reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kurna zaś wpadam jak nikawo już niet.

Ja po robocie, nabuzowana jestem czwartkiem i nie mogę spać.

Wpadnę jutro popołudniem to możę kogoś zastanę - chociaż niedziela obiadki rodzinne i te sprawy.

Ciężko będzie.

reklama
Zobaczcie dziewczynki co znalazłam pieknego :

Dlaczego płaczesz? młody chłopiec zapytał swą mamę. Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu. Nie rozumiem, odpowiedział. Ona go !przytuliła i rzekła: i nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne…
Później chłopiec spytał swojego Ojca, Dlaczego Mama płacze bez powodu Wszystkie kobiety płaczą bez powodu. było to wszystko co mógł mu odpowiedzieć. Mały chłopiec urósł i stał się mężczyzną i wciąż nie wiedział dlaczego kobiety płaczą. Nareszcie uklęknął złożył ręce i zapytał: Boże… Dlaczego kobiety płaczą (tak łatwo)?
A Bóg mu odpowiedział…
Kiedy tworzyłem kobietę postanowiłem ją uczynić wyjątkową.
Stworzyłem jej ramiona na tyle silne by mogła dźwigać ciężar całego świata!
Dałem jej nadzwyczajną siłę, pozwalającą jej rodzić dzieci jak
również znosić odrzucenie, spowodowane czasem przez jej własne dzieci!Dałem jej stanowczość, która pozwala jej na opiekę nad rodziną i
przyjaciółmi.Niestraszna jej choroba! Stworzyłem ją wrażliwą, aby kochała wszystkie dzieci, nawet wtedy, gdy jej własne ją bardzo skrzywdzą! Dałem jej siłę, aby opiekowała się swoim mężem mimo jego wad,Zrobiłem ją z żebra swego męża, tak, aby chroniła jego serce! Dałem jej mądrość, aby wiedziała, że dobry mąż nigdy nie skrzywdzi
swej żony. Czasem jednak testuje jej siłę i wytrwałość żony w wierze w niego. Synu, na sam koniec Dałem jej również łzę do wypłakania. Jest to jej jedyna słabość!Jeśli kiedyś zobaczysz, że płacze, powiedz jej jak bardzo ją kochasz i
jak wiele robi dla innych. I jeśli nawet wciąż płacze, sprawiłeś, że poczuła się o wiele
lepiej. Ona jest wyjątkowa!!!
:sorry:

Ostatnia edycja:
witam wszystkie dziewczyny, wczoraj bylismy ze znajomymi w "terenie" a dzisiaj mielismy jecha do Dino Zator Landu ale oczywiscie leje i jest zimno...wiec zostaje z wami:-):-)
A do nas idzie burza:baffled:a duchota ale bo burzy pewnie bedzie już lepiej żywsze powietrze :tak:
no u nasz wczoraj lunelo a teraz pada caly czas....

U mnie w miare ok, @ juz prawie sobie poszla :tak: jak dobrze ;-)

Ale za to u taty nie najlepiej z wynikami :-( wzial juz 8 dawek chemi zostalo mu dwie ostatnie i jak narazie nie moze ich wziasc, poniewaz wyszlo ze chemia zle wplynela mu na szpik kostny :baffled: wiec nie moze dokonczyc tej chemi ( dopuki nie poprawia sie wyniki ) a nie wiadomo jak na to zareaguje rak :-( Tak zle i tak niedobrze :-( ehhh.
bedzie dobrze - moj tesc tez teraz jest na kolejnej chemii... przytulam...
Gwalc ile wlezie....Biedaczek :-D

lece...wlosy se ide farbnac. w srode lece na 2 dni do Tallina - juz sie nie moge doczekac:)
a tak jedziesz wakacyjnie czy sluzbowo??
jestem i ja...

Olesiu ja też składałam Ci życzonka..Pierwsza z samego rana...ale że jesteś to złożę jeszcze raz!!!

Niech Ci słońce pięknie gra, a Twój uśmiech długo trwa. Nie trać swej radosnej miny - dziś są Twoje urodziny.
no i ja tez sie dolaczam do zyczen!!!!!!!!!!!
Witajcie dziewczynki !!!
Bylismy dziś w szpitalu na USG 3D.
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :-)
-
CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :-)
no to super - dziewczyny sa cool!!:-):-):-)
ja poprosze te biala bo wyglada na dietetyczna...

dziewczyny musze sie pochwalic..jestem rowno po 5 tygodniach diety i cwiczen i spadlo mi 7,5 kilo :)
no to niezly wyniik - oby tak dalej...

Dzien-do-bry

Ja sniadanko wcinam ale na raty bo jakos nie mam apetytu, M sie smiej "idz pier....nij posta i wracaj do jedzenia :-D:-)".
Jeszcze raz dziekuje za serdeczne zyczenia. BUZIAK

Dlaczego płaczesz? młody chłopiec zapytał swą mamę. Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu. Nie rozumiem, odpowiedział. Ona go !przytuliła i rzekła: i nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne...

Bardzo ladnie opisane, ale czasem chcialaby byc bardzo silna i nie reagowac tak emocjonalnie na byle ... Dzis poplakalam sie na "friends-ach" :szok: tylko dlatego ze zdali sobie sprawe z wielkiej przyjazni. Ja mam zawsze plach na koncu nosa. Ale ostatnio to troche przesadzam, wczoraj polecialy mi lzy jak dziewczyny w pracy daly mi prezent :eek: chyba hormony robia swoje.

reklama
Do góry