Kubiaczka
Fanka BB :)
Kaja - ja jestem na L4, co najmniej do przyszłego tygodniaa potem zobaczymy, bo wolałabym cały czas nie chodzić do pracy.... znaczy pracować np na pól etatu albo część w domu część w pracy...
Też bym tak chciała. Ale bardzo mi zależy na pracy w której teraz jestem i boje się, że jak zacznę "kombinować" to potem mnie zwolnią.
Witam :-)
Popatrzcie, chyba każda z nas kiedyś paliła jak narazie widzę.
Zapowiada się piekny dzień, deszcz wreszcie odszedł daleeeko. Nie wiem ile z was jest w pracy a ile leniu****e ale ja melduję się z kawką i mam wakacje. Jestem nauczycielką więc mam jeszcze dużo błogiego lenistwa. Napiszcie czy jesteście na L4 czy pracujecie?
Pracuje. Ale wszyscy się dziwią. Jakoś każdy mnie się pyta kiedy idę na zwolnienie.... Też tak macie? Nawet lekarz ostatnio się mnie pytał czy chce zwolnienie, czy chce pracować.
to zupełnie tak, jak ja. I to musiała być parzocha. a teraz przez ponad 2 miesiące nawet nie mogłam sie patrzeć na kwae. A od niedawna pije jedną słabą rozpuszczalną dziennie, z duuuużą ilością mleka
A co do fajek, to rzuciłam 2 miesiące przed zajściem w ciąże, jakoś się tak zawziełam i udało siea kopciłam jak smok
Dziewczyny, jak wkleić dwa cytaty do jednego posta?Bo mi to się nie udaje i zaraz będziecie na mnie krzyczeć, że pisze jeden pod drugim
![]()
Pod każdym postem obok "cytuj" jest taki "+". Służy on właśnie do takiego wielokrotnego cytowania. Jak go "wciśniesz" zaznaczy się na czerwono. Możesz tak zrobić kilka/kilkanaście razy. Póżniej wciskasz normalnie "odpowiedź" na końcu. I gotowe
a potem zobaczymy, bo wolałabym cały czas nie chodzić do pracy.... znaczy pracować np na pól etatu albo część w domu część w pracy...

Bo mi to się nie udaje i zaraz będziecie na mnie krzyczeć, że pisze jeden pod drugim