reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

To i ja przywitam się...nasza nocka też nie najlepsza...:-:)-:)-(wczoraj wieczorem Jula nie zjadła kaszki i obudzila sie dzisiaj o 4 zjadla mleczko godzinke pospala i ryk....nie wiadomo dlaczego, moze znowu zeby!!!!!:confused::confused::confused:Ululałam ją, odłozylam do lozeczka, nie zdazylam sie polozyc i znowu ryk...wiec wzielam ja do nas i spala slicznie do 8...

My juz po spacerku, pranie praleczka zrobila...ja powoli szykuje ciuszki na wyjazd(trzymajcie kciuki za pogode)Jula na szczescie kima...nie wiadomo ile czasu wiec znikam szykowac sie dalej:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Slucajcie,jaki czlowiek jest durny...czlowiek czytaj Kaja:tak:
Sprzatam od rana,fruwam na mopie tudziez scierce,bo mysle kurcze,jedziemy,a zycie bywa nieprzewidywalne,droga i organizm ludzki tez...jak nie daj Boze cos sie stanie:szok::szok::szok:.....I teraz uwaga-To co moja tesciowa powie jak zastanie bajzel:szok::szok:...

:-D:-D:-D

Sprzatam od rana,fruwam na mopie tudziez scierce,bo mysle kurcze,jedziemy,a zycie bywa nieprzewidywalne,droga i organizm ludzki tez...jak nie daj Boze cos sie stanie:szok::szok::szok:.....I teraz uwaga-To co moja tesciowa powie jak zastanie bajzel:szok::szok:...

nooo, witaj w klubie, bo jestem taka sama, nie pójdę spac póki nie posprzątam i nie pozmywam:-D:-D:-D

dzien dobry....a ze solenizantow dzis brak to ciacia z Alexem zycza wszytskiego najlepszego dla wszytskich milusinskich i ich mam na dzien dzisiejszy:tak:

nocka-padl o 20.45...pobudka 1.20 darcie krzyk,herbatka nie pomogla bo nawet jej nie chcial....poprostu chodzilo o szamanko....wciagnal flache i odlecial....potem co jakis czas pobudki na smoka i definitywnie wstawanko o 5.30:szok::wściekła/y:
potem padl o 7.30 wiec my jeszze razem z nim bo sztywke mielismy tak samo...

ojciec poszedl na 12 do pracy,dziec spi wiec matka ma czas na ploty bebeowskie:-D

no tak....tez tak mam....glupie oj glupie my...:confused:

nowosci - brak...
pogoda ujdzie ale straszne wiatrzycho...:wściekła/y:
makijaz i wloski ready:-D(mmauska słyszła)?:-D
noooooo teraz leckam poczytac co tam dalej...na nastepnych kartach:-D

reklama
Dzień dobry popołudniowo.

Co ja tu wejdę w końcu, to Kubuń Jęki zaczyna więc znów iść muszę:-( I sie nie popiszę.

lilac-mam nadzieję, ze doczytasz-spotykamy się w czwartek o 16:30 koło Mc Donalda na Piotrkowskiej. Nikado daj znać, czy będziesz.
Chciałam dopytać tylko czy to aktualne, bo już coś o poniedziałku i o źródliskach i o kocykach zdążyłam przeczytac ale leciałam od końca i jakoś mi się pomerdało

to ide......

Do góry