mamusia2008
mamusia Karolinki
i jaJa to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiem![]()

ale chetnie bym zjadla golabki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jaJa to bym chciała potrawkę z ryżem i mięsem gotowanym do tego marchewka z groszkiem![]()
o matko golabki!!!!!!!! niestety ja nie umiem robic ale tescie przyjezdzaja w wekend i maja przywiezc specjalnie dla swojej najukochanszej przesympatycznej przeuroczej synowej golabki hehhehhei ja
ale chetnie bym zjadla golabki
o matko, to mam aż tyle czekać, to już prędzej sama zrobię, bo ja uwielbiam robic gołąbki, i robię bardzo szybkoo matko golabki!!!!!!!! niestety ja nie umiem robic ale tescie przyjezdzaja w wekend i maja przywiezc specjalnie dla swojej najukochanszej przesympatycznej przeuroczej synowej golabki hehhehhe![]()
to juz tylko 4 dni!!!!!o matko, to mam aż tyle czekać, to już prędzej sama zrobię, bo ja uwielbiam robic gołąbki, i robię bardzo szybko
No to sobie nasłodziłao matko golabki!!!!!!!! niestety ja nie umiem robic ale tescie przyjezdzaja w wekend i maja przywiezc specjalnie dla swojej najukochanszej przesympatycznej przeuroczej synowej golabki hehhehhe![]()
no właśnieNo to sobie nasłodziła![]()
no wiesz maz mi nie chce slodzic wiec sama sobie muszeNo to sobie nasłodziła![]()
Witam poniedziałkowo i słonecznie;-)
ooo a możesz pokazać końcowy efekt?
wszystkiego najlepszego małym solenizantom życzymy Mariczki, Emilki i Tomusia, rośnijcie zdrowo maluszki![]()
100 latek i dużo zdrówka dla Mariczki, Emilki i Tomcia
Dziendobry dziewczynki =)
Przedewszystkim 100 lat w szczesciu, zdrowiu, pomyslnosci, duzo usmiechu i radosci dla naszych dzisiejszych, kochanych solenizantow Mariczki, Emilki i Tomeczka !!!!!!!!!!!!!!!
Widze, ze produkcja troszke ruszyla, Mamusia super, ze Karolinka dzielnie zniosa podrozA u nas nic ciekawego sie nie wydarzylo, pogoda byla straaszna, zimno, wiatr i descz wiec caly weekend przelezlismy rodzinnie w lozeczku, a wczoraj troche posprzatalismy w szafkach, posegregowalam malego ciuszki, bo jade do Pl to oddam kuzynce, ktora we wrzesniu rodzi synka Igorka
A ja dzis ide odebrac moje okularyyyy
No i powoli szykuje sie do wyjazdu? Nikt nie jest z okolic Tarnow/Krakow i nie chce sie ze mna spotkac???/:-(
Ale ze mnie gamoń
Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomcia !!!!
Dziekuuemy wszystkim za zyczonka:0 my uciekamy na spacerek z moją jedno zebna Mari :-) buziaczki do pozniej:*upssssssssssssss ja sie skromnie podpiszę![]()