Jadźka
mama 2 synów
no i chyba nikogo niema:-(. Więc spadam do śpiącego mężusia:-), może go obudzę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emily odwarzyla sie puscic i zrobila kroczka po czym upadla na jakis plastkikowy kubek buzia i ma niezla szrame na policzku i z tego wszystkiego teraz tylko za raczki chodzi jak ja tylko chce puscic odrazu siadaze ten kubek musial jej stanac na drodze
![]()
witam :-) byłam w Biurze pracy Zapsałam sie na kurs mam nadzieje ze sie zakwalifikuje bede wiedziec 19 sierpnia na razie sapdam bo mam duzo zajecw domu cos trzeba zrobicmiłęgo dnia
Hihi, ja też wczoraj robiłam gołąbki z ryżem, ale albo przepis znalazłąm do bani, albo ryż. PIsali, że tyle ile mięsa wagowo tyle ryżu, no to miała ja kilo mincha, ugotowałam prawie kilo ryżu ( Anabubka, po prostu bierzesz dużu gar, lejesz duuużo ososlonej wody i się zmieści, hihi). Wrzuciłam mincho do michy, doprawiłam, jajo itp, odcedzam ryż a tu z 5 razy tyle go nich mielonego. No reszte niezuzyta zamrozilam, bo szkoda wyrzucać, bedzie do ryzu po meksykansku jak wroce.
No to spadam. Trzeba się uszykować.
Papatki
hej agaNo to witam i ja jeszcze tak wczesnie to mnie tutaj nie bylo
Musze sie wam pozalalic ze auto nam sie wczoraj wieczorem popsulo i nie wiemy czy dzis wyjedziemy m pojechal auto umyc a tu mu sie zaczelo dymic wszystko z tylu polal woda no i juz bylo wszystko tak nagrzene ze zaczelo syczec wstal dzis wczesnie i pojechal juz do mechanika mam nadzieje ze mu naprawiem Bog wie co tam sie zepsulo ale podobno z klockow hamulcowych zaczelo sie tak kopcictrzymajcie kochane kciuki zeby auto naprawili bo inaczej nici z nad morza no i zaliczka mi przepadnie
![]()
No to witam i ja jeszcze tak wczesnie to mnie tutaj nie bylo
Musze sie wam pozalalic ze auto nam sie wczoraj wieczorem popsulo i nie wiemy czy dzis wyjedziemy m pojechal auto umyc a tu mu sie zaczelo dymic wszystko z tylu polal woda no i juz bylo wszystko tak nagrzene ze zaczelo syczec wstal dzis wczesnie i pojechal juz do mechanika mam nadzieje ze mu naprawiem Bog wie co tam sie zepsulo ale podobno z klockow hamulcowych zaczelo sie tak kopcictrzymajcie kochane kciuki zeby auto naprawili bo inaczej nici z nad morza no i zaliczka mi przepadnie
![]()
hej anabubka
u nas też upalnieja mam okna pozasłaniane i koło 10 zawsze zamykam okna i dopiero wieczorkiem otwieram
![]()