• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Deli -ja dziś kupila jeszcze do szpitala małą wodę -biszkopciki i suchary te zwykłe nie słodkie -całej paczki nie będe brać -ale dobrze coś miec- w razie porodu o północy ,przecierz do śniadania duzo godzin..

Ja tylko wodę sobie weznę jak zacznę rodzić taką małą z dziubkiem...
Jeść raczej nie będę podczas tych bóli :-)

Sucharki, biszkopciki do szpitala to mozna dla meza ewentualnie wziac. Mama nie powinna podczas porodu jesc, bo moze sie zdarzyc ze trzeba bedzie zrobic CC a podczas znieczulenia trzeba byc na czczo.

A mi właśnie piwoniu w Katowicach położna powiedziała bym sobie wzięła małą buteleczkę kupiła z dziubkiem jak rodzić będę...
Ale z jedzeniem zgadzam się z Kasią
Ja jak rodziłam syna to z bólu to nie w głowie mi było jedzenie dopiero jak juz urodziła i odsapnęłam te 2 godziny to dopiero poczułam jaka jestem głodna;-).

Żle zrozumialyśmy sie-chodzilo mi po porodzie o przekąszenie doslownie czegoś -siostra urodziła o trzeciej w nocy i od razu poczula wielki głód cierpiała z tego powodu ,az do sniadania .Bo spac jej nie wolno bylo.

Zapomniałam się pochwalić, kupiłam na wyprzedazy dwa ładne biustonosze do karmienia, i powiem wam że są super bo mają chyba z sześć klamerek do regulacji. Może też znajdę linka.

Panache nursing bra - blue : mothercare
Embroidered support bra - fuller bust : mothercare

Bardzo ładne te biustonosze.

Deli -ja dziś kupila jeszcze do szpitala małą wodę -biszkopciki i suchary te zwykłe nie słodkie -całej paczki nie będe brać -ale dobrze coś miec- w razie porodu o północy ,przecierz do śniadania duzo godzin..

Ja również planuje wziąć wode do picia i coś do przekąszenia. Kto wie czy po porodzie głód mnie nie dopadnie. Oczywiście o tatusiu również nie zapomne, bo duży łakomczuch z niego. A z wrażenia na pewno zgłodnieje :tak:;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry