reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
gaziki.... no fakt! tez zapomnialam...

wczoraj dostalam biustonosze do karmienia :-) jak wypakowalam to stwierdzilam - ale wielkie:szok::szok::szok: a jak przymierzylam - o kurde - dobre :szok::szok::szok:

przy Jasku milam biustonosze canpola ale te ktore teraz kupilam - choc polowe tansze to lepsze sa - material fajniejszy i haftek do zapinania wiecej wiec bedzie OK ;-)

no i dokupilam jeszcze jedna koszule do karmienia - po cc bede w szpitalu ok. 5 dni a przez te upaly to przepocone wszystko w mig - jeszcze jedna koszula bedzie mi potrzebna:tak::tak::tak:

na tym chyba zakonczylam zakupy - teraz tylko te gaziki, przepakowanie sie z torby zwyklej do torby na kolkach (wiekszej przy okazji) i od wtorku zezwalam malej na wypakowanie sie :tak::-):-D

Dziewczyny wspolczuje wam tych pelnych waliz jakie musie zabrac ze soba do szpitala...:-:)-:)-(
Ja mam zabrac tylko jakies ubranka dla dziewczynek i dla siebie, no i jakies kosmetyki pod prysznic zeby sie po porodzie wykapac a potem jak bedzie oczywiscie wszystko w porzadku (i bez cesarki) wracamy do domku. Przy cesarce trzeba chyba dzien polezec...

dzięki :))
ja ten mój lumpek odkryłam dzięki koleżance która tam pracuje, dostawa w poniedziałki i fura rzeczy za naprawde grosze, dużo markowych, teraz kupiłam sobie sukienkę jeansową jeszcze z metką, jak po ciąży w nią wejdę to się pochwalę :-D
hehe Anet, Efe, jak szaleć to szaleć :-D
Ja tez bardzo dużo kupiłam w lumpeksie i te zachodnie rzeczy sa tak piekne ,kolorowe-orginalne że bym nie zamienila na te z hurtowni ,bo też kupilam dwa kaftaniki i 1 śpochy i 3 body . Poród mam planowany na 15 sierpnia i też sie pakuje -czy prane rzeczy mogą byc do szpitala ?,bo nie zadam pytania takiego połóżnej .Bo cały czas planuje te piekne ubranka wziąśc ,bo mam juz poprane i poprasowane

reklama
Do góry