Ja aktualnie mam właśnie Fissan i smaruje nim cycki co wieczór;-). Pani w aptece mi powiedziała, że mogę, i że nawet powinnam.Dziewuszki kochane:-) Mam takie pytanko , bo wątek gdzieś wcieło. Apropo kremów przeciw rozstępom. Ktoś tu pisał o kremie Fissan, tylko nie wiem czy można go stosować również do biustu??? Głownie o pielęgnację biustu mi chodziCo polecacie? Jako takich tendencji to do rozstępów nie mam ale piersi jakieś szpetawe się zrobiły
![]()
reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
Fissan stosowałam 16 lat temu - nadal istnieje?
Przypomniało mi się właśnie... działał super. Teraz nie wpadłam na to. Stosuję masło shea - posiadałam na opalanie i wyczytałam ze jest super na rozstępy. Mam takie nierafinowane, zapach super - polecam!
Przypomniało mi się właśnie... działał super. Teraz nie wpadłam na to. Stosuję masło shea - posiadałam na opalanie i wyczytałam ze jest super na rozstępy. Mam takie nierafinowane, zapach super - polecam!Ja akurat kupiłam Mustele, zobaczymy czy pomoże, bo ja mam te rozstępy w genach.Fissan stosowałam 16 lat temu - nadal istnieje?Przypomniało mi się właśnie... działał super. Teraz nie wpadłam na to. Stosuję masło shea - posiadałam na opalanie i wyczytałam ze jest super na rozstępy. Mam takie nierafinowane, zapach super - polecam!
Ja akurat kupiłam Mustele, zobaczymy czy pomoże, bo ja mam te rozstępy w genach.
Też mam rozstępy w genach:-( i również stosuję Mustele. Jestem na razie zadowolona

labamba23
podwójna mama
Ja również rozstępy mam w genach, a jakoś po pierwszej ciąży ani jednego na brzuchu, po dwa na udach ale bardzo małe. Przypomnę, że przytyłam ponad 30kg, brzuch przeogromny. Więc ja się będę upierac, że kremy działają, pod warunkiem, że stosowane regularnie, min2 razy na dzień.Tak mi się wydajemoja mama też miała. Albo kwestia złego odżywiania albo zbyt szybkiego tycia lub chudnięcia.Pierwsze rozstepy pojawily mi się jak zaczełam swoją pierwszą prace i strasznie schudłam przez nerwy.
Chyba muszę Wam wkleić fotę jaka mam ze szpitala z moim brzuchem gigantem

P
patrysia*
Gość
Witam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na tak
ślicznie się ruszało(zdjęcie jutro wkleje):-)pokazał mi oczka nosek ustka serduszko ładnie biło:-)no i teraz co do płóci jak to powiedział że na 100% powie za miesiąc a na dzień dzisiejszy możemy się tak pobawić
no ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widać
TAK WIĘC SYNEK
troszke popłakałam ale jest już lepiej to był tak troszke dla mnie szok ale juz jest ok ciesze się ze jest zdrowe że dzidzia pięknie się rusza co czekam na mojego małego smrodka:-)
ślicznie się ruszało(zdjęcie jutro wkleje):-)pokazał mi oczka nosek ustka serduszko ładnie biło:-)no i teraz co do płóci jak to powiedział że na 100% powie za miesiąc a na dzień dzisiejszy możemy się tak pobawić
no ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widać
TAK WIĘC SYNEK
troszke popłakałam ale jest już lepiej to był tak troszke dla mnie szok ale juz jest ok ciesze się ze jest zdrowe że dzidzia pięknie się rusza co czekam na mojego małego smrodka:-)reklama
labamba23
podwójna mama
Gratulację:-):-):-) Ja zapewne jak sie dowiem, że mam chłopca to też się na początku popłaczęWitam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na takślicznie się ruszało(zdjęcie jutro wkleje):-)pokazał mi oczka nosek ustka serduszko ładnie biło:-)no i teraz co do płóci jak to powiedział że na 100% powie za miesiąc a na dzień dzisiejszy możemy się tak pobawić
TAK WIĘC SYNEK
troszke popłakałam ale jest już lepiej to był tak troszke dla mnie szok ale juz jest ok ciesze się ze jest zdrowe że dzidzia pięknie się rusza co czekam na mojego małego smrodka:-)
Ale super, że chłopisko zdrowe:-):-):-) A dziewczynka następnym razem