reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
WITAJCIE!!

HEJ FLILIPKU!!! JESTEŚ TAM??? ( odgłoosy: stuk stuk stuk w monitor) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOOOOO DLA CIEBIE!!! STO LAT!!!!!!!!!!!
slysze ciociu!!!!!!!!!! dziekuje i buziakuje!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Jejku u nas Kajaczku- odpukac w co się da, poki co malutka w żaden sposób na nie nie reaguje....sliczni sie mocniej to fakt i zjada wszystko ostatnio chciała moje stopy:sorry2::dry: ale poza tym ok....i oby tak zostałoooo proszeeeeeeeeeeeeeee
nio u nas pierwszy zabek tez poszedl bezbolesnie ale drugi................:-:)-:)szok::szok: ale Mari nawet nie pisnie przy zabkach tego jej zycze!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Hejka zbereźnice, zboczenice

Filipku, zdrówka, szczęścia, pomyślności, sto prezentów i radości
a blizniaczek jak zwykle na nas wyzywa albo od paskud albo od zbereznic :-:)-:)-:)sorry2::sorry2:

blizniaczku Filipek pprzez sen slicznie dziekuje:tak::tak::tak::tak:

A u nas noc katastrofa,Marys "wstala" z krzykiem ok 24 i zasnela o 4:szok::szok::szok::szok:
I oczywiscie jeden wielki wrzask...
Jak juz kolo 2,pol godz po czopku,lulaniach,glaskaniach ciaglych,odlozylam ja do lozeczka,bo mowie,kurcze,juz jej niezle,tylko chce sie bawic,zaciesza,zaczepia a tu 2 w nocy....I dziec podniosl taki krzyk jak najgorsze dzieci z super niani...A ze lozeczko ma kolo nas zaraz,to widzimy ze jej sie nic nie dzieje,tylko chce byc na raczkach...A ta wygibasy,wykreca sie,rzuca,dupsko do gory,glowa w dol...Mowie,nie...bede twarda,bo to ja ja mam wychowywac nie na odwrot..I tyle mojego,bo tatus oczywiscie nie wytrzymal pieciu minut,po czym biorac ja na rece,mowi,ona rzeczywiscie chce sie po prostu bawic:cool2::cool2:Myslalam ze go trzasne...Bo to odkladanie,juz tym razem do nas do lozka,trwalo do godz 4,az padla ze zmeczenia....
A ja teraz padam,na twarz:oo::oo::oo:

Oj, biedactwo Ty nasze :-( Nie zazdroszczę nocki :-( Bartek też w koło 2 w nocy obudził się ze strasznym płaczem, ale jakoś go uspokoiłam i wzięłam go do nas do łóżka z myślą, że zaśnie i go odłożę do łóżeczka, ale szybciej zasnęłam ja i takim oto sposobem mój mały cwaniaczek spał z nami do rana.

Natalkaa odpowiedzialam Ci na priv ale juz sama nie wiem czy doszlo, bo ni ewidze w wyslanych looknij co?
Dostalam, dziekuje i juz odpisalam:tak::tak:
:-)Dzień dobry mamuśki :-)

Ale się uśmiałam z Waszych wczorajszych postów :-D:-D:-D

Buziaki urodzinkowe dla Filipka.

A moi rodzice pojechali dzisiaj na Węgry, tak strasznie im zazdroszczę.... Ja też marzę o wczasach na Krymie, stąd prośba do mamusi-prześlij mi tę samą wiadomość, co beciaczkowi, pliiiiis :-) Tak bardzo marzę o jakiś wakacjach, ale mój G jakos nie ma ochoty, Za to na żagle z kumplami sie wybiera pod koniec lipca, co prawda na weekend, ale i tak jestem na niego zła... W ogóle ostatnio coś nam nie gra, aż nie chce mi się pisać....
NIe martw sie Patrysia, niedlugo bedzie lepiej, jakby zawsze bylo super to by nudno bylo:-)

Dzień doberek....

My szykujemy sie na szczepienie na gruzlice brrrrr wiec trzymajcie kciuki, a po poludniu trzecia dawka zółtaczki:-:)-:)-:)-(wiec dzisiaj Julcia ma ciezki dzionek:blink::blink::blink::blink::blink:

U nas nocka super....

Fifi rosnij zdrowo!!!
Mega buziaczki dla Ciebie!!!!!

Trzymamy kciuki za bezbolesne szcepienie i dzielna Juleczke:tak:

masakra:-D:-D:-D:-D:-Dtrzeba nowy watek zalozyc....:szok::-D

To sie musisz kochana zapytac Tygrysa,Tygrys wie;-):-D:-D

My sie podlaczamy:tak::tak:

A u nas noc katastrofa,Marys "wstala" z krzykiem ok 24 i zasnela o 4:szok::szok::szok::szok:
I oczywiscie jeden wielki wrzask...
Jak juz kolo 2,pol godz po czopku,lulaniach,glaskaniach ciaglych,odlozylam ja do lozeczka,bo mowie,kurcze,juz jej niezle,tylko chce sie bawic,zaciesza,zaczepia a tu 2 w nocy....I dziec podniosl taki krzyk jak najgorsze dzieci z super niani...A ze lozeczko ma kolo nas zaraz,to widzimy ze jej sie nic nie dzieje,tylko chce byc na raczkach...A ta wygibasy,wykreca sie,rzuca,dupsko do gory,glowa w dol...Mowie,nie...bede twarda,bo to ja ja mam wychowywac nie na odwrot..I tyle mojego,bo tatus oczywiscie nie wytrzymal pieciu minut,po czym biorac ja na rece,mowi,ona rzeczywiscie chce sie po prostu bawic:cool2::cool2:Myslalam ze go trzasne...Bo to odkladanie,juz tym razem do nas do lozka,trwalo do godz 4,az padla ze zmeczenia....
A ja teraz padam,na twarz:oo::oo::oo:
A z innej beczki,co tam u Cyprysiowej,wie kto??
Biedactwo :-(
U nas dzisiaj nie lepiej maly sie co chwilkebudzil, straaaszne meczyly go dziaselka wycigal sobie smoka i ta twarda czesciaa az wbijal w dzisla ze zloscia, zasiwecilam siwetlo, zajrzalam w pychola, a tam przebila sie gorna jedyneczka i prawa gorna dwojeczka!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Tylko jak on teraz bedzie wygladal z jedynka i dwojka, zamiast dwoma jedynkami:confused::confused: Jakby mial krzywy zgryz:-D:-D
A mezowy wszedl woczraj do pokoju i sie przytula, a ja udawalam, ze spie wiec tak mamrotalam niby przez sen "zostaw ja spie", ale on cwaniaczek wicdzial swiatlo z kompa przez szpare w drzwiach, ja szlam w zaparte, ze mu sie zdawalo, no ale on dotknal laptopa i byl caly goraacy wiec juz nie mialam sie jak wykrecic:baffled::baffled::-D:-D:-D
WIec po nocnych przebojach z moimi mezszcyznami jestem padnieta, ale ciesze sie ze malemu juz wychodzi reszta zabkow:tak::tak: Iii od dzis rowne dwa tygodnie do mojego kolejnego juz w te wakacje wyjazdu do POLSKI:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-)

No i oczywiscie najwazniejsze::tak:

Filipku przekochany wszystkiego co najcudowniejsze, zdrowka, sczescia i radosci oraz spelnienia wszystkich marzen zyczy ciocia z Oskarkiem ;*************

Załączniki

• tort.gif
    tort.gif
    13,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
DLA NASZEGO SUPER EXTRA PRZYSTOJNIAKA JUZ AZ 7 MIESIECZNEGO ZYCZYMY WSZYTSKIEGO CO NAJLEPSZE....SAMYCH 6 W SZKOLE,UDANYCH WAKACJI,DUZO SŁODYCZY,ZABAW,NO I NAJWAZNIEJSZE FAJNEJ DZIEWCZYNY:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MAMA CHYBA SIE PRZERAZIŁA CO?hahahhaha

Do góry