agusia0611
Fanka BB :)
I ja dziś zakręcona jak słoik dżemu!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O mam też i płatki kosmetyczne to z gazików zrezygnuje....Malinka ja kupilam platki kosmetyczne![]()
Rubi, a jakie kupiłaś i za ile?? Wklej linka![]()
Ja tez bardzo dużo kupiłam w lumpeksie i te zachodnie rzeczy sa tak piekne ,kolorowe-orginalne że bym nie zamienila na te z hurtowni ,bo też kupilam dwa kaftaniki i 1 śpochy i 3 body . Poród mam planowany na 15 sierpnia i też sie pakuje -czy prane rzeczy mogą byc do szpitala ?,bo nie zadam pytania takiego połóżnej .Bo cały czas planuje te piekne ubranka wziąśc ,bo mam juz poprane i poprasowanedzięki)
ja ten mój lumpek odkryłam dzięki koleżance która tam pracuje, dostawa w poniedziałki i fura rzeczy za naprawde grosze, dużo markowych, teraz kupiłam sobie sukienkę jeansową jeszcze z metką, jak po ciąży w nią wejdę to się pochwalę
hehe Anet, Efe, jak szaleć to szaleć![]()