Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Witam i ja

U nas rowniez taki upal ze szok a ja musze wziasc sie za prasowanie i pakowanie ale jakos mi sie nie chce

Musze jeszcze pranie porobic mam nadzieje ze mi do jutra wyschnie

Wczoraj bylismy u znajomych dziewczyny swietnie sie bawily Emily odwarzyla sie puscic i zrobila kroczka po czym upadla na jakis plastkikowy kubek buzia i ma niezla szrame na policzku i z tego wszystkiego teraz tylko za raczki chodzi jak ja tylko chce puscic odrazu siada

ze ten kubek musial jej stanac na drodze

U nas rowniez taki upal ze szok a ja musze wziasc sie za prasowanie i pakowanie ale jakos mi sie nie chce

Musze jeszcze pranie porobic mam nadzieje ze mi do jutra wyschnie

Wczoraj bylismy u znajomych dziewczyny swietnie sie bawily Emily odwarzyla sie puscic i zrobila kroczka po czym upadla na jakis plastkikowy kubek buzia i ma niezla szrame na policzku i z tego wszystkiego teraz tylko za raczki chodzi jak ja tylko chce puscic odrazu siada

ze ten kubek musial jej stanac na drodze

napiszę ale szwagrowi to na rękę taka sytuacja jest,bo wszędzie podpiera się chorym synem,po pijaku złapali go już nie raz,nie dwa a 4 razy to zaczął ściemniać przed sędziną,że na rehabilitacje,operacje, zabiegi musi syna wozić i łagodniejsze wyroki dostawał.Synem wcale się nie zajmuje