asiq83
Fanka BB :)
Dzień dobry :-) Wpadłam na kawkę :-) Kto jeszcze nie pił to zapraszam :-)
Olesiu, z okazji urodzinek, wszystkiego, co najwspanialsze, dużo siły, wiary, nadziei i spełnienia tych najskrytszych marzeń. Duży buziak dla Ciebie :*

Idę po kawunię. Dzisiaj się lenię. Nie gotuję, nie sprzątam. Dzień nicnierobienia :-) A co tam :-)
Śliczne. Jedna i druga, choć ta zielona mi się bardziej podoba :-) Jejku, też bym już chciała robić takie zakupy :-)Ładne pościele kupiłam ? :-)
Nie lubie tych w misie, żyrafki, kotki itd.
Szczególnie zakochałam się w tej w paski !!!
Eeee, nie wydaje mi się, żeby to była prawda. Też nigdy o czymś takim nie słyszałam, a i na zajęciach z genetyki nie było o tym mowy.hej dziewczynki mam takie pytanko bo dziś usłyszałam coś takiego: że jak sie ma taka samą grupę krwi w sensie ja i mój M to nie będziemy mieć dzieci, co wy o tym sądzicie bo mi sie to głupotą wydaje i nigdy o tym nie słyszałam ???
Olesiu, z okazji urodzinek, wszystkiego, co najwspanialsze, dużo siły, wiary, nadziei i spełnienia tych najskrytszych marzeń. Duży buziak dla Ciebie :*
No to ja jeszcze raz gratuluję, już nie tak po cichutku, jak ostatniowitam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......
i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE

Masakra...Co za historiaZalaczylam Wam pdf, przeczytajcie
![]()
Wow! Ale fajnie :-)No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia mojaod wczoraj czuje
![]()
Uuu to widzę, że impreza była :-) Miłego dnia Kochana :-)hej hej laseczki;-)
ja dzis jestem skacowana wiec za duzo nie napisze....
dyplom odebralam i bylo super
a zaraz musze jechac z małżem po mebelki do salonu bo wlasnie przyszly...
Idę po kawunię. Dzisiaj się lenię. Nie gotuję, nie sprzątam. Dzień nicnierobienia :-) A co tam :-)