reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D

A ja dzisiaj czekałam na mają koleżanke cały dzień i ..... zonk umowilam sie z nia na jutro a czekalam dzisiaj:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Chyba juz jestem zmeczona, musze iść na urlop:-p:-p:-p:-p
heheheh bidulko i pewnie sie denerwowalas dlaczego ona nie przychodzi:confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D

Tak jak codziennie sobie obiecuje ze nie bede zarla kociolady...
I zapominam w przeciagu godziny,maks kilku:-D:-D
ta znowu o jedzeniu:nerd::nerd::szok::szok::szok::baffled::baffled:

moja się dzisiaj dorwała do Tuśki nocnika :szok:( całe szczęście był pusty)

hehehhe no co chciala wypróbować :-D:-D:-D:-D:-D

Zapraszam na sniadanko,jak ktoras ma ochote na smazone ziemniaczki z cebula i kielbasa:szok::-D:-D...

Halooo,a cebula,papryka,ziemniak,toz to same warzywa:-D:-D:-D:-D..

nie no ja narazie mam dosyć kiełbachy musze pomyślec nad innym menu:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2:

dobra witam sie porannie u nas nocka jakas taka dziwna wczoraj sie nie pochwalilam ze filip cala noc jak w zegarku budzil sie co rowne 3 godziny!!!!!!!!!!!!!! i pił po całej flaszce mleka:szok::szok::szok::szok: no oszalał chyba tak to sie zachowywał gdy mial moze z 3 dni czy 4 ale w wieku 7 miechów żeby takie numery matce robic!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a dzis w nocy dostal flache o 20 30 i poszedl spac godzina 23 30 pobudka wiercenie stekanie no myslalam ze mnie cos tam pierdzielnie ale nic twardo mowie przetryzmam go i dupa o 24 musial dostac swoja porcje mlika wypil 150 po czym mlaska dorobilam jeszcze 90 i znow obalił do dna :szok::szok::szok::szok: usnal i wstal o 6:no::no::wściekła/y: znow flacha na jakies 30 minut przyciol komara i wstal na dobre:baffled::baffled::baffled: a ja ledwo przytomna:confused::confused::confused: oblozylam lozko tzn brzego naszego lozka kocami poduchami i koldra i wpuscilam go do srodka i dosypialam troche :nerd::nerd::nerd::nerd: znajac jego zaraz pojdzie spac bo pewnie stwierdzi ze za wczesnie wstal i juz sie zmeczyl a ty matka sie mecz caly dzien:oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2::oo2::oo2: no wyzaliłam sie:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

patrysiu lilac a moze park zrodliska na pilsudzieko ????? mozna by na kocyku polezec heheheh wiem wiem krece krece dajcie znac co wam lepeij pasuje:tak::tak::tak:

Cześć lasencje :-)

Srawdzam listę i widzę, ze dziś brak solenizantów :baffled:

Edee teraz dopiero obejrzałam Twoje foty i jestem pod wielkim wrażeniem, poprostu jak w bajce... i ten grzybek-coś pięknego:tak::tak::tak:
Xpatrysiax - kreacja bomba, ślicznie w niej wyglądasz -choć ja wolałabym coś latexowego:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Dziękujemy ślicznie w imieniu tatusia......aj jak ja Ci zazdorszcze takiego zamieszania z slubem.....ja lubie takie pierdołki załatwiac biegac tu i tam.....uwielbiam:p hahhah:-):tak:

Jejk jejku moje ogromniaste GRATULATION dla Marysi:*:*:* my nadal w oczekiwaniu:p :sorry2:

Kankiya po pierwsze dziękujemy zazyczonka tatusiowe:)
A po drugie to nie tylko Ty masz problemy z cierpliwościa...ja tez i to duże...chcociaz praktyki w przedszkolu i szkole troszke mnie uzbroiły....tam idzie sie wszystkiego nauczyc hahhaa:-D:-D:-D ale i tak tez czasem krzykne,a potem pukam sie w czółko i mówie no sory dałniaro,ale ona i tak Ciebie nie rozuemie, wiec pokrzycz sobie w łazience do lustra...:sorry2::sorry2::sorry2: chyba kazda z nas ma swój margines wytrzymałosci......

Patrysia przperaszam,ze dopiero teraz pisze....czub ze nie...PIEKNA PIEKNA PIEKNA kreacja....cudna...zreszta obie i dodatki.....cacy :-):tak::tak::tak:

A u nas upał i przez te upały mała nie chce mi spac popołudniu....podała na spacerku po wszelakich próbach na 40 minut:dry::confused::baffled: a potem dopiero o 20 po butli...i teraz kima....mam nadzieje,ze do rana...
Ja zaraz uciekam kąpi bo półdupki przyklejeją sie do siedliska....ochyda :shocked2::szok:
A no i Mari zaczaiła powoli o co chodzi w raczkowaniu z rekoma.....hahaha zaczyna powoli na przemiennie je posówac do przodu..bo tak to tylko nóżki jej skakały jak kroliczkowi....lepiej pozno niz wcale.....:-D

Dzieki dziewczyki, jesteście kochane :-)

o mnie to pewnie nikt nie pamięta:zawstydzona/y::-:)-:)-D:-D

O wypraszam sobie!!!! A ja to co NIKT???? :-D:-D:-D

A my dzisiaj mamy gości wieczorkiem, już nie mogę się doczekać :-)

lilac-mam nadzieję, ze doczytasz-spotykamy się w czwartek o 16:30 koło Mc Donalda na Piotrkowskiej. Nikado daj znać, czy będziesz.

heheheh bidulko i pewnie sie denerwowalas dlaczego ona nie przychodzi:confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D

ta znowu o jedzeniu:nerd::nerd::szok::szok::szok::baffled::baffled:

hehehhe no co chciala wypróbować :-D:-D:-D:-D:-D

nie no ja narazie mam dosyć kiełbachy musze pomyślec nad innym menu:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2:

dobra witam sie porannie u nas nocka jakas taka dziwna wczoraj sie nie pochwalilam ze filip cala noc jak w zegarku budzil sie co rowne 3 godziny!!!!!!!!!!!!!! i pił po całej flaszce mleka:szok::szok::szok::szok: no oszalał chyba tak to sie zachowywał gdy mial moze z 3 dni czy 4 ale w wieku 7 miechów żeby takie numery matce robic!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a dzis w nocy dostal flache o 20 30 i poszedl spac godzina 23 30 pobudka wiercenie stekanie no myslalam ze mnie cos tam pierdzielnie ale nic twardo mowie przetryzmam go i dupa o 24 musial dostac swoja porcje mlika wypil 150 po czym mlaska dorobilam jeszcze 90 i znow obalił do dna :szok::szok::szok::szok: usnal i wstal o 6:no::no::wściekła/y: znow flacha na jakies 30 minut przyciol komara i wstal na dobre:baffled::baffled::baffled: a ja ledwo przytomna:confused::confused::confused: oblozylam lozko tzn brzego naszego lozka kocami poduchami i koldra i wpuscilam go do srodka i dosypialam troche :nerd::nerd::nerd::nerd: znajac jego zaraz pojdzie spac bo pewnie stwierdzi ze za wczesnie wstal i juz sie zmeczyl a ty matka sie mecz caly dzien:oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2::oo2::oo2: no wyzaliłam sie:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

patrysiu lilac a moze park zrodliska na pilsudzieko ????? mozna by na kocyku polezec heheheh wiem wiem krece krece dajcie znac co wam lepeij pasuje:tak::tak::tak:

No to się zgrałyśmy :-) Mnie to raczej obojętnie, byle nie było na drugim końcu Łodzi.
Kochana, ja takie nocki miałam przez 7 miechów. Czasami budził sie co godzinę :baffled:

No to się zgrałyśmy :-) Mnie to raczej obojętnie, byle nie było na drugim końcu Łodzi.
Kochana, ja takie nocki miałam przez 7 miechów. Czasami budził sie co godzinę :baffled:
o to super:) zreszta mozemy z piotrkowskiej na piechotke isc do parku to niedaleko:tak::tak::tak::tak:

a jak ty przezylas takie wstawanie co godzine przez 7 miesiecy:szok::szok::szok::szok::szok: ja mialam juz po jednej takiej nocy dosc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:

o to super:) zreszta mozemy z piotrkowskiej na piechotke isc do parku to niedaleko:tak::tak::tak::tak:

a jak ty przezylas takie wstawanie co godzine przez 7 miesiecy:szok::szok::szok::szok::szok: ja mialam juz po jednej takiej nocy dosc:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:

To chyba kwestia przyzwyczajenia organizmu, bo ja jestem straszny śpioch. Za to rano pozwalał mi zawsze pospać. Odkąd się urodził tylko raz wstało 4 (!!!) i ze dwa razy koło 7. Tak zawsze śpimy do 9-10.
A z tym spacerkiem do praku, to fajny pomysł. Pomyślmy na miejscu.

To chyba kwestia przyzwyczajenia organizmu, bo ja jestem straszny śpioch. Za to rano pozwalał mi zawsze pospać. Odkąd się urodził tylko raz wstało 4 (!!!) i ze dwa razy koło 7. Tak zawsze śpimy do 9-10.
A z tym spacerkiem do praku, to fajny pomysł. Pomyślmy na miejscu.

nio ja sie zaopatrze w kocyk :tak::tak::tak::tak::tak:taki na trawke hihiih:-D:-D:-D:-D

oj ja tez spioch przeogromny jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

jezusie jezusie...w końcu sie dopchałam do Was....

DZIEŃ DOBRY:-)

Ja dzisiaj po strasznych przejściach nocno-porannych.... mała obudziła sie o 3 na ciuciu i koniec ze spaniem...walczyłam do 3:30 obudziłam misia....on walczyła do 4 ...a ona oczy jak 5 zł.....i sie z nim smoczkiem dzieli .....:szok::szok::szok: zwariowałam....ok o 4 dostała mleczko lulkam lulkam..usnęła....kłade sie do łoża a ona spiewa...zwariowałam 2 raz :szok::szok::szok: i w rezultacie wyczerpania i zmeczenia wziełam ja do nas i padła z nami.... do 7:20......DZIĘKI CI PANIE.....

tak wiec jestem połamana i niewyspana.....nie wiem czy sie dzisiaj ogarnę.....:-p:sorry2:

reklama
A jeszcze zeby było weselej...moja zesrana kotka....ze starości popuszcza....CZAICIE????? no i zsikała mi sie ma dywan.....myślałam,ze oszaleje....no i jeszcze dywan szorowałam,bo przeciez jak mała łazi po nim....katastrofa...:-:)-:)-(

Do góry