reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:-D:-D:-D
mozesz ugotowac mi obiadek:-D:-D:-D
a kuchnie kupowaliscie nowa?
no moge z cyjankiem naprzyklad:-):-):-):-):-)
a kuchnie nowa podobna do tej ktora ma beciaczek tak beciaczek na zdjeciach w naszym albumiku jak stoi przy szafkach z brzucholem taka jasna klon nida:tak:

ok ja juz naprawde spadam!!!!!!! paaaaaaaaaaaa:-D:-D

Hejo Lasencje moje koffane:-):-):-) Wpadłam się przywitać tylko na chwilunię, zaraz zmykamy na drugi spacerek a w międzyczasie pakuję się na kilka dni do mojej mamy -odpocząć:-D:-D:-D:-D Bianka będzie miała nianię-bacię:-p

Wszystkiego Najlepszego dla Bartusia -dużo zdróweczka!!!!!!!!!!!!!!!

Hej

Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła:szok::-D:-D,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,

Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano :-D:-D
Renia super, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kiedy przyjezdza mamusia??

A zwrot podatku to na picie(nie pamiętam numeru)wypisujesz pracodawców w ciągu tego roku, zarobki, itp, w Revenue dostaniesz jak zapytasz, a my do tego jeszcze podanie dołączyliśmy, no i Pity oczywiście, a czeka się koło 10-12tyg
O matko, a to sie wypelnia co roku?? Ja pity wypelnialam w tamtym roku i dostalam zwrot podatku to teraz tez mam tak zrobic?? I do kiedy mam czas???????[/QUOTE]

oczywiście że tak, co roku dostajesz PIT60 na koniec roku i z tym się upominasz o zwrot, no chyba ze Ci się nie należy, bo my w tamtym roku byliśmy dobrze rozliczeni, a za ten nam są winni i to sporo, jak będziesz chciała mogę ci znaleźć kalkulator to sobie sprawdzisz, a limitu czasu chyba nie ma, my w tamtym roku składaliśmy dopiero we wrześniu i było ok

huuuurrrra!!!!super, a co za radość będzie jak mama już z Tobą bEdzie:tak::tak::tak:[/QUOTE]Loooo matko Beciak, ja sobie ubzduralam, ze jak i zwrotami podatku i tax creditami zajmuje sie revenue to wystarczy jak im wysle tamta forme, bo na niej przeciez juz napisalam nasze zarbki za tamten rok:confused::confused::confused: I wogole o tym nie myslalam, a przyjechalam tu specjalnie pozalatwiac papierkowe sprawy, bo jak wroce do pracy to nie bede miala czasu i sobie bimbam w najlepsze co ja bym bez Ciebie zrobila:-D:-D:-D:-D:-D

My już po spacerku;-)
Młody w sklepie sam wybrał sobie czapeczkę i na dodatek bardzo mu się ona spodobała:-D. Pierwszy raz dzieć się cieszył z czapeczki.

Renia super, że mama dostała wizę. Kiedy wielkie spotkanie?

Dzień dobry.

jak bedzie sloneczko to moze bysmy sie przeszly do zrodlisk na trawke????:tak::tak::tak:najpierw na pietrynie lody czy kawusia a potem park:-p:-p:-p:-p co wy na to???;-);-);-)

Super!! Już nie mogę się doczekać. Podobno ma być upał....

dzien doberek dziewczynki:)
pamietacie mnie jeszcze??????????
chcialam wam sie tylko zameldowac:)
zostalo mi niewiele do rozwiazania:)
pozdrawiam Was wszytkie bardzo serdecznie i zycze zdrowka Waszym pociechom:)

Ojejku, trzymam mocno kciuki za pomyślne rozwiązanie. Pochwal się Majeczką, jak się urodzi:tak:

Hej

Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła:szok::-D:-D,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,

Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano :-D:-D

reniu, miłego odpoczywania z mamusią-pewnie będziecie gadać całymi nocami :-)

Wczoraj nie miałam czasu, więc dzisiaj:
Sto latek dla wczorajszych solenizantów i dla Bartusia.

Dziewczyny, widziałyście Warszawę-normalnie regularna bitwa w centrum!!!!! Szok!!! Ja akurat bardzo lubiłam robić zakupy w KDT, bo wszytsko było na miejscu. Miałam tam nawet jedno ulubione stoisko z bielizną-kilka razy zaszalałm i kupiłam sobie biustonosze drogie jak cholera.

reklama
ullalala 700-tny poscik;-)

Beciaczku gratulacje:tak:;-):-D

ojej nawet nie zauważyłam, dzięki

ja rozumiem Tygrysie gdybys mylila mnie z Victoria Beckham czy Jennifer Lopez...ale z Beciaczkiem:szok::laugh2::laugh2:
no Ty sie Beciaczku nie gniewaj...przeciez wiesz ze my z jednego podworka:-D:-D

Pyciol Ty uważaj, bo sobie grabisz:tak::-D:-D

a kuchnie nowa podobna do tej ktora ma beciaczek tak beciaczek na zdjeciach w naszym albumiku jak stoi przy szafkach z brzucholem taka jasna klon nida:tak:

naprawdę?szkoda, tylko, że nie moja tylko wynajmowana:-(ale jak będę miała własną, to nawet lepszą sobie zrobie, ha:-p

huuuurrrra!!!!super, a co za radość będzie jak mama już z Tobą bEdzie:tak::tak::tak:
Loooo matko Beciak, ja sobie ubzduralam, ze jak i zwrotami podatku i tax creditami zajmuje sie revenue to wystarczy jak im wysle tamta forme, bo na niej przeciez juz napisalam nasze zarbki za tamten rok:confused::confused::confused: I wogole o tym nie myslalam, a przyjechalam tu specjalnie pozalatwiac papierkowe sprawy, bo jak wroce do pracy to nie bede miala czasu i sobie bimbam w najlepsze co ja bym bez Ciebie zrobila:-D:-D:-D:-D:-D[/QUOTE]

no widzisz, cieszę się, że mogłam pomóc, a tak żebym juz całkiem się spełniona poczuła:-D:-D:-Dwysyłam Ci kalkulatorTax Calculator
jak będziesz miała jakieś wątpliwości pytaj

A ja dziewczyny szybko uciekłam, bo musiałam biec z Wiktorem do lekarza:szok::tak:na szczęście nic bardzo groźnego, kontrola za tydzień(chłopięce sprawy)ale to juz później wam napiszę, bo zaraz jemy zupkę i na ważenie, a tak leje, no i jak wam opiszę to:elvis:myślę, że mamy chłopców wyciągną jakieś wnioski po moim doświadczeniu, bardzo się zmartwiłam

Do góry