reklama
maggie85
Mama M.
Też mam NUKa 1 :-) na wszelki.. ;-)Ja polecam wkładki laktacyjne mimo wszystko.
Mi leci od 2 miesięcy prawieużywam takie z BabyOno ponoć najlepsze,
a używałam z Belli i też dobre
No a ze smokiem to różnie być może. Kupiłam 1 NUKa na wszelki wypad.
A wkładek laktacyjnych nie używam jeszcze, narazie wkładam sobie tylko za biustonosz płatki kosmetyczne i też jest ok. a wkładki zostawiam na póź niej, mam już zakupione ofkors

Ja niewiem jak nawet sie wchodzi na porodówke -ale jak wiesz to napisz pokoje jak wyglądaja i po ile kobiet tam leży .A jeszcze jak sie orietujesz z porodówka ,ćzy naprawde jest taka nowoczesna jak sie słyszy -jakies pilki i drabinki i pryśznice ,aby poród przyśpieszyc -A na jaki dzien masz wyznaczony poród ?:-)oo nikola ja też będę rodzić w Zamościumoże się spotkamy na porodówce
ja do lekarza chodziłam w moim mieście więc tam w Zamościu znam tylko położne ze szkoły rodzenia :-) i raz byłam na wizycie u ordynatora porodówki ;-) ale za to szpital też zwiedzałam i całą porodówkę więc jak masz jakieś pytania to chętnie się podzielę info![]()
maggie85
Mama M.
Nikola66, wysłałam Ci prywatną wiadom ość mam nadzieję że otrzymasz, bo nie będę tu pisać żeby dziewczynom które to nie interesuje nie zaśmiecać wątku ;-)Ja niewiem jak nawet sie wchodzi na porodówke -ale jak wiesz to napisz pokoje jak wyglądaja i po ile kobiet tam leży .A jeszcze jak sie orietujesz z porodówka ,ćzy naprawde jest taka nowoczesna jak sie słyszy -jakies pilki i drabinki i pryśznice ,aby poród przyśpieszyc -A na jaki dzien masz wyznaczony poród ?:-)
więc jak coś to się odezwij do mnie na Prywatnym lub gg ;-)
_karincia_
Fanka BB :)
Tak, ja teżDo pępuszka bede używała patyczków higienicznych. Tak na szkole rodzenia robiliśmy.

Bo nas też tak uczyli żeby patyczkami :-)
A powie któraś jak przemywać oczka ta solą fizjologiczną?? :-)
ja przemywalam przegotowana woda i platkiem higieniczym ;-)
a jesli chodzilo Ci o kierunek to od zewnatrz w kierunku noska
a w ogole poczytaj sobie np. to - http://babyonline.pl/noworodek_piel...orodka_artykul,1538.html?ph_article_page_no=0
a jesli chodzilo Ci o kierunek to od zewnatrz w kierunku noska
a w ogole poczytaj sobie np. to - http://babyonline.pl/noworodek_piel...orodka_artykul,1538.html?ph_article_page_no=0
Ostatnia edycja:
izabela...
Fanka BB :)
ja też mam już zakupione, a nawet wyparzone smoczki 1 z nuka, ale brałam 2 rodzaje-lateks i silikon, bo nie wiedziałam który dobry 
do szpitala zabieram, tak na wszelki wypadek

do szpitala zabieram, tak na wszelki wypadek

reklama