reklama
andariel
mama super dwójki :]
fajnie rubi, że wkleiłaś linka, patrzyłam na nie wcześniej i nie byłam pewna co do jakości; a teraz, po Twojej rekomendacji, już zamówiłam (też zależało mi na beżowym)

maggie85
Mama M.
Deli, widzisz ja to mam teraz naprawdę pół mózgowia... no na spacerek przecież faktycznie trzeba
a ja to piszę tak jakbym miała z małym siedzieć cały czas w domu
lepiej idę zjem zupę i się położę :-)

Dziewczyny a ja mam takie pytanie w jakim rozmiarze kupiłyście te jałowe gaziki. Chcę dzisiaj iść do apteki i nie wiem co mam powiedzieć, aha i ile sztuk kupowałyście.
Do pępuszka bede używała patyczków higienicznych. Tak na szkole rodzenia robiliśmy.
Jakby nie BB to bym połowy rzeczy nie kupiła ...
Ja dokładnie tak samo.
Co do ciuszków szykuje dwa komplety na wyjście. Na ciepły i chłodniejszy dzień.
_karincia_
Fanka BB :)
To ja właściwie to samo ale same ręczniki i szlafrok (choć cienki) zajmuje sporo miejscaDziewczyny wspolczuje wam tych pelnych waliz jakie musie zabrac ze soba do szpitala...:--
-(
Ja mam zabrac tylko jakies ubranka dla dziewczynek i dla siebie, no i jakies kosmetyki pod prysznic zeby sie po porodzie wykapac

No jeszcze pieluszki oczywiście

Dziewczyny a ja myślałam że gaziki jałowe są po to żeby je przyłożyć do pępka (na zasadzie takiego jakby opatrunku) pod pampa

I jeszcze jedno pytanie, jak stosować właściwie tą sól fizjologiczną??
Dziewczyny naprawde nie wiem do czego ta sól fizjologiczna ?A jeszcze niewiem czy mam ręcznik dla dzidzi wziąć -czy wystarczą mi dwa takie rożki po kąpieli z głowka .?
sól fizjologiczna jest do przemywania oczek dla maleństwa :-)
ja ręczniki biorę tylko dla siebie

reklama