reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
cześć Madziu i Olapolap

PM a jakie to denerwujące te @ sprawy przy najmniej dla mnie moze jakby nie te antybiotyki to bym to olała ale tak to nie mogę

No właśnie Katarzynko odezwij sie do nas!!!

Ostatnia edycja:
Wlasnie ogkadam katalog z lazienkami i zdziwilam sie ze wiekszosc projektow ma dwie umywalki w lazience, to teraz jakis standard??
tak,teraz duzo ludzi tak robi,zeby sie rano nie przepychac,kto pierwszy,ale my robimy wlasnie lazienke i stwierdzilismy,ze jedna nam zupelnie wystarczy,zmiescimy sie w razie czego przy jednej ;-) tak jak M narzeka,ze do sypialni zamierzamy kupic loze 140 cm,bo on mnie bedzie musial szukac,zeby sie przytulic,hehe,bo wg niego najlepiej bylo w akademiku jak u mnie waletowal,bo tam lozko bylo szerokosci 60 cm!!! i jak sie chcialam przekrecic na drugi bok,to musielismy na trzy cztery,zeby ktores nie zlecialo;-)i przez cala noc spalismy na lyzeczke :tak:

cześć Dziewczęta:-)

wróciłam z wyjazdowego weekendu i nie wiem nic co u Was:sorry:
Zaraz poczytam tylko mam pytanie - czy są nowe Fasolki?????

Pozdrawiam - bez buziaków bo się przeziębiłam:no:

Loree jak sie czujesz robaczku???

Dziękuję- dobrze. Mdłości nie mam, wszystko super. Jutro mam wizyte i się stresuję . Jakoś w ogóle nie tyję i tak sobie myślę czy wszystko ok.:baffled:

Normalnie się ciesze bo widze że fasolki się sypią i wydaje mi się że dalej się posypią:-)TESTUJCIE KOCHANE TESTUJCIE JA CZEKAM NA WIEŚCI:-)

Ty lepiej pogadaj z siostrą,żeby test zrobiła i nie przesadzała z ciężką pracą!.

Wlasnie ogkadam katalog z lazienkami i zdziwilam sie ze wiekszosc projektow ma dwie umywalki w lazience, to teraz jakis standard??

W katalogach wszystkie łazienki mają chyba ze 30 m:-D
I oprócz 2 umywalek mają bidety i wannę z hydromasażem.

tak,teraz duzo ludzi tak robi,zeby sie rano nie przepychac,kto pierwszy,ale my robimy wlasnie lazienke i stwierdzilismy,ze jedna nam zupelnie wystarczy,zmiescimy sie w razie czego przy jednej ;-) tak jak M narzeka,ze do sypialni zamierzamy kupic loze 140 cm,bo on mnie bedzie musial szukac,zeby sie przytulic,hehe,bo wg niego najlepiej bylo w akademiku jak u mnie waletowal,bo tam lozko bylo szerokosci 60 cm!!! i jak sie chcialam przekrecic na drugi bok,to musielismy na trzy cztery,zeby ktores nie zlecialo;-)i przez cala noc spalismy na lyzeczke :tak:
Ja z racji małego mieszkania mam wersalke która po rozłozeniu ma 160 cm i jestem mega zadowolona,a zwłaszcza jak Paula była mała i karmiłam ja na leżąco w nocy w łożku,bo byłam po cc :-D:tak:

Jest Fasolka u DZENI :-DA tak wogóle to WITAJ

reklama

Ja kupiłam 160, bo czasem córka sie do nas nad ranem przytula. Trzeba mysleć przyszłościowo:-)Teraz będziemy musieli w czwórkę się tam zmieścić.

Moze mąż Cię zaraził? Jak on się czuje, bo pewnie go podejrzewałaś o świńską grypę po tym weselu?:-)

Do góry