reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
no moze nie myje ząbków jak M siusia.. ale zazwyczaj on sie kąpie ja myje ząbki lub na odwót.. mi takzie tam nie przeszkadza zazwyczaj wieczorkiem razem idziemy do lazienki z racji oszczednosci czasu by poogladac jakis film..Niektóre pary tak żyją- on korzysta z wc a ona w tym czasie myje zęby
Więc może potem razem się myją.
tzn M nie pali, nie pije.. od czasu do czasu jakas naleweczka ale to sporadycznie moze raz w miesiacu mala lampeczka jesli chodzi o salfazin to jeszcze nie probowalismy w sumie to mam ponad pol opakowania androvitu w szufladzie.. moze jeszcze go namowie na branie.. zobaczymy.. w kazdym razie w tym tygodniu badania powtorzymyNektarynko, wiesz przeciez że wiele rzeczy ma negatywny wpływ a wiele pozytywny na żołniezyki. Jeśli M. wystrzegał się tych złych może odstawienie Androvitu to nie taka zła sprawa. Nie próbowaliście z Salfazinem??
badaicka
Paulusia i Filipek
O to super.mam nadzieje że i Kini podobało sie tańcowanie :-)Dziękuje Marzenko dobrze się czuję. Na weselu było bardzo fajnie tylko muzyka trochę za głośno grała ale było ok. Nawet trochę potańczyliśmy, tylko było ciasno na parkiecie i później ludzi zaczynali się trącać to już dałam sobie spokój z tańcami ale ogólnie nie żałuje :-)
Dziś odbieram wyniki kreatyniy, mocznika i elektrolitów i jutro wizyta u urologa.
A jeszcze dziś idziemy na imieninowy obiad do teściowej.
Hanka Ty robisz wogóle cos innego niz praca w tym hotelu?Siemanko Laski
Wpadłam się przywitać ale zaraz spadam do kamieniołomów. Co tam Lachomakery.
Ja zaczynam się stresować choć jeszcze 3 dni. Dobrze że pracuje to chociaż jakoś to zleci.
Czy tylko śpisz i pracujesz?

Czy jest czy nie ma to jedźcie juz teraz, nic Ci nie bedzie kochanaZsiniały chyba
Ćwicz Mała ćwicz, bo kto bedzie za Ciebie dziecko nosił:-) Bo skoro powiedziała ze w normie to źle nie jest, dobrze mówię?? Dobrze:-)
ctery razy po dwa razy osiem razy raz po raz...lalala:-) Trzymaj!!!!
.........No to mnie troche podbudowałaś.... Buziak :-)
CHcemy z M. pojechać na jakiegoś last minutka....ale mamy zajebisty dylemat. Mieliśmy jechac w tym tyg. ale... Nie wiem czy się udało czy nie.... Jak tak to można jechac nawet później, jeśli nie to będę musiała brać tablety od 2 do 6 dc i 11(czy tam dwunastego )dc jechać na USG.... więc powinniśmy jechać teraz. Z drugiej strony jak wyjedziemy po USG (jeśli jednak teraz się nie udało) to wyjazd przypadnie na owulkęALe nakręciłam...
I normalnie burza mózgów była w sobotę;-)
Sliczna dziewczynka:-)

ja dalej nadrabiam weekend

ja się na tym nie znam, ale moja koleżanka w ciąży też w kółko czegoś nie dostawała bo się nie należało - budżetówka

jak po usg - zdjęcia były????
ja nadal nadrabiam to nie wiem
a testy z promocji ale działają
jeszcze raz gratuluję!!!

Dziewczyno - testuj i nie przemęczaj się bo fasolka potrzebuje odpoczynku
trzymam kciuki za II krechy

ja jestem za fotkamiA jakie to sa tajskie?? Wez opisz troche albo fotki wklej najlepiej ciotka ;-)

Haniu - a to zabronione jestWOLNOŚĆ DLA MASTURBACJI

Marzenko - i co Ci Kropeczka zrobiła?????I gdzie jest Marzenka???...ja ci zrobie jak Cie zlapie.....![]()
Sandra - ja nic nie widzęnormalnie zglupialam... ostatnio kipilam sobie taki elektroniczny termometr co niby mierzy temp do 2 miesjc po przecinku z dokladnosci +/- 0,01... i jakos mu nie wierze... dlatego meirzylam temp 2 termometrami... ten drugi to z dokladnoscia do jednego miejsca po przecinku i w sumie jemu bardziej ufam...
spojrzcie na moje wykresy, prosze... jakies dziwne![]()

Asiq - nie wnikam co Wy robicie na tym urlopieJestem. Ale upał dzisiaj. A że mój bączek nie ma klimy, to się zagotowałam normalnie. Zraz zabieram się za obiadek, mężuś pojechał po jakąś rurkę do butli czy cuś, bo teściowa winko robi z wiśni ;-) Jak wróci, to go zagonię do sprzątania, bo odkąd jest w domku a nie w pracy, to zarośliśmy brudemOd poniedziałku znów będzie jeździł do pracy, to się może zmobilizuję do czegokolwiek :-)

prawo w naszym kraju jest zadziwająceniestety nie naleza sie...jak sie jest w ciazy i pojdzie na l4 a w miedzy czasie bedzie podwyzka to za okres na l4 i macierzynskim nie dostajesz, mimo ze mialam dostac jak inni pracownicy biurowi, bo dostali wszyscy tyle samo...taka stnadardowa podwyzka w budzetowce

ja się na tym nie znam, ale moja koleżanka w ciąży też w kółko czegoś nie dostawała bo się nie należało - budżetówka

Wiola - czyli wszystkich lekarzy obskakujecie w tym tygodniu - powodzeniawczoraj do mnie dzwonili i w poniedzialek mam isc juz na 8.30 rano na pierwsze spotkanie:-) Wiec jednak sie dalo:-)[/COLOR][/FONT]
Poza tym bylam z mezem u GP pogadac o naszych starankach, poprzednich moich M. wynikach itd...i dostalismy skierowanie na badania meza tu w UK: nasienie i krew-...material juz oddany, wyniki i wizyta kolejna u GP po niedzieli:-) Zobaczymy co sie okaze...
![]()

tarczyca może wpływać na ciążę - przy chorej tarczycy tez lepiej robić samo hcg a nie betę, ale ja bym na Twoim miejscu nie czekała do 10 sierpnia jak nie będzie @ tylko poszła szybcieja co u ciebie lekarz stwierdził? robiłaś coś z tym? wiem już na pewno że to nie ciąża niestetyjestem umówiona z lekarzen na 10 sierpnia ale może wybiorę sie do innego szybciej! a jest możliwość że testy wychodzą błędnie bo mam problemy z nadczynnością tarczycy? z góry dzieki za porady :-)

Jak zwykle słodkie te emotikonkiA ja mam znowu faze na emtikonki :
To dla was wszystkich:![]()
![]()

Olica - pościel świetna - podoba mi się ta w paski ale ja lubię też te misiePrzepraszam, że tak mało wpadam, ale jestem w allegrowym szale zakupów dla dzidziulka :-)
Od kilku dni nic tylko kupuję i kupuję :-)
Jutro idę do szpitala na USG 3D to mamy sprawdzić tą moją nerkę.
Poza tym czekam na wyniki posiewu moczu, bo mam dość od 3 miesięcy szczypania przy sikaniu i swędzeniu Malej Mi 24 h/ dobę......

jak po usg - zdjęcia były????
ja nadal nadrabiam to nie wiem

nie powtorzyła...........dzisiaj kupila w promocji po 3,90 całe dwa a co???...zobaczymy co wyjdzie do rana musza poczekac...hihihi.......
acha...nie marfefke tylko ogorki dla dziewic i zakonnic z dodatkiem pomidorów....co mialay komplet
Dzeni - Ty lepiej nie pij - to szkodzi fasolce;-)oby tak był...no chociaz na najblizsze 6...........ale jak sie uda to chyba wtedy sama sie schleje do nieprzytomnosci......
a testy z promocji ale działają

jeszcze raz gratuluję!!!
Madzia - impreza jest ok ale słuchy mnie doszły, że Ty testować nie chceszHej dziewczynki:-)Ja tylko tak na chwilke wpadam,własnie wziełam prysznic po ciezkiej pracy,a za chwilke bede sie szykowała na imprezke,wieczorkiem sie wybieramy:-)Miłego wieczorku Wam życzeBuziolki;-):-)

Dziewczyno - testuj i nie przemęczaj się bo fasolka potrzebuje odpoczynku

trzymam kciuki za II krechy

:-( przytulam z powodu @:-( jednak ciotka wredna - nie odpuści i musiała przyjechaćaaaa u mnie przylazla z rana[/B][/COLOR]

głupota - przecież jest dużo ludzi z tą samą grupą krwi i nigdy o tym nikt nie mówiłhej dziewczynki mam takie pytanko bo dziś usłyszałam coś takiego: że jak sie ma taka samą grupę krwi w sensie ja i mój M to nie będziemy mieć dzieci, co wy o tym sądzicie bo mi sie to głupotą wydaje i nigdy o tym nie słyszałam ???

Dzeni - Dziadek wiedział co mówi - teraz pewnie Was będzie wspierałwitam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......
i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE

I niech tak Gosiu będzie - życzę Ci tego z całego serducha:-)dzeni - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! kochana....odpoczywaj i lec do lekarza.... ja tez tak chce....juz!!!!!!!!:-):-):-)
no i tysieczny post napisalam i to z gratulacjami ciazowymi - biore to za proroctwo i za dwa miechy czekam na dwie krechy rowniez...
HankaM
czesc Hanka, trzymam kciuki za czwartek yeeeeeeeeee!!!!
spadam dziewczyny lutowac dalej płytki![]()
Hanka nie denerwuj się wszystko się uda nie ma innej możliwości

Hanka Ty robisz wogóle cos innego niz praca w tym hotelu?
Czy tylko śpisz i pracujesz?Boshe niech ten sierpień szybko bedzie bo się wykończysz
A idź ty z tą robotą - niedługo zaczne planować kiedy będę miała czas się wysikać.
ja dalej nadrabiam weekend
ja jestem za fotkami
Haniu - a to zabronione jest![]()
Ty to masz drowie do tego nadrabiania.
I wychodzi ukryty zboczeniec - fotosy chce
Wolność dla publicznej masturbacji.
Zajączek81
I kto to mówi...Jakbym mogła to chciałabym przespać te kilka dni;-) Kotecek...trzymam ogromne kciuki!!!!!!!!!!!!
część Justynko tesciora juz jednego zrobiłam ale był z allegro i nie jestem go pewna i dziś kupiłam w aptece inny i jutro go zrobię. I nie dołować mi sie tu brak objawów to najlepszy objaw i ani mi sie waż myśleć inaczej bo jak sie do ciebie przejdę to zobaczysz
To Super, że wszystko w porządku, na takich imprezkach trzeba bardzo uważaćNa weselu było bardzo fajnie tylko muzyka trochę za głośno grała ale było ok. Nawet trochę potańczyliśmy, tylko było ciasno na parkiecie i później ludzi zaczynali się trącać to już dałam sobie spokój z tańcami ale ogólnie nie żałuje :-)
No chyba sobie żartują!!!!!K* mać co za pier* system!!!!no i jak dziewczyny sie nie denerwowac, kpina i dyskryminacja...wlasnie przyszedl polecony z pracy podpisany przez gl. szefa ....kpina i w zwiazku z tym ze jestem na l4 nie dostalam tez wyrownania od stycznie do czerwca...coz...ale oficjalne pismo i owszem...
Nie mam sil sie denerwowac...dyskryminacja kobiet w ciazy i tyle....
CZeść Seksoholiczko. Wymiętosiłaś tego swojego żeby świeżynkę zbierał??? Nie stresuj się. !!!Siemanko Laski
Wpadłam się przywitać ale zaraz spadam do kamieniołomów. Co tam Lachomakery.
Ja zaczynam się stresować choć jeszcze 3 dni. Dobrze że pracuje to chociaż jakoś to zleci.
Mojemu ginka kiedys mówiła że moze brać wit A+ E.
tzn M nie pali, nie pije.. od czasu do czasu jakas naleweczka ale to sporadycznie moze raz w miesiacu mala lampeczka jesli chodzi o salfazin to jeszcze nie probowalismy w sumie to mam ponad pol opakowania androvitu w szufladzie.. moze jeszcze go namowie na branie.. zobaczymy.. w kazdym razie w tym tygodniu badania powtorzymy
Ja mam nadzieję, :-) Właśnie tego tez się boję.
Czy jest czy nie ma to jedźcie juz teraz, nic Ci nie bedzie kochana![]()

nam o to chodzi, że jeśli jestem (A JESTEM!!!! i tej wersji się trzymam) w ciąży to później nie musimy tak kurczowo patrzec na terminy.
Betka85
Zajączku nie trzymaj bo to nie ma sensu a ja juz mam antybiotyki wykupione i nie chciałabym zeby tyle kasy mi przepadło co na nie dałam już postanowiłam że staranka odłożone na minimum 3 miesiące a ten test to dla spokojności zrobię
badaicka
Paulusia i Filipek
Nie no nie moge!no i jak dziewczyny sie nie denerwowac, kpina i dyskryminacja...wlasnie przyszedl polecony z pracy podpisany przez gl. szefa ze na podstawie tam rozporzadzenia MNiSzW Dz.U i ble ble ble zwiekszaja mi wynagrodzenie na taka i taka kwote i bylo by wszystko super jakbym widziala te pieniadze bo podobno ich nie dostane poki do pracy nie wroce....kpina i w zwiazku z tym ze jestem na l4 nie dostalam tez wyrownania od stycznie do czerwca...coz...ale oficjalne pismo i owszem...
Nie mam sil sie denerwowac...dyskryminacja kobiet w ciazy i tyle....
To na ile musiałabyś wrócic do pracy-na jeden dzień?

Zajączek81
a tak z innej beczki. Chcemy sobie ekspres zakupić...mam dwa typy:
ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Ekspres Maestro 13Z012 + Karty do gry GRATIS
lub
Zelmer Supremo 13Z013 - Ciśnieniowe - Agito.pl - największy polski sklep internetowy
Albo wy macie jakieś fajne sprawdzone to też chętnie zobaczę
ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Ekspres Maestro 13Z012 + Karty do gry GRATIS
lub
Zelmer Supremo 13Z013 - Ciśnieniowe - Agito.pl - największy polski sklep internetowy
Albo wy macie jakieś fajne sprawdzone to też chętnie zobaczę
reklama
w.kropeczka
Witaj Kropko kochana dlaczego tak rzadko nas nawiedzasz??
nie załamuj się kochana rehabilitacja musi potrwać żebyś poczuła poprawę ja wierzę że Ci pomoze
Całuski dla Ciebie ***
Dzieki Barnadko...podczytuje Was ale ostatnio mam czesciej takie dni, ze nie mam weny do pisania...a jak mam wene to zaś Poziomka narzeka...tak zle, tak niedobrze

Z rehabilitacja...wiem, ze to kwestia czasu i samo sie nie zrobi...dlatego bede cierpliwa

Trzymam kciuki za jutrzejszy tescik-moooocno!!!! By byly grubaśnie II...a jakiej formy test kupilas?
AndzaS-a kubek z miodem i cytryna tzn. w herbacie w kubku masz???? Lecz sie Andzia-przeciez sa wakacje i lato-nie czas na chorowanie!!! (mowie to ja, co sie pol nocy z zina dzis trzeslam i teraz popijam goraca herbatke na rozgrzanie starych kosci

I masz racje ...biegamy po lekarzach hurtem...:-) zebysmy tylko cos wybiegali:-) Buziaki!
Hanka-pisz co tam w robocie, nowinki jakies, jakies piekne cialka meskie na odnowie biologicznej w szklarsiej itd????...
zajaczku-ja bym brala wakacje jak jest okazje ...wszystko sie dobrze ulozy-zobaczysz! Nie mysl za duzo i nie konbinuj bo przekombinujesz...bierz swoejego na super wakacjones i wtedy zobaczysz jak Cie los zaskoczy mile!!! Gdzie planujecie pojechac?
Badaicka-dzien doberek...!!! Byly juz jakies cookies z rana....????
Kroptusia...normalnie wymiekam jak czytam...co za dranie, skurw...yny-OLICA_POMOCY!!!!! moze cos podpowie nasza kochana mądra głowka? A Ty sie kochanie nie denerwuj...ja sie powkurzam za Ciebie, bo Tobie nie wolno!!! Choc wiem...latwo sie mowi jak sie noralnie noz w kieszeni otwiera...
Podziel się: