Black_Opal
Fanka BB :)
Martynko Kochana tulę mocno .... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojejku to lecz go terazJakoś się nie mogę pozbierac po tym weselu - było super, tylko wyszliśmy o 3.30 bo mój M dostał gorączki - i jak tu nie wierzyć w świńską grypę
nadal źle się czuje choć gorączka odpuściła po polopirynie, ale objawy ma grypowe - a dodam, że on nie jest takim panikarzem jak ja;-)
Bardzo fajna praleczkaDziewczyny lece sie polozyc bo krzyza nie czuje znow te krzyzowe bole i skurcze :-(kupilam dzis praleczke i mam dosc:
Będziesz gotowa.a co do witamin to jeszcze nie kupilam... szukam...co jeszcze moglabym wziac...ja nie chce czekac kolejnego roku na fasolke...chce byc gotowa za te dwa miesiace....
Przytulam mocnonie wiem co dalej nie mam nawet sił już płakać...
Myślę tak samoMARTYNKO Kochana,sa wakacje jezeli macie mozliwosc wyjedzcie gdzies z M,gdziekolwiek i nawet na weekend,odpocznijcie psychicznie,uporajcie sie z myslami i dalej do walki o maluszka! moze jednak IVF? na moje nie ma sensy wydawac kasy na IUI..moze warto przeznaczyc te pieniazki na cos bardziej pewnego,co?takie jest moje zdanie.
Na pewno był ktoś przede mną ;-);-);-)Kinguś - przpraszam - napisałam, że to metoda na "Agneisiaka" i zapomniałam, że to Ty pierwsza ją odkryłaś - teraz musisz opatentować i tantiemy zbierać
No właśnie nie pochwaliła się, pewnie wcinaKropeczko - jak sernik??
Bardzo ładnie wyglądałaś :-):-)Młodzi.
Ja z mamą.
Ja z mężulem.
Poczekaj jak będzie jutroniewiem co jest w sumie prubowalam w srodku sprawdzic co i jak ale nawet palca nie wcisne tak zapuchla juz cala glupia jestem piersi bola strasznie a nic sie nie dzieje![]()
dobrze,ze sie wyjasnilowitam sie :-)
Rozmawialam wczoraj z M na ten caly temat
ja mam zawsze tak ze mniej wiecej od 9dc boli mnie jeden jajnik tak do 13 mniej wiecej,pozniej od 13 do 15 drugi,a potem cisza...a owulke mam zazwyczaj okolo 20dc. u mnie ten bol nie oznacza wcale owulacji,tylko chyba rosnacy pecherzyk,ale nigdy nie wiem,w ktorym jajnikuale mam pytanko... otóż od wczoraj boli mnie prawy jajnik, a właściwie tak ćmi... a teraz to coraz mocniej..dzis moj 9dc wiec nie wiem o co chodzi...
![]()
przytulam...dobrze,ze sie chociaz nie nastawilas,nie to co ja...:-(eee chyba u mnie nici w testu.. tempka dzis lekko spadla.. chociaz za wczesnie jeszcze..
jestes i tak dzielna,teraz wakacje,gdzies wyjedziecie i szybko zleci.buziakWitajcie - Martynko - nie trzymaj nas dlugo w niepewnosci.
A ja mam dzis lekkiego dola...wczoraj we wszystkich filmach jakie ogladalam rodzily sie dzieci...te przynajmniej dwa cykle wydaja mi sie wiecznoscia...kiedy to minie???
beznadziejni sa,nawet nie pofatygowali sie,zeby po polsku napisac,tylko wyslali wygenerowana wiadomosc...A ja po wizycie "wspaniałej" pani ekstasi dostałam TAKĄ wiadomość.
You have received a warning at Forum BabyBoom.
i jak @?dalej bez zmian,czyli cisza??ktos tu mowil,ze ma krotkie fazy lutealnea tak na marginesie zajzyjcie na moj wykres i jak ktos ma jakis pomysl co sie dzieje to dajcie znac bo ja juz nic nie rozumumiem!!!! cycki bolą jajnik lewy nasuwa dzisiaj ostro!
chu...owo :-Szafirku, jak sie czujesz dzisiaj?? Nie testowałaś wcześniej?? Trzymam kciuki nadal:-)
wcale nie smiesznie,oj nie,ja nie mam kibla od czwartku i wanny i umywalki,zreszta sama zerknij na fotke mojej obecnej "lazienki"wiem ze smiesznie zabrzmi ale MAM JUZ KIBEL :-) M robi sam wc i lazienke wiec nie bylo kibelka 2 dni, coz to byla za udreka glownie z mala po sasiadach bo sie zachcialo :-)
no i jak z @??robilas test czy jednak przyszla??No a ja dzis z samego rana sie poryczalam bo @ przylazla ech kolejny raz szlag trafil:-(
ciesze sie Slonce,ze sie meldujesz.Jak bedziesz nastepnym razem,to pamietaj o fluidkach dla mnie na nastepny cykl,bo w tym sie nie udalo :-Cześć babki!
Wpadam się tylko przywitać,żebyście znowu na mnie nie krzyczały.
I pochwalić się,że moje mdłości jednak sobie poszły. Oby na zawsze
Teraz tylko mam przymusowe spanko w środku dnia. Ale w pierwszej ciąży też tak miałam i minęło pod koniec pierwszego trymestru. ;-)
mnie jak zwykle wszystko ominelo :-Dzięki za komplementy. Zaraz wrzucę jedno z moich ulubionych zdjęć. Jest z grudnia, więc nie aktualne, ale je uwielbiam.
hehe,tez tak mam,ze jak gotuje to zabieram do kuchni,a M sie na mnie wkurza,ze prowadze zycie wirtualne,a on jest obok...ach ten moj zazdrosnikDziewczyn jestescie moim uzaleznieniem nawet laptopa mam w kuchni zeby was czytac i nic nie pominac:-)
A ja to co??u mnie nie dosc,ze remont,to i cala przebudowa domu!Juz slupy zalane pod schody i pod taras,ktory bedzie garderoba
Teraz to sie popłakałam!
To Kropeczka wymyśliła! Ja nie mam remontu! Wydaje mi się,że Kroptusia ma![]()
to dobrze,ze sie swietnie bawiliscie,a co do M,jesli mialaby byc swinska,to tak szybko by chyba objawow nie mial.Slonce jeszcze niecaly tydzien do naszego urlopu!!!!Tylko to mnie dzis podnosi na duchu...CZeść Dziewczyny:-)
Jakoś się nie mogę pozbierac po tym weselu - było super, tylko wyszliśmy o 3.30 bo mój M dostał gorączki - i jak tu nie wierzyć w świńską grypę
nadal źle się czuje choć gorączka odpuściła po polopirynie, ale objawy ma grypowe - a dodam, że on nie jest takim panikarzem jak ja;-)
zaraz sobie zrobie kawki i Was poczytam - czytałam teraz wątek o badaniu szyjki i śluzu - nadal gorący temat
Buziaki dla Was:-)
KOCHANA POPLAKALAM SIE!!!!!!!!!!!!Przykro mi Sloneczko...Zycie jest niesprawiedliwe...ach,nie wiem,co Ci powiedziec,tak mi strasznie smutno...Hej!
U mnie prawdziwy 13 pech ...beta 1< znowu dupa...nie wiem co dalej nie mam nawet sił już płakać...
moje przeczucie g...wno znaczy,niestety :-( to tylko moja nadzieja...jedna krecha,temp.spada na leb :-(Szafirku - podobno kobieta wie - więc jak masz przeczucie to znaczy, że się udało - Loree też tak miała![]()
ja tam widze,ze co innego rosnieOlcia wygladacie przesliczniea brzusio widze rosnie a rosnie super
![]()
skopiowałam i włąśnie stwierdziłam, że muszę zrobić porządek z tymi przepisami od Was - mam ich 18 stron i muszę je jakos poukładaćBigos (z opakowania przyprawy Kamis "do bigosu i potraw z kapusty")
Siemanko:-)
Ale tu smakowicie, tylko ze cholera na diecie wlasnie jestem i narobilyscie mi smaka![]()
Do tego jestem padnieta, nie spalam cala noc, mialam najgorsza pod slonem migrene, moj m. tez. Myslalam, ze mi oczy z orbit wypadnaNie zycze czegos takiego nawet Ekstasi (czy jakos tak)
Tzn. 2 puszki na cały dzień
Oooops, to przepraszam Cie najmocniejGrunt to czytac ze zrozumieniem :-)
:-) Dietke sobie robie wysokoproteinowa, czyli 2 makrele w puszce dziennie
Musze, bo mi pupa urosla, a jakby mi sie to IVF udalo to kurde w drzwi sie nie zmieszcze po ciazy
![]()
Teraz to sie popłakałam!
To Kropeczka wymyśliła! Ja nie mam remontu! Wydaje mi się,że Kroptusia ma![]()
a swoja droge jak przyszlam z miasta to patrze ze tyle stron naskrobane to mysle( a ze czasem mi sie zdarza) : hm... albo kropeczka przylazla albo hanka nas wkoncu zaszczycila
a tu kropka
hahahahhaaha![]()
no i znowu nie widziałam - buuuuuuuuuu:-(Kaprycha dla Ciebie wszystko!:-)
a ten syn to jakaś doooopa - zamiast matce ulżyć i pomóc si.ę dostać do lekarza to on czyta gazetęJa wróciłam od lekarza. Chciałam, żeby obejrzała mi krtań, bo jest jakaś taka spuchnięta jakby. Oczywiście rodzinny to tylko pomacał i dał skierowanie dalej, ale o to mi w zasadzie chodziło, żeby dostać się do laryngologa. W ogóle to jestem rozżalona, bo w ośrodku byłam świadkiem sytuacji, gdzie taka starowinka chciała dostać się do ortopedy, bo dostała jakiegoś napadu bólu w kręgach szyjnych a te baby w rejestracji nie chciały jej zapisać.
Swoją drogą w jakim my kraju żyjemy, że na pomoc lekarza trzeba czekać miesiącami?? I to jeśli ma się odpowiednią ilość gotówki..... Boszzzz....
słodkie - ja nie wiem skad dzieciaki biorą takie tekstyPyziorki mówisz?
A nózki jak patyczki - chudzielec ledwo 13 kg waży. I to jak zje dużo:-)
A jak wracam z pracy to juz w drzwiach słyszę " mamunia a masz jajo???"(jajko- niespodzianka). Ale uwielbiam te jej teksty. Ostatnio jak mój M wrócił z pracy, to ja leżałam na łóżku i ogladałam tv. On zapytał co robię a moja córa do niego "Tatusiu, twoja żona odpoczywa! "
![]()
tu widzę - cudo:-)A to jest moje ulubione zdjecie.
Dokładnie sprzed roku :-)
skopiowanyJa robię najprostszy sernik świata:
Wiolu - akurat sernika jeszcze nie robiłam, ale to się zmieni po dzisiejszymBadaicka-????przepis??? Kto tak jeszcze ciacha czesto piecze? Kroptusia, AndziaS, Niunia27???
Kropeczko - wyjedźcie choć na krótko - inaczej nie odpocznieciea my wlasnie ostatnimi dniami probujemy cos ustalic z mezem w kwestii wakacji (bo powinien juz zaklepac urlop w pracy), ale przez to moje kolano nijak nie mozna zaplanowac i przewidziec co sie wydarzy![]()
skopiowałamLANY SERNIK[/CENTER]
Zajączku - napisz co po wizycie - rozumiem, że masz jutro wolne i dlatego Ciebie nie maUciekam Lachonki
Pogoda sie spier....z pierwszym maja odmówiła posługimielismy na spaceros się karnąć z M. Ciekawe co mi na obiad zrobił
Jutro mnie nie ma. Na 18,15 do lekarza z wynikami...a wcześniej zakuy jakies
Buziole....
Kropka - zostaw troszku serniczka dla mnie![]()
Kroptusiu - ja nie wiem - nikt Twoich zasług nie zauważyłBaaaaaaaaaaaaaaaardzo zabawne....widze ze spadlam na dalszy plan :-)
Dziewczyny lece sie polozyc bo krzyza nie czuje znow te krzyzowe bole i skurcze :-(kupilam dzis praleczke i mam dosc:
No własnie zaczęło Go rozbierać już pzred weselem wczoraj i się rozkręciło w nocy na maksa - dziś gorączki nie miała cały dzień - jutro idzie na 12 do pracy to zobaczymy jak będzie w nocyo kurczaczek moze to nie grypa kurcze ale bym się wystraszyła na Waszym miejscu a przed weselem się dobrze czół??
Martynko - może zrób tak jak mówi Lolitka - zastanów się nad IVFnapewno nie chcę więcej IUI nie ma sensu...po 3 IUI spadają jeszcze bardziej szanse...dlatego chyba pozostaje na IVF...nie wiem ciężko mi dziś o tym myśleć!
no nasza Babo tak mawlasnie dlatego wiele kobiet zachodzi w ciaze przed samym zabiegiem in vitro...
Madzia - trzymaj się tam w tej Norwegii cieplutko - buziaki:-)Czesc Laseczki;-)Dzis jakas pochmurna ta pogoda,mamy wekend od piatku,ale fajowo tu jest.w srode ma przyjsc @ ciekawe jak bedzie,ale pewnie dostane,bo tak sie czuje,piersi mi strasznie bolą,ale spiąca jestem,ale to pewnie zmiana klimatu,czas pokaze.Buziaczki;-)
Dzięki za odpowiedź - zastanawiałam się własnie skąd wiesz bo pisałaś, że boli tylko prawybo jak bylam na monitoringu 2 razy to mi gin powiedzial ze lewego byla az sie zdziwilam bo mnie zawsze prawy napieprza ale w tamtym cyklu dokladniej sie wsluchalam i lewy mnie boli dokladnie w owulacje ale lekko a prawy kilka dni![]()
ślicznie wyglądaliścieA tak w ogóle to witam po kilkudniowej przerwie związanej z weselem mojego braciszka.
Wklejam kilka fotek.
Młodzi.
Ja z mamą.
Ja z mężulem.
Sisi - ja żeby nie zpeszać to trzymam kciuki i nic nie piszękochane ja juz nie wiem co jest rano wam pisalam ze dostalam no bo tak bylo czerwone na papierze w dniu spodziewanej ale jest juz wieczor a ona sie nie rozkreca mialam tylko taka plamke na podpasce i teraz nic takjakby lekko brazowy sluz ale to nie @ niewiem co jest w sumie prubowalam w srodku sprawdzic co i jak ale nawet palca nie wcisne tak zapuchla juz cala glupia jestem piersi bola strasznie a nic sie nie dzieje![]()
w końcu są wakacje:-);-):-)Uuuu, to rzeczywiście imprezowo się zapowiada![]()
Powiem Ci szczerze, że teraz to ona taka niezbyt pięknaa tak wyglada moja "lazienka" teraz...