ale pracowity weekend był - a dokładnie niedziela - tyle stron, że nadrabiam i nadrabiam i końca nie widać
tez tak myślę , ale troszkę wczesnie jakoś, a pozatym zawsze mialam owulke z lewego jajnika a boli mnie zawsze prawy... dziwne nie

hehe no nic jutro kupie testy owu a moze i jakos w 14dc wybiore sie na monitoring w tym cyklu, mąż jest bojowo nastawiony to trzeba to wykorzystac
Marzenko - a skąd masz pewność, że tylko z lewego masz owulację
Witam po weekendzie!
Mam nadzieje, że wszystkim Wam minął tak samo miło jak mi.
A ja nadal czekam, aż sama jestem zdziwiona że tyle wytrzymałam. Dziś chyba pobiegnę zrobić test z krwi.
i co?????
A ja mam dzis lekkiego dola...wczoraj we wszystkich filmach jakie ogladalam rodzily sie dzieci...te przynajmniej dwa cykle wydaja mi sie wiecznoscia...kiedy to minie???
Gosiu - po pierwsze e wfilmach, po drugie wśród znajomych - same dzieci dookoła - ja też to mam i pewnie jeszcze by się nas parę na BB znalazło

przytulam Cię kochana
A ja po wizycie "wspaniałej" pani ekstasi dostałam TAKĄ wiadomość.
Magda - ostrzeżenie za "dupę" dostałaś
postaram sie jakos wstawic zdjecia torta wszyscy byli zachwyceniu a mezowi oczy zbielamy!!!! 

a do tego czesc swieczej (z 28) byla z samozaplnem i biedny co zgasil to mu sie druga zapalała! 
No i kolejna piekarka:-)
a świeczki - niezłe
a tak na marginesie zajzyjcie na moj wykres i jak ktos ma jakis pomysl co sie dzieje to dajcie znac bo ja juz nic nie rozumumiem!!!! cycki bolą jajnik lewy nasuwa dzisiaj ostro!
Eve - ja się obserwuję od 1,5 roku, ale to co Ty masz na wykresie przekracza moje umiejetności - skoro nawet prof. Kroptusia odpadła przy tym wykresie

;-)
Kroptusiu - chyba jednak lepiej lalkę - będzie więcej zabawy a z organizerem początkowo moze byc fajnie, a potem pódzie w kąt
Co za wieczor hmmmmm ;-), ale ze mnie diablica. Przez caly dzien M robil jakies podjazdy ale ja go lekko "gasila", ze dzis raczej nie itp Ale wieczorkiem wzielam bombelkowa kapiel przywdzialam sexi koszulke i bardzo niewinnie usiadlam obok niego w salonie. Dziewczyny, ten blysk w oku mowil sam za siebie, wciagu paru sekund byl pod prysznicem :-)

Potem mi powiedzial, ze jestem diablica tak sie nad nim znecam, przez caly dzien mowie NIE a tu taka niespodzianka...hahahahahaha
Olesiu - "diablica" to mało powiedziane - to sadyzm w czystej postaci - biedny Twój M ;-)
ale potam za to jaka nagroda;-) po takich numerach to penie M je Ci z ręki
Miałam imprezowy weekend.
Nic tylko chodzić i imprezować
I tak trzymać - w końcu "letni czas" jest;-) ja w tym tygodniu wesele, za tydzień weekend u kuzyna na imprezce nad jesiorkiem, za 2 tygodnie imprezka u babci na wsi - tzn. spęd rodzinny, który uwielbiam - zjeżdża się nas około 30 osób - i cała wieś słyszy jak śpiewamy;-)
potem mamy zasłużony urlop i wyjazd w góry a potem to myślę, że się jeszcze kalendarz zapełni
Kroptusia a jaką masz morfologię? mnie ostatnio bardzo spadła poniżej normy i miałam trochę problemów z oddychaniem - jakbym astmę miała, mniej żelaza we krwi, hemoglobiny i nie ma co tlen nieść po organiźmie
A tak w ogóle to cześć i dzień dobry
Kanka - dobrze, że się odzywasz od czasu do czasu bo by list gończy dziewczyny za Tobą wysłały - zdrówka życzę
Dziendobry dziewczynki poniedzialkowo

No a ja dzis z samego rana sie poryczalam bo @ przylazla ech kolejny raz szlag trafil

:-(
Ojej - Sisi - przykro mi - przytulam