reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Blizniaki ma gosci....nie wiem dokladnie jakich ale ma...:-D:eek:
Kanka w ciazy....??? Tygrys slyszalas??? dlatego tak sie wczesniej doczepila do Ciebie??
i jak zaopatrzenie jest?ja juz gotowa....syna ogarnelam chate czekam na meza....i mam nadzieje ze w koncu nadjedziecie...moze by tak nogi ogolic...??:happy::baffled:eee tam ...bede miala lepsza przyczepnosc w bagazniku:-D:rofl2:

reklama
Blizniaki ma gosci....nie wiem dokladnie jakich ale ma...:-D:eek:
Kanka w ciazy....??? Tygrys slyszalas??? dlatego tak sie wczesniej doczepila do Ciebie??
i jak zaopatrzenie jest?ja juz gotowa....syna ogarnelam chate czekam na meza....i mam nadzieje ze w koncu nadjedziecie...moze by tak nogi ogolic...??:happy::baffled:eee tam ...bede miala lepsza przyczepnosc w bagazniku:-D:rofl2:
przypniesz sie do wykladziny jak ten rzep:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach:-D
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nog:szok::-Dwiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly:szok:
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans;)????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah:)
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka:nerd:
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzi:szok:i co robi:confused2:

Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale się usmiałam ,Kajka ty aparatko:rofl2::rofl2:
ta nogi mnie poniosły do wyra i kimnełam chwilę:-D

czytam o tym Waszym wyjeżdzie i boki zrywam

Jak mi sie ostatnio straszliwie spodobalo imie Bianka!!!Jakbym byla teraz ciagle w ciazy to Marianka miala by na imie Bianka,albo Blanka....nie wiem do konca:-)
Ale jaka ja dziwna jestem,mieszkalam tyle lat we wloszech i oni maja tam Bianca,znaczy biala doslownie...I tak mi sie to imie podobalo:szok::tak:...
Ale przeprowadzilam sie na biegun,mozg mi zamrozilo i zapomnialam ze sobie tak postanawialam kiedys...
Tak jak codziennie sobie obiecuje ze nie bede zarla kociolady...
I zapominam w przeciagu godziny,maks kilku:-D:-D
miło to slyszeć ;-)
hmmmmmmm chyba przeczytać:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
a u nas w rodzinie pojawiła się nowa osóbka! najmłodsza najśliczniejsza urodziła się wczoraj !!! i sie w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia!:-)
moja sis.rodzona urodziła 3 dziecko / urodziła w niecałe 3 h! o 22 wyjechali z domu a do szpitala mieli ok. 40 km i urodziła się o 00.40
tylko takiej pozazdrościć nawet nie zdążyła zapodać znieczulenia!!!

przypniesz sie do wykladziny jak ten rzep:-D:-D:-D:-D:-D:-D

taaa.....a co jesli mamuska ma jakac cerate w bagazniku?:eek::rofl2::-D
przypne sie do Tygrycha chyba...:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale się usmiałam ,Kajka ty aparatko:rofl2::rofl2:
ta nogi mnie poniosły do wyra i kimnełam chwilę:-D

czytam o tym Waszym wyjeżdzie i boki zrywam

kima o tej porze...:szok: a mowilas ze cora spac Ci nie daje:szok::-D

reklama
Arlets - gratulacje dla siostry!!!!

kaja - ja też tak mam, błyskawiczna przemiana materii. Własnie a propos tego wtrąbiłam całą dużą paczkę m&msów...:zawstydzona/y:

Do góry