reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
antoni dopiero zaczyna się zbierać do raczkowania a siadać jeszcze nie umie:no::no:taka widać jego uroda na wszystko przyjdzie czas:tak::tak::tak:
a Helenka to parówkow jak moja julia:-D:-D:-D
malinka nie masz sie czym martwić moja Oliwka też siadła póxno bo jak miała skończone 9mies jakoś tak ale lekarze mówią ze im dziecko później siądzie tym lepiej dla kręgosłupa :tak::tak::tak::tak:

WITAM DZIEWCZYNY!!!
Troszkę mnie nie było ale nie miałam jak. Postaram się po nadrabiać jak mi chłopaki pozwolą. Zrobiłam sobie kawkę i siadłam w końcu do was. U mnie w sumie nic ciekawego. W sobotę robiłam soczki, porządki i spacerek. W niedziele byliśmy w Rudzie sułowskiej na rybkach a wczoraj dalej soczki no i musiałam załatwić sobie to wychowawcze. Dzisiaj troszkę siadłam ale wydaje się na razie ładna pogoda więc później trochę zniknę. A teraz spróbuję trochę po odpisywać

malinka nie masz sie czym martwić moja Oliwka też siadła póxno bo jak miała skończone 9mies jakoś tak ale lekarze mówią ze im dziecko później siądzie tym lepiej dla kręgosłupa :tak::tak::tak::tak:
Zgadza się! A moja zaczęła chodzic na wszystkich swiętych. 10 miesięcy miała. Głowke sama od urodzenia trzymala. Az sie w szpitalu dziwowali, no i ja tez.

Bo takie kurde mamy przepisy-zaraża-nie wychodzi i koniec, a nie pojada rozsiewac badziewie na festiwalu, no masakra. Co za porypany kraj

Wsiąkły moje Panie, to ja się oprzątne , doprowadze do stanu urzywalności i pójdziemy na spacerek, póki ładnie, później idziemy do mojego braciszka , a P do 18 w pracy, to co my w domu siedziec bedziemy. Milego dnia dziewczęta

reklama
witam kochane.
Wpadam łapką pomachać.
Zajrzę pewnie później.
W wolnej chwili Was podczytam troszkę i pewnie jakoś coś odpowiem.:tak::-)

Na 11 mamy SI i dalej te masaże....

Do góry