reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
dziewuszki ktore jeszcze nie maja laktatorow to proponuje zeby jednak kupily bo po moim wczorajszym doswiadczeniu zaluje ze nie kupilam wczesniej:zawstydzona/y:dobrze ze mamy supermarket 24/7 i tam mieli i mezus zgodzil sie o 5 rano pojechac i kupic bo inaczej to z bolu bym sie rozchorowala:tak::zawstydzona/y::no: niby taka pierdolka ale ratuje bardzo:tak:

dziewczyny ja bede chciała sprzedać swój ręczny avent isis bo kupiłam elektryczny, może któaś z was byłaby zainteresowana? w sumie miałam wystawić na allegro...

Aha:-p:laugh2: Dzieki;-) Pytam,bo jakos dziwne mi sie wydaje to gotowanie...myslalam,ze byc moze nic z tego nie zostanie-rozmieknie,rozpusci sie na przyklad...:zawstydzona/y:Po niedzieli bede gotowac:-D laktator,butelki,smoczki...cos jeszcze trzeba?
ja w garnku zagotowałam wodę i wrzuciłam tam smoczki, laktator i butelki i gotowałam 5-10min i nic się z tym nie stało :tak: został mi jedynie taki biały osad na tych rzeczach i później myłam w wodzie z płynem do mycia naczyń :-)

dziewuszki ktore jeszcze nie maja laktatorow to proponuje zeby jednak kupily bo po moim wczorajszym doswiadczeniu zaluje ze nie kupilam wczesniej:zawstydzona/y:dobrze ze mamy supermarket 24/7 i tam mieli i mezus zgodzil sie o 5 rano pojechac i kupic bo inaczej to z bolu bym sie rozchorowala:tak::zawstydzona/y::no: niby taka pierdolka ale ratuje bardzo:tak:

a jaki masz azorku - ręczny czy elektryczny?

reklama
Też kupiłam elektryczny. Myślisz Baśka, że duża różnica między ręcznym, a elektrycznym??

Mitemil to zalezy jak dużo się go używa...ja już swoje piersi znam i zakładam że będzie mi potrzebny dość często - a wtedy różnica jest...jeśli się użyje od czasu do czasu to wystarczy ręczny
natomiast różnica w cenie jest olbrzymia i jak ktoś kupuje na razie tak "w razie czego", nie wiedząc tak naprawdę czego się spodziewać po swojej laktacji no to chyba szkoda inwestować 300-500 zł (w tym przedziale kosztuje większość aventów elektronicznych - w zależności czy używany czy nowy)
no mozna troche tańszą elektroniczną medelę ale to się wiąże wtedy z tym że wszystko trzeba mieć medeli - butelki, smoczki itd bo raczej bez sensu mieć elementy z 2 bajek i potem bawic się w przelewanie, kombinowanie itp...

Do góry