reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Olu poprostu ktos wpadł na pomysł,że dwie umywali sa wygodniejsze bo rano nie ma bitwy kto pierwszy myje zeby 

kazdy ma swoja :-)

Loree
Fanka BB :)
To zatestuj, bo antybiotyki dla fasolki niewskazane. Lepiej mieć pewność.
Ja tez tak myslę. Jak starałam się o pierwsze dziecko to zawsze jak musiałam brać jakieś leki to robiłam test. Żeby nie mieć później wyrzutów sumienia,że zaszkodziłam fasolce.
badaicka
Paulusia i Filipek
A wie któraś co u Katarzynki dawno nie zagladała?
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
tak,teraz duzo ludzi tak robi,zeby sie rano nie przepychac,kto pierwszy,ale my robimy wlasnie lazienke i stwierdzilismy,ze jedna nam zupelnie wystarczy,zmiescimy sie w razie czego przy jednej ;-) tak jak M narzeka,ze do sypialni zamierzamy kupic loze 140 cm,bo on mnie bedzie musial szukac,zeby sie przytulic,hehe,bo wg niego najlepiej bylo w akademiku jak u mnie waletowal,bo tam lozko bylo szerokosci 60 cm!!! i jak sie chcialam przekrecic na drugi bok,to musielismy na trzy cztery,zeby ktores nie zlecialo;-)i przez cala noc spalismy na lyzeczkeWlasnie ogkadam katalog z lazienkami i zdziwilam sie ze wiekszosc projektow ma dwie umywalki w lazience, to teraz jakis standard??

Loree
Loree jak sie czujesz robaczku???
Dziękuję- dobrze. Mdłości nie mam, wszystko super. Jutro mam wizyte i się stresuję . Jakoś w ogóle nie tyję i tak sobie myślę czy wszystko ok.

Normalnie się ciesze bo widze że fasolki się sypią i wydaje mi się że dalej się posypią:-)TESTUJCIE KOCHANE TESTUJCIE JA CZEKAM NA WIEŚCI:-)
Ty lepiej pogadaj z siostrą,żeby test zrobiła i nie przesadzała z ciężką pracą!.
Wlasnie ogkadam katalog z lazienkami i zdziwilam sie ze wiekszosc projektow ma dwie umywalki w lazience, to teraz jakis standard??
W katalogach wszystkie łazienki mają chyba ze 30 m

I oprócz 2 umywalek mają bidety i wannę z hydromasażem.
badaicka
Paulusia i Filipek
Ja z racji małego mieszkania mam wersalke która po rozłozeniu ma 160 cm i jestem mega zadowolona,a zwłaszcza jak Paula była mała i karmiłam ja na leżąco w nocy w łożku,bo byłam po cctak,teraz duzo ludzi tak robi,zeby sie rano nie przepychac,kto pierwszy,ale my robimy wlasnie lazienke i stwierdzilismy,ze jedna nam zupelnie wystarczy,zmiescimy sie w razie czego przy jednej ;-) tak jak M narzeka,ze do sypialni zamierzamy kupic loze 140 cm,bo on mnie bedzie musial szukac,zeby sie przytulic,hehe,bo wg niego najlepiej bylo w akademiku jak u mnie waletowal,bo tam lozko bylo szerokosci 60 cm!!! i jak sie chcialam przekrecic na drugi bok,to musielismy na trzy cztery,zeby ktores nie zlecialo;-)i przez cala noc spalismy na lyzeczke![]()

Jest Fasolka u DZENIcześć Dziewczęta:-)
wróciłam z wyjazdowego weekendu i nie wiem nic co u Was
Zaraz poczytam tylko mam pytanie - czy są nowe Fasolki?????
Pozdrawiam - bez buziaków bo się przeziębiłam![]()

reklama
Loree
tak,teraz duzo ludzi tak robi,zeby sie rano nie przepychac,kto pierwszy,ale my robimy wlasnie lazienke i stwierdzilismy,ze jedna nam zupelnie wystarczy,zmiescimy sie w razie czego przy jednej ;-) tak jak M narzeka,ze do sypialni zamierzamy kupic loze 140 cm,bo on mnie bedzie musial szukac,zeby sie przytulic,hehe,bo wg niego najlepiej bylo w akademiku jak u mnie waletowal,bo tam lozko bylo szerokosci 60 cm!!! i jak sie chcialam przekrecic na drugi bok,to musielismy na trzy cztery,zeby ktores nie zlecialo;-)i przez cala noc spalismy na lyzeczke![]()
Ja kupiłam 160, bo czasem córka sie do nas nad ranem przytula. Trzeba mysleć przyszłościowo:-)Teraz będziemy musieli w czwórkę się tam zmieścić.
cześć Dziewczęta:-)
wróciłam z wyjazdowego weekendu i nie wiem nic co u Was
Zaraz poczytam tylko mam pytanie - czy są nowe Fasolki?????
Pozdrawiam - bez buziaków bo się przeziębiłam![]()
Moze mąż Cię zaraził? Jak on się czuje, bo pewnie go podejrzewałaś o świńską grypę po tym weselu?:-)
Podziel się: