Zajączek81
Fanka BB :)
Szafirki, LH jest troszke wyższę nić FSH ale moim zdaniem jest ok.ja tez nie bardzo.Stosunek LH do FSH wychodzi 1,3
i mam troche podwyzszony testosteron,ktory moze byc podwyzszony przy pcos,ale mam nadzieje,ze sie nie lapie na to![]()
Się okaże;-)pojadlam, pocwiczylam rano, teraz sie zabieram znowu:-)
jak tam przed tesowaniem...czy moge juz nazywac cie "mamuską to be"?...
ja swojego też tak nazywam:-)moze i totalny zboczeniec ale tak troszkę:-)
... taki wlasny prywatny zboczeniec
![]()
Bardzo się cieszę:-)Cześć Dziewczynki. M przywiózł mi właśnie wyniki badania wątroby. Ufff... wygląda na to, że wszystko dobrze.
też bym tak chciała:-) jak z filmu....ja utrzymywalam w sekrecie jak zaplanowalam do 31.12 czyli pierw test, potem drugi, potem nie przyszla @, wczesniej beta i jeszcze pare dni w sumie z 2 tyg., kupialm mini skarpetusie i dalam do mini pudeleczka i dalam w sylwka NIBY wczesniejszy prezent na rocznice i ze to taka niespodzianka...ten zdziwko po co daje wczesniej a ja ze mi sie podoba i daje wczesniej bo jak bedzie zly by zwrocic ale ten otworzyl, wyjmuje 1 skarpetusie i oczy jak talary, 2...i drzacym glosem...ze troche na niego za male bo az nie mogl uwierzyc...potem sie rozplakal...gdzies opisywalam ta historie od A do Z![]()
Jak się czujesz Kroptusiu:-)
Kasiu!!!!! Na pewno!!! zobaczysz:-)może i ja przy drugiej ciąży będę opowiadała Wam taką historię:-):-):-):-)
Może to 2 razy sztuka - uCiebie tak było to może i u mnie bedzie. teraz ciężko to sobie wyobrazić co prawda:-)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. DUUUUUUUŻO miłości i najważniejsze - dzidziusia:-)A ja dzis mam 2 rocznice slubu z moi kochaniem
seksik juz byl teraz tylko kolacja przy swiecach no i znowu seksik
EEEEnooo Jaśniepańskie pęcherze jak byki:-):-) Nic tylko zapładniaćPowróciłam
A więc możecie mówić mi MASTER. Produkuje te pęcherze jak faworki w tłusty czwartek, żebym to ja jeszcze je zapładniała tak jak produkuje to mogłabym zostać surogatką czy ja tam one się zwą.
Mam się postarać jutro o wolne i zapodać zastrzyka koło 17.00 a we czwartek na 15.00 mężulo mój trzepać będzie do pojemniczka.

KU...WY jedne sie zamknely na sierpien i stymulacji nie zaczne w sierpniu tylko pod koniec wrzesnia.:-
-(
Noz mi sie w kieszeni otwiera dzien caly. Normalnie jestem zrozpaczona tymi mendami

:-):-):-)Moje usg
A Kroptusie czytałaś??? No... Ja już widzę zachcianki ciążowe;-)no wlasnie poszalało tylko jak sie okazalo nie w tym czasie co trzeba.....:-( a teraz to nie wiem co to bedzie....
na smutki zjadlam ogromna porcję lodów...![]()
No jacha.... Mam nadzieję że uda nam się nie spieprzyć go od razu:-)
No,no,no,no,no to ja się wpraszam jako pierwsza na kawkę![]()
Makaronka, a czemu ty jeszcze nie zateściłaś??? Ja przeczuć nie mam ... chyba...aczkolwiek taką zajebistą nadzieję jak nigdy. Dlatego boje się że sie rozczaruje jak nigdy....OOo Zajaczek jest cien cienia cienia wiec jest nadzieja. 3mamy kciuki A powiedz czy masz takie delikatne, niesmiale przeczucie ze sie udalo??
Ja mam 27 dc I mam jakies takie przeczucie dziwne. Tylko ze u mnie objawy jakby troche same sobie zaprzeczaja. Tzn piersi jak nigdy powiekszone i jedrne, brzuch pobolewa od 6 dni, pryszcze na @ nie wyskoczyl jakos jeszcze, od 2 dni sikam jak nawiedzona (dzis w nocy wstawalam 6 razy - wiem ze to za wczesnie na taki objaw ale ja naleze do tych sikajacych i w nocy 1 raz wstaje zwykle do kibelka ale dzis to rekord) tempka jeszcze nie spada 37 ciagle (t..Zajac bedzie dobrze
dziwi mnie tylko brak PMSu... Nawet słodyczy mi sie nie chce, mimo że chrom daaawno odstawiłam.
Trzymamy w takim razie kciuki za siebie nawzajem:-)
Dzięki Loree,:-) Kochana jesteś
Część dziewczynki!
Kreska będzie ciemniejsza z każdym dniem, ale na początku nigdy nie jest bardzo mocna! Słuchaj podwójnej Matki Polki! U mnie testy zawsze robione w dniu @ i kreseczki słabiutkie. Mało tego - nawet następnego dnia tez nie były takie jak kontrolna!
Ja osobiście nigdy nie miałam cienie kreseczki jeśli ciąży nie było. Wiem,że były tu różne sytuacje na forum, ale ja tam wierzę w Twoja fasolkę!
Ale beta prawdę Ci powie! Leć na badanie- biegusiem!!!!
A wiesz dlaczego? Bo jutro jak zrobisz drugi test, to prawdopodobnie kreska tez będzie jeszcze słabo widoczna!
Przecież to ma byc prezent tak???
Najlepsze życzenia!!!

Wy bierzcie kawę, ja faceta![]()
KAWA DLA WSZYSTKICH