reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Szafirku - natychmiast musisz cosik zrobić, żeby sobie humorek poprawic, może jakiś dobry film albo lampka wina...??:tak: Uśmiechnij się:tak:
rano bylam zalamana i do tego robilam jedna prace,nakladalam porcelane 2 godz.,wstawilam do pieca,a ten ch... sie cos zacial i jak ruszyl,to tak podskoczyl,ze wywalil moja cala prace na podloge!!!Zlosliwosc rzeczy martwych!
a przed chwila dowiedzialam sie,ze robotnicy jutro wchodza do drugiego pokoju i musze go oproznic,M nie ma,a tam stoi teraz pralka,dywan lezy i wiele ciezkich rzeczy,jak ja sobie z tym poradze sama?
zjadlam duza pake chipsow,ale wcale mi nie jest lepiej

reklama
W zeszły czwartek raniutko zrobiłam test i wyszedł negatywny....zmartwiłam się, ale dziś coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden...stwierdziłam, że jeśli nie wyjdzie (a @ nadal nie ma) to jutro rano popędzę na betę. A tu niespodzianka !!!!

S.Joanna gratulacje!

Szafirku Łazienka dość nowoczesna!:-)
Czekam za zdjęcie po remoncie i trzymam kciuki. Remonty są męczące, ale ja i tak je lubię.Bo lubię zmiany.

W zeszły czwartek raniutko zrobiłam test i wyszedł negatywny....zmartwiłam się, ale dziś coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze jeden...stwierdziłam, że jeśli nie wyjdzie (a @ nadal nie ma) to jutro rano popędzę na betę. A tu niespodzianka !!!!
super ta niespodzianka kochana
ale na betkę i tak bym sie wybrała tak na potwierdzenie a potem na sprawdzenie jak przyrasta :tak:

Dziękuję za miłe słowa. Idę ją teraz wykąpać,żebym mogła później z Wami posiedzieć.

Szafirku a może rano pobiegniesz do sklepu i kupisz piwko robotnikom? Myslę,że wyniosą Ci wtedy te ciężkie sprzęty.
Ja kiedyś tak zrobiłam,ale zaznaczyłam,że piwko dostaną po dniówce- żeby im na słońcu nie zaszkodziło:-)

Dziewczyny muszę sie z Wami na dzisiaj pożegnac:tak:Ide wżiąśc prysznic i lulu;-)Jutro musze szybciej wstac,jade z moim M sprzątnąć mieszkanie:-)Jak mi sie jutro uda to zajrze do Was:tak:Dobrego wieczoru:-);-):blink:

Andziu dzieki kochana zobacze jutro czy sie rozkreci czy nie az sie boje testa nie robilam szafirku bo myslalam ze dostalam a tu nic pozyjemy zobaczymy nie nastawiam sie zeby zas nie ryczec tak jak rano:)

Szafirek usmiech prosze sie nie smutac pogadaj z nami to zaraz lepiej ci sie zrobi:)
zrob rano tescik,jesli @ nie przyjdzie na dobre.

No i naczytałam się, że Martynce się nie udało (bardzo mi przykro z tego powodu!!!).
I aż smutno mi się zrobiło choć powinnam bardzo się cieszyć (i bardzo się cieszę w sercu), bo choć dziś nie doszłam na betkę, wróciłam do domu i wykonałam ostatni test ciążowy jaki miałam w domu. I......... dwie kreski!!!!! Więc sobie jutro odpuszczę tą betę i umówię się do ginekologa. Bardzo się ucieszyłam bo żyłam przez ostatnie dni w niepewności. Nareszcie......
GRATULUJE KOCHANA!!!!Wysylaj fluidki swiezynko!

Powiem Ci szczerze, że teraz to ona taka niezbyt piękna:-D
no cos Ty?!nie gadaj...taka oryginalna :-p

1. ja to nie wiem z którego boli - boli i tyle ale nie wsłu****ę się z którego - dlatego też byłam ciekawa skąd Marzenixx wie, z którego jajnika:sorry2:

2. przykro mi ale z tego co zrozumiałam @ nadal nie ma:sorry2:
Szafirku nie ma @ jest nadzieja:tak:

3. Ale masz ciekawy wystrój w łazience:-):-D:-D:-D tylko armatury nie widzę;-):-D:-D:-D

4. to duuuuuuży remont:szok:

5. wiem, tak sobie z niego żartuje - nikt z gości nie wyglądał na chorego więc musiał się po prostu przeziębić - i dobrze;-)

Buziak dla Ciebie i głowa do góry:-)
jakos dzis nie jest moj dobry dzien...ale jeszcze mala iskierka nadziei sie tli,tylko po co??zeby za 2 dni znow ryczec,beznadzieja...
remont ogromny...wrzucilabym fotke przedpokoju,ale nie mamy teraz swiatla w przedpokoju,bo wszysko poodlaczane,ale jest zaaranzowany w stylu lazienki ;-)

Dziękuję za miłe słowa. Idę ją teraz wykąpać,żebym mogła później z Wami posiedzieć.

Szafirku a może rano pobiegniesz do sklepu i kupisz piwko robotnikom? Myslę,że wyniosą Ci wtedy te ciężkie sprzęty.
Ja kiedyś tak zrobiłam,ale zaznaczyłam,że piwko dostaną po dniówce- żeby im na słońcu nie zaszkodziło:-)
Loree ale masz slodziaka!!!!!!!!!!!!!Dziekuje,to chyba jedyny moment dzis kiedy mialam usmiecha od ucha do ucha!!!!!!Przecudowna ksiezniczka!!

Z tym przenoszeniem masakra,znow sie poryczalam...bo o tym,ze robotnicy tam jutro zaczynaja powiedzial mi tesc,wiec mu mowie,ze tam sa ciezkie rzeczy,pralka,dywan itd. i ze trzeba bedzie to jakos wyniesc,a on do mnie to przesuniesz ten dywan...no to mnie zatkalo i poszlam na gore,do siebie...zadzwonilam do M i sie poryczalam,ze nie ma mi kto pomoc(w ogole dzis jakas rozhisteryzowana jestem),no to M za telefon i opieprzyl swojego tate.To chyba najgorsze co mogl zrobic,bo tesc fakt przyszedl w ciagu min mi pomoc,ale mial pretensje,ze ":zadzwonilam na skarge do M",ze sama nie poprosilam o pomoc i ze on myslal,ze ja juz mam wszystko przeniesione,tylko ten dywan trzeba kawalek przesunac i w ogole krzywo wyszlo...prosilam M zeby nie dzwonil,ze sama sobie poradze...

ciekawe co dzis jeszcze moge spieprzyc?

Szafirku nie denerwuj się! Teraz juz będzie ok.
Cieszę się,że poprawiłam Ci troszkę nastrój. A jaka będzie łazienka, masz juz koncepcję? Ja chciałam pomarańczową, ale nigdzie nie było fajnych płytek w tym kolorze i zdecydowałam sie na waniliowo- czekoladową. I jak pysznie brzmi!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry