na betkę, wróciłam do domu i wykonałam ostatni test ciążowy jaki miałam w domu. I......... dwie kreski!!!!! Więc sobie jutro odpuszczę tą betę i umówię się do ginekologa. Bardzo się ucieszyłam bo żyłam przez ostatnie dni w niepewności. Nareszcie......
Wow!!!! Super!!!!:-):-) ekstra wiadomość!!! Cieszę się strasznie, na duchu mnie podnisłaś:-):-)
GRATULUJĘ

1. ja mam zawsze tak ze mniej wiecej od 9dc boli mnie jeden jajnik tak do 13 mniej wiecej,pozniej od 13 do 15 drugi,a potem cisza...a owulke mam zazwyczaj okolo 20dc. u mnie ten bol nie oznacza wcale owulacji,tylko chyba rosnacy pecherzyk,ale nigdy nie wiem,w ktorym jajniku :confused:

2. chu...owo :-:)-:)-:)-( testowalam wczesniej,dziekuje za kciuki,ale juz sie nie przydadza...

3. wcale nie smiesznie,oj nie,ja nie mam kibla od czwartku i wanny i umywalki,zreszta sama zerknij na fotke mojej obecnej "lazienki"

4. A ja to co??u mnie nie dosc,ze remont,to i cala przebudowa domu!Juz slupy zalane pod schody i pod taras,ktory bedzie garderoba :tak:

5. to dobrze,ze sie swietnie bawiliscie,a co do M,jesli mialaby byc swinska,to tak szybko by chyba objawow nie mial.Slonce jeszcze niecaly tydzien do naszego urlopu!!!!Tylko to mnie dzis podnosi na duchu...:zawstydzona/y:
1. ja to nie wiem z którego boli - boli i tyle ale nie wsłu****ę się z którego - dlatego też byłam ciekawa skąd Marzenixx wie, z którego jajnika:sorry2:

2. przykro mi ale z tego co zrozumiałam @ nadal nie ma:sorry2:
Szafirku nie ma @ jest nadzieja:tak:

3. Ale masz ciekawy wystrój w łazience:-):-D:-D:-D tylko armatury nie widzę;-):-D:-D:-D

4. to duuuuuuży remont:szok:

5. wiem, tak sobie z niego żartuje - nikt z gości nie wyglądał na chorego więc musiał się po prostu przeziębić - i dobrze;-)

Buziak dla Ciebie i głowa do góry:-)

No i naczytałam się, że Martynce się nie udało (bardzo mi przykro z tego powodu!!!).
I aż smutno mi się zrobiło choć powinnam bardzo się cieszyć (i bardzo się cieszę w sercu), bo choć dziś nie doszłam na betkę, wróciłam do domu i wykonałam ostatni test ciążowy jaki miałam w domu. I......... dwie kreski!!!!! Więc sobie jutro odpuszczę tą betę i umówię się do ginekologa. Bardzo się ucieszyłam bo żyłam przez ostatnie dni w niepewności. Nareszcie......

po cichutku gratuluję i życzę powodzenia:tak:

czyli kolejny dowód na to, że czasami test wychodzi negatywny a fasolka jest:tak:

po cichutku gratuluję kochana

a ja dobrze zrozumiałam ze robiłaś już test ( tylko nie zatrybiłam kiedy) i był negatywny a teraz ten jest pozytywny??/

reklama
Do góry