Nic z tegoCzesc dziewczynki, Mariczko gratulujemy zebolka !!!!!!!!!!!!
Ja wpdalam tylkopowiedziec dobranocNidy nie udalo mi sie byc pierwsza, to moze choc raz bede ostatnia
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic z tegoCzesc dziewczynki, Mariczko gratulujemy zebolka !!!!!!!!!!!!
Ja wpdalam tylkopowiedziec dobranocNidy nie udalo mi sie byc pierwsza, to moze choc raz bede ostatnia
![]()
Moooooooooooooooooooooooop do spania !!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sie tu czaje, budzik sobie nastawiam, na bezsennosc cierpisz????? To sie chlopem zajmij a nie !!!!!!Nic z tego![]()
I od nas też100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
Dziękujemy ślicznie......:-)100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
zmęczona i wkurzonaI od nas też
Mamusia jak tam po weekendzie? A wogóle to dzień dobry poniedziałkowo![]()
ojjjjjjj nie złośc się......ale ogólnie pobyt sie udał???? jak malutka zniosła cała wyprawę????zmęczona i wkurzona, bo nie mam żadnej foty:-(, bo wczoraj padało, a w sobotę kiedy było gorąco to my zapomnieliśmy robić fotki
, no i jakies 370km jechalismy 8 godzin, bo taki byl korek na trasie
![]()
100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia