reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam was laski!!
mam pytanko nieziemskie :-)
Czy jest któraś z was z centrum PL i pożyczyłaby mi łóżeczko turystyczne na cztery dni?? Jedziemy z mężykiem do iławy 24-28 lipca. Jadąc bym pożyczyła a wracając bym oddała. Pewnie nie ma takiej osoby, ale tak pytam - może jednak znalazłby się ktoś jak by Bóg dopomógł;-)

buziaczki i sto lat dla karolinki!!!

reklama
hello Gwiazdeczki
U nas nocka w miarę, dzisiaj idziemy do ortopedy mam nadzieję na same dobre wieści, póżniej zdam Wam relację:tak:

Witam sie i ja :)

MARI PO PIERWSZEJ NOCCE NA OBNIZONYM ŁOŻECZKU.....i wiecie co moja niuńka śpi w nocy na brzuszku...przypadkiem wesżłam do pokoju jak byłam siusiu zobaczyc czy wszystko ok...taki moj schiz i =patrze a Mari spi na brzuszku i tylko lekkie chrapanko słychac....:-D a rano juz nie normalnie na boczku....agentka....co ona wyprawia a tym swoim łozu....:sorry2:

Poza tym strasznie boli mnie paszka lewa.....troszku mnie to zastanawia...niby zadnego guzka czy czegos tympodobnego,ale boli.....

Kanusia a nie przewialo Cię przypadkiem??
Mariczka sama śpi w pokoiku??? Super, ja bym nie mogła mojej zostawić, bo za często wstaję do niej i nie wyrobiłabym z bieganiem do drugiego pokoju:tak:
Ewelw ja nie z centrum , więc nie pomogę:-(
A Bianka spała dzisiaj też na boczku, ale bidula bujała się leżąc z nóżką w powietrzu , bo dalej ją pieluszkuję :-D

Wszystkiego Najlepszego dla Karolinki i innych Solenizantów:tak:

ojej, ojej, a to moja przecudna synowa dzisiaj świętuje :shocked2: Karolinko samych wspaniałości jeszcze raz od teściowej i narzeczonego Bartka :tak::tak::tak:

Witam was laski!!
mam pytanko nieziemskie :-)
Czy jest któraś z was z centrum PL i pożyczyłaby mi łóżeczko turystyczne na cztery dni?? Jedziemy z mężykiem do iławy 24-28 lipca. Jadąc bym pożyczyła a wracając bym oddała. Pewnie nie ma takiej osoby, ale tak pytam - może jednak znalazłby się ktoś jak by Bóg dopomógł;-)

my w sierpniu wyjeżdżamy do Ustronia i też na początku myślałam że znajdę kogoś kto mi pożyczy, no ale nie znalazłam i dziś jedziemy zakupić :tak::tak:

A może by się tak przywitac a nie tylko wpadła i wypadła i tyle ją widzieli:baffled::-D
No więc witam się środowo:tak:

Kochana ja coprawde z centralnej i to dośc niedaleko od Ciebie ale nie posiadam takowego:-(więc niestety nie pomogę

Dzisiaj to nawet ja dałam radę się przywitać z rana :tak:
Upał się zapowiada nieziemski, nadmuchałam wczoraj basenik i będziemy się dzisiaj z Jasiem pluskać troszkę :-D Leniwiec ze mnie, ale w taki skwar nie chce mi się tyłeczka z domu ruszać, żeby gdzieś dalej pojechać na wycieczkę. Jak sobie pomyślę o smażeniu się w samochodzie i pakowaniu wszystkiego, to wolę zostać w ogródku...

Miłego dnia dziewczynki.

Wszystkiego najcałuśniejszego i najdziecinniejszego dla naszej kruszynki przepięknej, kochaniutkiej i słodziutkiej Karolinki :*:*:*:* buziaczków tysiące;*

Wszystkiego Najlepszego dla Karolinki i innych Solenizantów:tak:

ojej, ojej, a to moja przecudna synowa dzisiaj świętuje :shocked2: Karolinko samych wspaniałości jeszcze raz od teściowej i narzeczonego Bartka :tak::tak::tak:

Podpinam się bo takich pięknych życzonek nie można pominąc:tak:
I jeszcze ogromniasty buziak od cioci i dziewczyn:tak:
Karolinka bardzo dziękuje za życzonka:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

u nas nocka w miare oki, tylko ze to moje dziecie budzi sie, wierci sie, steka non stop, nie wiem po co:confused::confused::confused:
upal jak nie wiem co, juz 30 w cieniu:szok::szok::szok::szok::szok:
ewelw, nie posiadam lozeczka, sama bede kupowac
milego dnia kochane

Witam sie i ja :)

MARI PO PIERWSZEJ NOCCE NA OBNIZONYM ŁOŻECZKU.....i wiecie co moja niuńka śpi w nocy na brzuszku...przypadkiem wesżłam do pokoju jak byłam siusiu zobaczyc czy wszystko ok...taki moj schiz i =patrze a Mari spi na brzuszku i tylko lekkie chrapanko słychac....:-D a rano juz nie normalnie na boczku....agentka....co ona wyprawia a tym swoim łozu....:sorry2:

Poza tym strasznie boli mnie paszka lewa.....troszku mnie to zastanawia...niby zadnego guzka czy czegos tympodobnego,ale boli.....

Leckam Was nadrobic...buziaczki:*
Wszystkiego najcałuśniejszego i najdziecinniejszego dla naszej kruszynki przepięknej, kochaniutkiej i słodziutkiej Karolinki :*:*:*:* buziaczków tysiące;*
Kanka,moja tez spi na brzuchu:tak::tak:
Karolinko,wszystkiego najlepszego, nasza miss maniunia!

witamy sie i my,nocka jako tako tym razem,tylko osiem pobudek:-D

reklama
Do góry