_karincia_
Fanka BB :)
rubi, mitemil dziękuję Wam bardzo za wyjaśnienie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po prostu wygotować![]()
ja w garnku zagotowałam wodę i wrzuciłam tam smoczki, laktator i butelki i gotowałam 5-10min i nic się z tym nie stałoAhaDzieki;-) Pytam,bo jakos dziwne mi sie wydaje to gotowanie...myslalam,ze byc moze nic z tego nie zostanie-rozmieknie,rozpusci sie na przyklad...
Po niedzieli bede gotowac
laktator,butelki,smoczki...cos jeszcze trzeba?
dziewuszki ktore jeszcze nie maja laktatorow to proponuje zeby jednak kupily bo po moim wczorajszym doswiadczeniu zaluje ze nie kupilam wczesniejdobrze ze mamy supermarket 24/7 i tam mieli i mezus zgodzil sie o 5 rano pojechac i kupic bo inaczej to z bolu bym sie rozchorowala
niby taka pierdolka ale ratuje bardzo
![]()
Też kupiłam elektryczny. Myślisz Baśka, że duża różnica między ręcznym, a elektrycznym??