reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no u nas o 4 nad ranem tez padalo, ale to dobrze bo ja do 4 nie mogłam zasnąć tak bylo gorąco
no i mam już dosyć tych upałów , chce śniegu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie, nie. Śnieg jest bleee.
U nas w nocy była dużaaaa burzaaaa a tera z w sam raz pogoda na spacerek.
no co prawda to prawda ale spanie ty on kocha tak obliczylam ze w dzien przesypia 4-5 godzin i cala noc od 20 do 9 rano :szok::szok:
oj to Aleksik to śpioch. Mój maluch w dzień to śpi 2 razy po godzince albo i nie.:-(

reklama
Witam się i ja :-)

tygrysku, lilac, nikado-może wybierzemy się na spacerek w sobotę o 16? Proponuję zoo,albo jakiś park. Pasuje Wam????

.
hej a moze bysmy sie spotkaly na pietrynie????;-);-) ja mam teraz strasznie daleko do zoo :-( a przez najblizsze 2 wekendy niestety nie moge ale w tygodniu jestem dostepna:tak::tak::tak: a mam sprawe do zalatwienia tam i bysmy zaliczyly spotkanko i jakies lody i kawusie:tak::tak::tak::tak: proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze byc piotrkowska????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: np w poniedzialek???????:-p:-p:-p:-p

hop, hop! to jak ja mam przerwe na kawe to nikogo nie ma:-(
jestem zaraz blat ide miezryc do kuchni i zapitalam z filipem do obi zeby mi dziurska powycinali;:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no: wczoraj sie poklucila ze swoim i sie obrazilam i powiedzialam ze nie bede mierzyc poszlam spac to teraz sama musze bo on pozno przyjezdza z pracy a blat musze miec na jutro rano gotowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej a moze bysmy sie spotkaly na pietrynie????;-);-) ja mam teraz strasznie daleko do zoo :-( a przez najblizsze 2 wekendy niestety nie moge ale w tygodniu jestem dostepna:tak::tak::tak: a mam sprawe do zalatwienia tam i bysmy zaliczyly spotkanko i jakies lody i kawusie:tak::tak::tak::tak: proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze byc piotrkowska????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: np w poniedzialek???????:-p:-p:-p:-p
jak nie pójde z kumpelami na basen to może pon na pietrynie:-) tylko pisz gdzie konkretnie na pw alibo na maila bo ja w tym natłoku tutaj nie znajde oj nie.

no co prawda to prawda ale spanie ty on kocha tak obliczylam ze w dzien przesypia 4-5 godzin i cala noc od 20 do 9 rano :szok::szok:
T dobrze, raz, ze Ty masz czas dla siebie, a dwa, czytalam, ze niemowleta, ktore wiecej spia sa w pozniejszym zyciu mniej narazone na otylosc, miazdzyce, problemy z secem i ogolnie sa zdrowsze:tak::tak:

Napewno będziesz super wyglądac, jak zawsze zresztą.

Niewdzięcznica
Pożycz mi swojego, nawet będę go zagadywac, jak będzie stał przy garach
Mowisz i masz:-D Ja nie Landryna-samolub:-D:-D

Blizniaku moglabys wpasc na watek zakupowy, dziewczyny mowili, ze moze bedziesz mogla mi pomoc??

jestem zaraz blat ide miezryc do kuchni i zapitalam z filipem do obi zeby mi dziurska powycinali;:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no: wczoraj sie poklucila ze swoim i sie obrazilam i powiedzialam ze nie bede mierzyc poszlam spac to teraz sama musze bo on pozno przyjezdza z pracy a blat musze miec na jutro rano gotowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no widzisz? i po co było się kłócić jak i tak sama musisz zrobić. trzeba było o masażyk poprosić;-)

jak nie pójde z kumpelami na basen to może pon na pietrynie:-) tylko pisz gdzie konkretnie na pw alibo na maila bo ja w tym natłoku tutaj nie znajde oj nie.
super!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D to trzeba jeszcze dogadac czy dziewczynom pasuje poniedzialek i piotrkowska

nikado i xpatrysiu co wy na to?????

heheh chyba zauwaza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
ja do tej pory wszystkoprawie o co prosiłam musiałam sama. A że wiertłować w ścianachnie umiem to obrazki - fotki na nitkach przymocowałam do poprzednio już wiszących. Mam nadzieję, że to wszystko nie pirzgnie o ziemię a jeśli już to mam nadzieję, że moje uczynne kochanie będzie w pobliżu

Do góry