reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja kobietki tak się przyzwyczaiłam do dziewczynki, że chyba nie umiałabym zająć się chłopcem:-p

Muszę kurczę ziemiaczki obrać, a mam lenia...:confused2:
Chyba kobietki zmienię tego gina, bo jestem tak zafascynowana tym lekarzem u którego ostatnio byłam, że coś niesamowitego...:-)

A właśnie z tego USG co byłam to termin wychodzi na 6 stycznia. Na suwaczku mam na 9 i niech tak zostanie , bo z USG to przecież lubi tak skakać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki :-) Jestem już po usg i wszystko jest w porządku :-) Dzidź majuż 6,25 cm i wymiary z usg pokrywają się z terminem wg OM:-) Straszny leniuszek mi rośnie, przez całe usg spał, jedynie raz sobie machnął nóżką i cały czas kciuka ssał :-D Później wkleję fotkę w odpowiednim wątku, ale najpierw troszkę muszę ochłonąć. Jeszcze tylko badania genetyczne w czwartek i będę mogła wziąć głęboki oddech:tak: Ale i tak jestem już jakoś spokojniejsza:tak:

Hej Dziewczynki :-) Jestem już po usg i wszystko jest w porządku :-) Dzidź majuż 6,25 cm i wymiary z usg pokrywają się z terminem wg OM:-) Straszny leniuszek mi rośnie, przez całe usg spał, jedynie raz sobie machnął nóżką i cały czas kciuka ssał :-D Później wkleję fotkę w odpowiednim wątku, ale najpierw troszkę muszę ochłonąć. Jeszcze tylko badania genetyczne w czwartek i będę mogła wziąć głęboki oddech:tak: Ale i tak jestem już jakoś spokojniejsza:tak:

SUPER!!! Fajnie ze wszystkow porzadku.:-) U mnie tez jeden spal casly czas tylko drugi mu nie dawal bo bidulka kopniaczki caly czas zaliczal az do gory podskakiwal. a co do badan jesli do jutra do mnie nie zadzwonia to znaczy ze wszystko jest w porzadku. i napewo tak jest i u ciebie napweno tez. czekam na fotusie :tak:

To pięknie! Cieszę się bardzo, że wszystko jest dobrze. Genetyczne też będą w porządku. I tego leniuszka zazdroszczę. Moje dziecię się wierciło całe badanie, wieczorami też czuję jak puka dość gęsto, więc pewnie będzie żywe sreberko jak i mój pierwszy synek. ;-)

nikki i patrysia86 w razie czego możecie się zamienić. Wszystko zostanie między nami styczniówkami:-D Ja zawsze chciałam mieć trzy dziewczynki. Nie wyobrażałam sobie wychowywanie chłopca.:no: Jak sie dowiedziałam, że noszę pod sercem chłopca, byłam lekko zaskoczona - że jak to ja mam mieć chłopca?! Teraz sobie życia bez niego nie wyobrażam i jest mi naprawdę wszystko jedno, czy noszę teraz chłopca czy dziewczynkę. Pozostali niech się nakręcają, bo dla nich to chyba najważniejsze. Ktoś i tak będzie rozczarowany, bo w brzuchu mieszka jedna istotka.;-)

monia1110 nie zadzwonią!

No właśnie, ja też bym chciała dziewczynke, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na chłopa, choć na usg jeszcze nie było widać. Więc, co do pomiany, to też się chętnie przyłącze:-D:-D:-D A poza tym tak bardzo chciałam zajść w ciąże, że serduszkowałam cały tydzień przed i 3 dni po owulacji:-D:-D:-D Biedny ten mój chłop, taki wymęczony...:rofl2: a swoją drogą to ciekawe z którego serduszkowania plemniczek się zagnieździł...:-D:-D:-D
A dzisiaj widziałam takie ładne śpioszki na chłopca, w samochodziki, cudo, ale sie opanowałam;-)
Beti, mi też moja ginka mówiła, żeby połówkowe usg zrobić najlepiej w 22 tc.
Sylwia, mnie cycki prawie wogółe nie bolą i nie bolały i nie powiększyły się jeszcze, w porównaniu z innymi częściami ciała;-) z jednej strony to sie zastanawiam, czy wszystko ok, ale też za bardzo to nie chce żeby mi urosły, już mam DD.:tak:

Ostatnia edycja:
Kacha super ,ze wsio ok.Baby bola was jeszcze cycuchy?bo mnie prawie wcale i oczywiscie mam stresa czy wszystko ok:sorry::tak:

oj mnie okrutnie bola a zwlasza sutkii brodawki. nawet koszulka jak obciera to boli:sorry: A to chyba normalne. organizm dalej wytwarza hormony, a moja kolezanke przez cala ciaze pobolewaly. takze nic sie nie martw nie jestes sama w tym bolu ;-)

kacha_wawa bardzo się cieszę że wszystko wpożadku
a mnie coś od godzinki brzuch pobolewa tak na wysokości pępka (może 1cm poniżej), taki jakby ucisk-miała może któraś z was coś takiego?

Kacha super ,ze wsio ok.Baby bola was jeszcze cycuchy?bo mnie prawie wcale i oczywiscie mam stresa czy wszystko ok:sorry::tak:

mnie juz nie bolą tzn czasem ale rzadko bardzo.przecież nie może nas wszystko wiecznie boleć w tej ciąży-może wkońcu zaczniemy się cieszyć tym stanem;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

widzisz jak super wieści a te genetyczne także będą super:-)

nikki i patrysia86 w razie czego możecie się zamienić. Wszystko zostanie między nami styczniówkami:-D

:-D:laugh2::-D:laugh2::rofl2:

u mnie różnie raz nie bolą a czasmi tak sutki hmm różnie raz są czulsze a raz nie ;-)a ty mi się tu niezamartwiaj jest wszystko dobrze i będzie dobrze:tak:

reklama
No właśnie, ja też bym chciała dziewczynke, ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na chłopa, choć na usg jeszcze nie było widać. Więc, co do pomiany, to też się chętnie przyłącze:-D:-D:-D
A dzisiaj widziałam takie ładne śpioszki na chłopca, w samochodziki, cudo, ale sie opanowałam;-)
Beti, mi też moja ginka mówiła, żeby połówkowe usg zrobić najlepiej w 22 tc.
Sylwia, mnie cycki prawie wogółe nie bolą i nie bolały i nie powiększyły się jeszcze, w porównaniu z innymi częściami ciała;-) z jednej strony to sie zastanawiam, czy wszystko ok, ale też za bardzo to nie chce żeby mi urosły, już mam DD.:tak:

ale masz fajnie z tym rozmiarem DD:-) mi urosły już troszkę i jeszcze troszke by mogły bo miałam 'B" ateraz to nie wiem co tojest-ale staniki już mam wszystkie za małe więc liczę na "C":-D;-)

Do góry